CAMARLES 2 LA SENIA 1

LA SENIA: EDU , QUIM, MANU , POMADA, DIDAC , AITOR, JORDAN , ALEX, RAUL , JAVIER, RAIMON.
BANQUILLO: PAU , IU, FEDERIC , JORDI ESCUBEDO, IVAN CAPITAN, MIQUEL FONOLLOSA
CON CUATRO JUVENILES Y DOS CADETES
 La Sénia s’ha presentat a Camarles amb un equip de circumstàncies, amb quatre juvenils i dos cadets convocats i amb un dels porters jugant de davanter centre. Tot i això, l’equip ha donat la cara en tot moment i s’ha perdut per la mínima al camp del líder. A la primera part, el Camarles ha aconseguit posar-se en 2-0 al marcador, primer rematant una pilota a la sortida d’un corner i després en aprofitar una pilota morta dintre de l’àrea senienca. Els visitants, tot i no gaudir de la possessió de la pilota han aguantat be i s’han acostat amb perill a la porteria defensada pels locals, sobretot a pilota aturada. A la segona part el Camarles ha endarrerit línies i s’ha dedicat a sortir al contraatac. La Sénia per la seua part, ho ha intentat i ha aconseguit el gol mitjançat una falta directa llançada per Javi, que resultaria definitiu en el marcador.