LA SENIA . RAI, PALLARES, MANU, MARCE, LITMI, FELIX, ISSAC , JOAN ABELLA, RAMON, CARLOS QUEROL, ROBERTO.
BANQUILLO, DAMIAN , EDUARD, PABLO , JORDAN QUEROL, CHIS, JORDI TOLOSA
AUSENTES. ENRIC , ALFONSO, JORDAN , VILARROYA.
LOS MEJORES JOAN ABELLA , MARCE , ISSAC

EL EQUIPO VA A MAS

Molt bons primers minuts de La Sénia, que va disposar de vàries ocasions, i ja al minut 4 s´avançava en gol de Marce de cap a la sortida d´un còrner. Seguidament, joc incissiu dels seniencs en entrades continues per banda. Al minut 25 Roberto va agafar una pilota al mig camp contrari i per velocitat va marxar del seu defensor i creuava la pilota a la sortida del porter per fer el 2 a 0. Però al minut, una errada en defensa a la sortida d´un còrner permitia a Pujol fer el 2 a 1, i posar a l´Aldeana en el partit. Des d´aquest moment fins al final de la primera part, joc amb molta imprecissió de La Sénia, i joc molt dur per l´Aldeana.
A la segona part, en el primer quart d´hora domini de l´Aldeana amb alguna ocasió rebutjada per Rai per poder empatar el partit. Però poc a poc La Sénia va tenir més la pilota i va tornar a jugar buscant la porteria rival , fins que una gran jugada col.lectiva amb centrada de Joan Abella, va fer            que un defensa de l´Aldeana en intentar rebutjar la pilota la introduis a la seva propia porteria. D´aquí fins al final, joc molt dur per part de l´Aldeana, i alguna ocasió més de La Sénia per augmentar el marcador.