LA SENIA , EDU , QUIM  , POMADA , MANU , MARC FONOLLOSA , ISSAC , ALEX SALES . AITOR , PAU MUÑOZ , JAVIER, DIDAC .
BANQUILLO , DIDAC , RAIMON , ANDREU , POLICHINO , RAUL , JORDAN
GOLES : POLICHINO , PAU , AITOR , JAVI

CUATRO GOLES DE MUCHOS AMORES

Partit marcat pel vent, en que La Sénia ha superat sense dificultats a l’Atmella de Mar. Els locals han sortit a pel partit i al minut 20 ja es guanyava per 2-0 amb gols de Pau de falta i de Javi després d’una gran jugada elaborada. Els seniencs han controlat el partit i han fet el tercer que donava molta tranquil·litat, obra d’Aitor en aprofitar un rebuig del porter. A la segona part els locals han sortit a per més i han pogut ampliar el marcadr en diverses ocasions. Als minuts finals Fernando ha fet el definitiu 4-0 mitjançant un xut llunyà que el vent ha despistat el porter i no ha pogut agafar la pilota. Gran partit de La Sénia, sent el millor del que duem de temporada.