LA SENIA 3 CORBERA 1

LA SENIA : EDU, QUIM , XAVI OMADA , MARCE , FONOLLLOSA , ISSA , AITOR, ALEX , RAUL, JAVIER , PAU
SUPLENTES , RAIMON , DIDAC BALADA , DIDAC PRADES , ALBERT  MAYO

SEPTIMO PARTIDO SIN PERDER

Molt bona primera part de l’equip senienc, que ha aprofitat les ocasions de gol que ha tingut per arribar al descans amb 3-0 i s’ha mostrat molt segur en defensa. El primer gol l’ha fet Raúl a la sortida d’un córner en una gran rematada de cap. El segon ha estat obra de Pau després d’aprofitar una pilota llarga pentinada per Raúl i afusellar al porter. El tercer, ja a les acaballes de la primera part, també l’ha fet Pau en aprofitar un refús del porter. A la segona part els locals s’han dedicat a aguantar el resultat mentre que els visitants ho intentaven però sense encert, fins que han pogut aconseguir el definitiu 3-1 en una rematada de cap a la sortida d’un córner cap al minut 60. Ja a l’últim minut el Corbera ha desaprofitat un llançament de penal.