LA SENIA , MARC , QUIM , MANU , XAVI , FONOLLOSA , ANDREU , JORDI, FELIX , AMADO , IVAN , JORDAN
BANQUILLO , RAIMON , RAMON CENTELLES , PABLO GIRONA , AITOR , PAU MUÑOZ , RAMON , DIDAC
GOLES  AMADO Y RAMON

ULTIMAS ONCE JORNADAS  SOLO UNA DERROTA

Victòria ajustada de la Sénia davant l’Alcanar B per 2-1. El joc dels seniencs ha la primera part ha deixat molt que desitjar, tot i així s’han tingut ocasions per avançar-se en el marcador però no s’han aprofitat i han estat els visitants qui han aconseguit el 0-1 mitjançant una rematada de córner. A la segona part els locals han sortit a pel partit, arribant amb perill i creant ocasions de gol. Aquest fet ha permès capgirar el marcador en tant sols dos minuts amb gols de Ramon i d’Amado. Quedant encara més de mitja hora per davant, la Sénia ha intentat sentenciar el partit però no s’ha estat encertat de cara a porta. Els visitants ho han intentat al final del partit amb un home més per la rigorosa expulsió de Manu, però finalment els tres punts s’han quedat a casa.