LA SENIA , RAIMON , QUIM ,XAVI POMADA , AITOR FUSTER , MARC FONOLLOSA , ISSAC , JORDAN ALEX , RAUL , PAU , DIDAC
BANQUILLO , EDU , DIDAC ABELLA , JULEN , IVAN CAPITAN , DIDAC PRADES

GOLES , RAUL , ISSAC , PAU MUÑOZ

PARTIDO FLOJO PERO NOVENO PARTIDO SIN PERDER
 Partit molt fluix dels seniencs contra el cuer de la categoria tot i la victòria per 3-1. A la primera part els seniencs sense fer gaire res s’han posat amb un avantatge de dos gols gràcies a una rematada de cap de Raúl després d’una falta i a un penal transformat per Isaac. A falta de 5 minuts per al descans els visitants han reduït distàncies aprofitant una errada dels seniencs. La segona part ha començat tal i com ha transcorregut la primera, amb poc ritme i un joc molt lent per part dels seniencs. El definitiu 3-1 ha estat obra de Pau amb un llançament de falta, gol que ha donat la tranquil·litat fins al final del partit.