LA SENIA : RAIMON , XAVI POMADA , MANU , MARCE , MARC FONOLLOSA , ISSAC , DIDAC , AITOR , RAUL , JAVIER GARCIA , PAU MUÑOZ
BANQUILLO DIDAC ABELLA , QUIM , JORDAN , POLICHINO
GOLES ; DIDAC BALADA , JAVI GARCIA , PAU MUÑOZ , XAVI POMADA

TERCERA GOLEADA CONSECUTIVA EN NUESTRO FEUDO

Bons primers trenta minuts dels seniencs, que han estat ben posicionats al terreny de joc i s’han avançat gràcies a un gol de Dídac Balada amb una rematada de cap des del segon pal. Els últims minuts de la primera part el Pinell ha creat situacions de perill buscant l’empat, que s’ha resistit. A la segona part el joc ha estat altern fins que ha arribat el 2-0 de Javi després d’una bona jugada de Pau a falta de 20 minuts per al final. El 3-0 ha estat un golas de Pau amb un xut des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire, i el definitiu 4-0 ha estat obra de Xavi Pomada en rematar de volea la centrada d’una falta lateral.