sábado, 28 de marzo de 2015

ROQUETENC 3 LA SENIA 2

LA SENIA , RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , MARC , FLEIX JORDI TOLOSA , RAMON CENTELLES , AADO , PAU , DIDAC
GOLES : IVAN , AMADO

Derrota de la Sénia per 3-2 al camp del Roquetenc. Una primera part amb poques coses a destacar s’ha acabat amb 1-0, gol marcat als instants finals mitjançant una jugada de córner on els visitants han estat molt passius. Només començar la segona part el Roquetenc ha marcat el segon. Quan tot pareixia decidit, la Sénia ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un gol d’Ivan i, pocs minuts després, Amado ha empatat un partit que s’havia complicat. Quan pareixia que els seniencs podien endur-se el partit, els locals han aconseguit el definitiu 3-2 en una rematada a la sortida d’una falta.

FICHA DEL PARTIDO

domingo, 22 de marzo de 2015

LA SENIA 4 SAN JAIME 0

LA SENIA , RAIMON , QUIM , TOLOSA , POMADA , MARC FONOLLOSA , FELIX , RAMON , PAU , MADO , IVAN GARCIA , ANDREU
GOLES : PAC , DIDAC , AMADO 2

LOS MEJORES DEL PARTIDO , QUIM , AMADO , FELIX , PAU

Victòria dels seniencs per 4-0 contra el Sant Jaume en un partit marcat per la pluja. Els locals han realitzat una primera part amb poca intensitat i, tot i disposar de bones ocasions per a marcar, s'ha arribat al descans amb empat. A la segona part els seniencs han sortit a pel partit i els gols no han tardat en arribar. Amado per doble partida, Pau i Dídac als últims instants han estat els autors dels gols realitzats en una bona segona part més intensa i amb millor joc que la primera.

domingo, 15 de marzo de 2015

SANTA BARBARA 0 LA SENIA 1

LA SENIA , RAIMON , QUIM, TOLOSA , POMADA, MARC , FELIX, RAMON CENTELLES , AITOR, AMADO , IVAN, DIDAC PRADES
GO,L IVAN

domingo, 8 de marzo de 2015

PERELLO 2 LA SENIA 1

LA SENIA , RAIMON , QUIM , MANU , POMADA, FELIX , MARC FONOLLOSA, JORDI TOLOSA, RAMON CENTELLES, AMADO, AITOR , JORDAN

BANQUILLO, MARC BARRACHINA , ANDREU, PAU MUÑOZ, IVAN, DIDAC PRADES, RAMON IBAÑEZ, JORDI GARCIA

GOL AMADO

Derrota de la Sénia contra el Perelló a domicili per 2-1. La primera part ha acabat amb empat sense gols, amb un joc altern i amb poques ocasions. A la segona part han arribat els gols, els locals han obert la llauna aprofitant un u contra u amb el porter. Minuts després els seniencs han empatat el partit amb un gran gol d’Amado. A partir d’aquest moment els visitants han intentat marcar el segon i han tingut ocasions per a fer-ho, però no s’han aprofitat. Al minut 85 ha arribat la jugada desgraciada del partit, el porter senienc s’ha lesionat a la sortida d’una falta a favor del Perelló i, com a conseqüència, la pilota ha entrat mentre el jugador es rebolcava al terra del dolor. Bona actitud dels jugadors que en cap moment han merescut perdre aquest partit.

LA SENIA 1 BATEA 1

LA SENIA ,RAIMON , QUIM , MANU, POMADA , MARC , FELIX JORDI TOLOSA , PAU , AMADO , IVAN , DIDAC
BANQUILLO , BARRACHONA , ANDREU , AITOR, JORDAN, CENTELLES , RAMON IBAÑEZ , PABLO GIRONA

GOLES AMADO

Repartiment de punts en el duel entre La Sénia i el Batea. Els locals han sortit a pel partit des del primer moment, arribant a l’àrea contraria i creant ocasions de gol. Però ha estat el Batea qui s’ha avançat amb una rematada de primeres del davanter després d’un desplaçament llarg. Els seniencs ho han intentat i prompte ha arribat el gol de l’empat amb un fort xut d’Amado aprofitant una jugada embolicada dintre de l’àrea. A la segona part la Sénia ha intentat aconseguir el gol de la victòria, però s’ha topat amb el porter visitant i amb alguna que altra decisió molt rigorosa de l’àrbitre. Finalment empat amb regust amarg per als seniencs tenint en compte com ha anat el partit.