sábado, 15 de octubre de 2011

AMPOSTA 1 LA SENIA 3

Alineació: Kevin, Jordi Sanz, Xavi Pomada, Martí, Cristian, Dani, Jordi Garcia, Jordan, Joan, Ferran i Chis. Suplents: Cristian S, Morales, Pablo, Èric, Ramon, Dídac i Alexis.
Gols: Joan i 2 Ferran.
L’equip senienc ha obert la llauna als primers minuts de joc mitjançant una jugada dins de l’àrea que Joan ha definit ajustant la pilota al pal. Pocs minuts després l’equip local ha reaccionat i ha marcat un gol imparable per l’escaire. La Sénia portava el pes del partit però acabava de definir fins que en una bona jugada Ferran establia a plaer el 1-2, resultat amb el que s’ha arribat al descans. A la segona meitat els seniencs han sortit a sentenciar i ha arribat el definitiu 1-3, un altre gol de Ferran en definir dins l’àrea després d’ una bona jugada de banda. D’aquí fins al final poca història, alguna ocasió per ampliar el marcador mentre que l’Amposta només arribava a l’àrea a partir de jugades a pilota parada.