sábado, 28 de marzo de 2015

ROQUETENC 3 LA SENIA 2

LA SENIA , RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , MARC , FLEIX JORDI TOLOSA , RAMON CENTELLES , AADO , PAU , DIDAC
GOLES : IVAN , AMADO

Derrota de la Sénia per 3-2 al camp del Roquetenc. Una primera part amb poques coses a destacar s’ha acabat amb 1-0, gol marcat als instants finals mitjançant una jugada de córner on els visitants han estat molt passius. Només començar la segona part el Roquetenc ha marcat el segon. Quan tot pareixia decidit, la Sénia ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un gol d’Ivan i, pocs minuts després, Amado ha empatat un partit que s’havia complicat. Quan pareixia que els seniencs podien endur-se el partit, els locals han aconseguit el definitiu 3-2 en una rematada a la sortida d’una falta.