domingo, 19 de abril de 2015

GINESTAR 5 LA SENIA 4

LA SENIA : RAI, MANU, POMADA , QUIM, FELIX , FONOLLOSA , RAMON , PAU , AMADO , IVAN , DIDAC PRADES
GOLES: RAMON , IVAN , FELIX,PAU

Partit per a oblidar de la Sénia, que ha caigut per 5-4 davant el Ginestar en un partit que tenia dominat fins al minut 70. Els seniencs han sortit endollats i prompte han aconseguit un avantatge considerable gràcies als gols de Ramon i Pau. Poc després els locals han retallat distàncies, però Félix ha tornat a tornat a establir l’avantatge de dos gols. Als últims minuts de la primera part el Ginestar ha tornat a marcar i s’ha arribat al descans amb 2-3. A la segona part els visitants han sortit a marcar i ho han aconseguit gràcies a un gol d’Ivan. A partir del minut 70, la Sénia s’ha acomodat i ha vist com se li escapava el partit de les mans amb tres gols locals.