LA SENIA , RAIMON , QUIM , FELIX , XAVI POMADA , FONOLLOSA , RAMON CENTELLES, RAMON IBAÑEZ , JORDI TOLOSA , AMADO , DIDAC PRADES , PAU MUÑOZ
BANQUILLO , MARC , ANDREU, AITOR , MIQUEL FONOSLLOSA , MAYO

GOLES , RAMON , AMADO

DEBUT DE JORDI TOLOSA

Derrota de la Sénia al camp de l’Horta per 3-2. Al minut dos de joc, els locals s’han avançat després d’aprofitar una llarga sacada de banda. La reacció dels seniencs ha estat bona, fet que s’ha traduït amb ocasions i amb el gol de l’empat d’Amado. Al començament de la segona part l’Horta s’ha tornat a avançat mitjançant un penal. Pocs minuts després, els locals han fet el 3-1 en més que possible fora de joc. La Sénia ha avançat línies i ha aconseguit reduir distàncies amb un gol de penal de Ramon, però el marcador ja no s’ha mogut i els tres punts s’han quedat a Horta.