LA SENIA 4 HORTA SAN JUAN 0

LA SENIA . EDU , QUIM ,MANU , POMADA , MARC FONOLLOSA , ISSAC , DIDAC BALADA , ALEX CORDERO , RAUL GONZALEZ , AITOR FUSTER , PAU MUÑOZ
BANQUILLO ,RAIMON , DIDAC ABELLA , JORDAN QUEROL , JAVI GARCIA , MAYO , DIDAC PRADES.

NOVENO PARTIDO CONSECUTIVO GANANDO EN CASA
 Bona victòria dels locals amb golejada inclosa que ha servit per a superar a l’Horta a la taula classificatòria i col·locar-se setens. El partit no ha pogut començar millor ja que abans del minut 5 ja es guanyava per 2-0. El primer gol ha estat d’Isaac amb un fort xut de fora de l’àrea agafant el rebuig d’un corner. El segon ha estat un golàs de Pau des d’una posició molt llunyana per tot l’escaire. A falta de poc menys de cinc minuts per al final de la primera part i amb un Horta que no ha creat cap ocasió clara de gol, Pau ha fet un altre golàs amb un fort xut des de l’interior de l’àrea. La segona part ha tingut poca historia, els seniencs s’han sentit molt còmodes i s’ha fet el definitiu 4-0, de Manu rematant de cap a la sortida d’un còrner.