sábado, 25 de abril de 2015

LA SENIA 4 CAMPREDO 0

LA SENIA , RAIMON , QUI, , MANU , POMADA , MARC FONOLLOSA , ISSAC , PAU , FELIX , AMADO IVAN, DIDAC
GOLES: RAMON , AMADO ,IVAN , PAU

Gran partit dels seniencs per 4-0 en un partit que no han donat cap opció al Campredó. Els locals s’han avançat als primers minuts amb un gran gol d’Ivan. Amb l’1-0 s’arribaria al descans, tot i gaudir de bones ocasions per ampliar l’avantatge. A la segona part la Sénia ha sortit a sentenciar el partit, i realitzant un gran joc ha aconseguit golejar marcant tres gols més: un de Pau, un d’Amado i un altre de Ramon.

FICHA DEL PARTIDO

domingo, 19 de abril de 2015

GINESTAR 5 LA SENIA 4

LA SENIA : RAI, MANU, POMADA , QUIM, FELIX , FONOLLOSA , RAMON , PAU , AMADO , IVAN , DIDAC PRADES
GOLES: RAMON , IVAN , FELIX,PAU

Partit per a oblidar de la Sénia, que ha caigut per 5-4 davant el Ginestar en un partit que tenia dominat fins al minut 70. Els seniencs han sortit endollats i prompte han aconseguit un avantatge considerable gràcies als gols de Ramon i Pau. Poc després els locals han retallat distàncies, però Félix ha tornat a tornat a establir l’avantatge de dos gols. Als últims minuts de la primera part el Ginestar ha tornat a marcar i s’ha arribat al descans amb 2-3. A la segona part els visitants han sortit a marcar i ho han aconseguit gràcies a un gol d’Ivan. A partir del minut 70, la Sénia s’ha acomodat i ha vist com se li escapava el partit de les mans amb tres gols locals.

domingo, 12 de abril de 2015

LA SENIA 2 PINELL 2

LA SENIA , RAI, QUIM  , MANU, POMADA , MARC FONOLLOSA , FELIX , RAMON , JORDI TOLOSA , AMADO , IVAN , PAU

GOLES : RAMON , ISAAC

Repartiment de punts en el duel entre la Sénia i el Pinell. Els seniencs no han estat ben posicionats durant la primera part i, tot i que els visitants no han creat gaire perill han acabat marcant el primer gol del partit. La dinàmica dels locals seguia sent la mateixa, però a l’últim minut de la primera part Isaac ha empatat amb un xut ras llunyà. A la segona part s’han tornat avançar els visitants aprofitant una pèrdua al mig del camp. Els locals han insistit i finalment han aconseguit el definitiu empat a cinc minuts del final gràcies a un clar penal que ha transformat Ramon.