LA SENIA , RAIMON , QUIM , MANU, POMADA , MARC FONOLLOSA , FELIX , RAIMON, JORDI TOLOSA , AMADO , IVAN , PAU
BANQUILLO , MARC  BARRACHINA , ANDREI , AITOR , TAMON , JORAN , DIDAC , JORDI GARCIA
GOLES. FELIX

ULTIMAS 14 JORNADAS SOLO DOS DERROTAS
Bon punt el aconseguit al difícil camp de l’Aldeana. Els seniencs, que han jugat la primera part amb el vent a favor, han aconseguit avançar-se gràcies a un gol de córner de Fèlix, mentre que els locals han arribat amb perill però no han materialitzat les ocasions que han tingut. Als primers minuts de la segona part l’Aldea ha empatat el partit i a la Sénia li costava molt sortir del seu camp, fet que han aprofitat els locals per a crear ocasions de perill però no les han transformat i el marcador ja no s’ha mogut.

LA SENIA 2 ULLDECONA 0

LA SENIA , RAI, QUIM , MANU , POMADA , MARC FONOLLLOSA, FELIX , RAMON , HORDI TOLSA , AMADO , AITOR , RAMON CENTELLES
BANQUILLO , ANDREU , ALEX MARTIN, JORDI GARCIA , JORDAN , IVAN , PAU MUÑOZ , DIDAC PRADES
GOLES AMADO, POMADA

PARTIDAZO
La Sénia, que ha realitzat un gran partit i no ha donat opcions en cap moment al rival, s’ha endut el derbi per 2-0 contra l’Ulldecona. Els seniencs han sortit a per totes, ofegant al rival i creant ocasions de gol. Fruit d’aquesta intensitat ha arribat el primer gol de la tarda, obra de Xavi Pomada mitjançant un xut ras i creuat després de la sortida d’una falta. Pocs instants després, Amado ha establert el que seria el definitiu 2-0 amb un xut llunyà fort que el porter visitant hagués pogut fer alguna cosa més. A la segona part, els locals han aguantat el resultat i, fins i tot, haguessin pogut ampliar distàncies. L’Ulldecona, per la seua part, no ha creat perill i no ha realitzat cap xut entre els tres pals.

domingo, 1 de febrero de 2015

HORTA 3 LA SENIA 2

LA SENIA , RAIMON , QUIM , FELIX , XAVI POMADA , FONOLLOSA , RAMON CENTELLES, RAMON IBAÑEZ , JORDI TOLOSA , AMADO , DIDAC PRADES , PAU MUÑOZ
BANQUILLO , MARC , ANDREU, AITOR , MIQUEL FONOSLLOSA , MAYO

GOLES , RAMON , AMADO

DEBUT DE JORDI TOLOSA

Derrota de la Sénia al camp de l’Horta per 3-2. Al minut dos de joc, els locals s’han avançat després d’aprofitar una llarga sacada de banda. La reacció dels seniencs ha estat bona, fet que s’ha traduït amb ocasions i amb el gol de l’empat d’Amado. Al començament de la segona part l’Horta s’ha tornat a avançat mitjançant un penal. Pocs minuts després, els locals han fet el 3-1 en més que possible fora de joc. La Sénia ha avançat línies i ha aconseguit reduir distàncies amb un gol de penal de Ramon, però el marcador ja no s’ha mogut i els tres punts s’han quedat a Horta.