LA SENIA , RAIMON, QUIM, POMADA , MANU, MARC FONOLOSSA , MARC, ISSAC , AITOR, MARCE , PAU, JAVIER , DIDAC
BANQUILLO : FIDAC , FERNANDO, JORDAN , RAUL
GOLES : PAU MUÑOZ - 2 , MANU , RAUL
DOS VICTORIAS CONSECUTIVAS Y 9 GOLES
Partit acompanyat pel vent, on els locals han superat fent un bon partit a l’Olímpic. Primera part de domini altern, tot i que les ocasions han estat per als seniencs. El primer gol ha estat obra de Pau en culminar una bona jugada amb un xut fort des de l’interior de l’àrea. A la segona part La Sénia ha sortit a sentenciar el partit i ràpidament s’ha fet el 2-0 gràcies a una rematada de Manu a la sortida d’un còrner. Amb aquest resultat els visitants s’han quedat amb un home menys, fet que els locals han aprofitat per a crear moltes jugades de perill, arribant així el 3-0 obra de Pau i el 4-0 de Raúl. L’Olímpic per la seva part ha establert el definitiu 4-1 de penal a falta de deu minuts per al final. Ja a les acaballes del partit els locals s’han quedat amb deu homes per una rigorosa targeta vermella directa a Manu.