sábado, 5 de noviembre de 2011

RAPITENCA 0 LA SENIA 3

Alineació: Cristian Sorolla, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian Guzman, Dani, Jordi S, Ferran, Jordan, Ramon i Joan. Banqueta: Kevin, Jordi G, Chis, Martí, Pablo, Joan Morales i Alexis.
Gols: Ferran, Jordan i Ramón.
Gran partit i important victòria al difícil camp de la Rapitenca. A la primera part han hagut poques ocasions per part dels dos conjunts, tot i que els visitants han jugat gran part a camp contrari. Els seniencs amb una única ocasió han aconseguit el 0-1, remat amb el peu dins de l’ària després d’una centrada per banda. Els seniencs han sortit decidits a sentenciar el partit a la segona part i han marcat ràpidament el 0-2 de Jordan després de fer una bona internada des de banda. Els visitants, que han portat el pes del joc durant tota la segona part, han sentenciat fent el 0-3, gran gol de Ramón en aprofitar un rebuig de dins l’àrea.