sábado, 24 de septiembre de 2011

LA SENIA 5 SANT JAUME 0

Alineació: Kevin, Jordi Sanz, Èric, Xavi Pomada, Cristian Guzman, Dani, Jordi Garcia, Ferran, Joan Z, Guzman i Chis. Banqueta: Cristian Sorolla, Morales i Dídac.

Gols: Ferran, Xavi Pomada, Joan Z (2) i Cristian Guzman.

L’ equip juvenil del C.F La Sénia debuta a la lliga amb una clara victòria davant el Sant Jaume. La primera part ha acabat 3-0 amb gols de Ferran que se’n va per velocitat i defineix un u contrau, de Xavi Pomada després d’un clar penal a Chis i de Joan Z després de definir tot sol davant el porter. El marcador hauria pogut ser més ampli degut a les nombroses ocasions dels seniencs mentre que els visitants només n’han disposat d’una. La segona part ha estat molt còmoda per als locals ja que el Sant Jaume no ha creat gens de perill i han arribat els gols definitius de Joan Z de penal i als últims minuts de Cristian després d’aprofitar un rebot.