miércoles, 12 de mayo de 2010

REDDIS 1 LA SENIA 0

JUGARON: XAVI, ARKATIZ , MARCE, PACHA , MANU, IVAN , LITMI,JORDAN , JOAN ABELLA,JORDI , POL.
RESERVAS , CARLOS , ALFONSO, CHIS , RAFA, PABLO.
En la primera parte el equipo senienc perdio a Pol y Jordan por lesion. El Reddis solo llego tiro dos veces a puerta y marco el unico gol de los primeros 45 minutos. La Senia ha llegado a el area visitante varias veces. En la segunda el dominio correspondio al equipo senienc.

CRONICA DESDE REDDIS.

El Reddis ha guanyat a casa contra la Sènia per la mínima (1-0) i continua lluitant pel primer lloc a la classificació, encara que aquesta jornada s’ha assegurat com a mínim ser segon i disputar l’eliminatòria d’ascens a Territorial Preferent. Tot i marcar només un gol, els reddisencs han sabut controlar el partit en tot moment i amb un encert d’Aleix Martí ha aconseguit tres punts vitals.El partit ha començat prou bé per al Reddis, ja que tot i que la Sènia ha apretat molt i el vent ha fet de les seves, ha pogut acabar el primer temps amb un 1-0 en el marcador. El gol ha arribat prou aviat, quan Gallego ha marxat de dos contrincants i li ha fet una bona passada a Aleix Martí, qui ha aprofitat l’acció i ha fet el gol reddisenc (15’).En la segona part, els locals no han pogut seguir imprimint el seu joc característic i han baixat una mica el llistó respecte el primer temps. La Sènia, per la seva part, ha hagut d’esforçar-se més per aconseguir el gol de l’empat, però no ha trobat mai la manera de superar Figueras. De fet, ha tingut un parell d’ocasions a punt de caramel però sense èxit final. El Reddis ha sabut aguantar i, tot i que sense oferir un joc brillant, s’ha emportat tres importants punts que el mantenen a tir del lideratge, ja que el Remolins Bítem ha guanyat per la mínima a casa en els darrers instants.
Fitxa Tècnica
REDDIS: Figueras, Rafa, Torres (Jose (Estanis), Abel, Marc Raventós, Eloy, Valentín (Lucas), Vivi, Aleix Martí, Blas (Barelles) i Gallego (Raúl).

LA SÈNIA: Xavi, Marcel, Arcais, Manu, LitMi, Jordán (Alfonso), Jordi (Rafa), Iván (Pablo), Joan, Pacha i Pol (Carlos).

ÀRBITRE: Francesc Pujol Mestre. Ha ensenyat targetes grogues als locals Torres i Aleix Martí, i als visitants Pacha, Marcel i Jordán.

GOLS: 1-0, Aleix Martí (15’).