LA SENIA , MARC , QUIM , MANU , XAVI , FONOLLOSA , ANDREU , JORDI, FELIX , AMADO , IVAN , JORDAN
BANQUILLO , RAIMON , RAMON CENTELLES , PABLO GIRONA , AITOR , PAU MUÑOZ , RAMON , DIDAC
GOLES  AMADO Y RAMON

ULTIMAS ONCE JORNADAS  SOLO UNA DERROTA

Victòria ajustada de la Sénia davant l’Alcanar B per 2-1. El joc dels seniencs ha la primera part ha deixat molt que desitjar, tot i així s’han tingut ocasions per avançar-se en el marcador però no s’han aprofitat i han estat els visitants qui han aconseguit el 0-1 mitjançant una rematada de córner. A la segona part els locals han sortit a pel partit, arribant amb perill i creant ocasions de gol. Aquest fet ha permès capgirar el marcador en tant sols dos minuts amb gols de Ramon i d’Amado. Quedant encara més de mitja hora per davant, la Sénia ha intentat sentenciar el partit però no s’ha estat encertat de cara a porta. Els visitants ho han intentat al final del partit amb un home més per la rigorosa expulsió de Manu, però finalment els tres punts s’han quedat a casa.

domingo, 18 de enero de 2015

LA SENIA 1 AMETLLA 1

LA SENIA , MARC BARRACHINA, UIM , MANU , XAVI POMADA ,MARC , AITOR , RAIMON , JORDI GARCIA , AMADO, DIDAC , IVAN GARCIA
BANQUILLO, RAIMON ., ANDREU , FELIX , RAMON CENTELLES , PABLO , JORDAN

SE MERECIO GANAR

Partit amb regust amarg on els seniencs han cedit un empat contra l’Ametlla. Han sortit molt forts els locals i s’han avançat en el marcador amb un gol de Dídac. A partir d’aquí, s’han relaxat una mica, tot i tenir alguna altra ocasió per ampliar l’avantatge. A la segona part els visitants han empatat ràpidament mitjançant una falta penjada, en l’única ocasió que han tingut en tot el partit. Fins al final la Sénia ha intentat guanyar el partit però les ocasions que s’han tingut no s’han aprofitat.

domingo, 11 de enero de 2015

MORA NOVA 0 LA SENIA 0

LA SENIA , RAIMON , QUIM . MANU , POMADA , MARC , AITOR , RAMON , JORDI GARCIA , AMADO , DIDAC , IVAN
BANQUILLO , BARRACHINA, ANDREU , RAMON CENTELLES , JORDAN

EMPATE EN CAMPO DEL SEGUNDO CLASIFICADO

Bon partit dels seniencs en un camp molt difícil com és el del Móra la Nova. La primera part ha estat de joc altern, amb molt poques ocasions per part dels dos equips. A la segona part, els visitants han realitzat un gran treball defensiu i han tingut la victòria a les seves mans, però s’han desaprofitat fins a tres clares ocasions de gol. Els locals, per la seua part, no han arribat a tindre cap ocasió clara de gol. Finalment, repartiment de punts que deixa amb bon sabor de boca als seniencs per l'actitud i el joc que han ofert.