LA SENIA ALEX MARTIN , MIGUEL FONOLLOSA , MANU , FELIX, RAI , MARC , ISSAC , RAMON IBAÑEZ , FLEX , AMADO , RAMON CENTELLES , IVAN CAPITAN

GOLES : IVAN GARCIA , RAMON IBAÑEZ , PAU MUÑOZ

LA SENIA , RAI, QUIM , MANU, TOLOSA , MARC FONOLLOSA, ISSAC , PAU MUÑOZ, FELIX GOMEZ , AMADO , IVAN , DIDAC

domingo, 10 de mayo de 2015

LA SENIA 1 CORBERA 0

LA SENIA , RA,I QUIM , FELIX , JORDO TOLOSA , MARC FONOLLOSA , ISSAC , RAMON IBAÑEZ , PAU MUÑOZ , ANADO , IVAN , DIDAC
GOLES : JORDI TOLOSA

Victòria de la Sénia per la mínima contra el Corbera d’Ebre per 1-0. Durant la primera part, els seniencs han disposat fins a tres ocasions clares de gol que no s’han aprofitat. Els visitants, per la seua banda, només n’han tingut una que ha tret Fèlix sota els pals. A la segona part, els seniencs han sortit a pel partit i han aconseguit marcar amb un gol de Jordi després de rematar un córner. Els locals han tingut bones ocasions per ampliar l’avantatja però les han desaprofitat i el resultat final ja no s’ha mogut.

domingo, 3 de mayo de 2015

FLIX 4 LA SENIA 2

LA SENIA , RAI QUIM , MANU, OMADA , IVAN GARCIA , ISSAC, RAMON  IBAÑEZ, RAMON CENTELLES , AMADO , PAU , DIDAC
GOLES: AITOR Y PAU MUÑOZ

Derrota dels seniencs per 4-2 contra el Flix, en un partit marcat per les nombroses baixes de l’equip visitant. A la primera part els locals han aconseguit dos gols d’avantatge que complicaven molt el partit per a la Sénia. Al començament de la segona part, el Flix ha sentenciat amb dos gols més. Ja al final, els seniencs han adornat el marcador amb els gols d’Aitor i Pau.