LA SENIA 2 BATEA 3

LA SENIA : RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , MARC FONOLLLOSA , ITOR , JORDAN , ALEX , RAUL ,MAYO , DIDAC BALADA
BANQUILLO : EDU , MIQUEL FONOLLOSA , IU , JULEN , JORDI ESCUBEDO , IVAN CAPITAN , DIDAC PRADES

SE PERDIO LA GRAN RACHA LOCAL
 El Batea s’ha avançat ràpidament gràcies a un xut llunyà que ha tocat al pal i ha entrat. Encara es posarien millor les coses per als visitants quan han aconseguit fer el 0-2, en possible fora de joc. A falta de deu minuts per al descans els locals han escurçat distàncies mitjançant un penal que ha transformat Raúl. A la segona part els seniencs han sortit a per l’empat, i l’han aconseguit passa el minut 75 després d’una falta penjada a l’àrea que Dídac ha aprofitat per empènyer la pilota a gol. Al minut 83 però, el Batea ha establert el definitiu 2-3 amb una jugada personal d’un jugador visitant.