LA SENIA . RAI, QUIM , MANU , POMADA , MAR FONOLLOSA , AITOR. RAMON , JORDI GARCIA , AMADO , DIDAC , IVAN GARCIA
BANQUILLLO , BARRACHINA , ANDREU , RAMON CENTELLES , MIQUEL FONOLLOSA , PABLO , JORDAN
GOLES : ramon ibañez

LOS EXSENIENCS DEMOSTRARON PODERIO

Partit en molt de respecte entre els dos equips que ha acabat amb repartiment de punts. Els seniencs han sortit a cedir el terreny al Godall i a sortir a la contra. Durant la primera part els visitants han creat alguna jugada de perill a pilota aturada mentre que els locals no acabaven de crear situacions de perill clares. A la segona part han arribat els gols, primer de Ramon a la sortida d’un córner i, pocs minuts després, el Godall ha empatat mitjançant un fort xut molt col·locat. Tots dos equips fins al final del partit han creat situacions de perill a pilota aturada que no s’han finalitzat amb èxit i el marcador ja no s’ha mogut.

domingo, 14 de diciembre de 2014

CORBERA 5 LA SENIA 0

RAI, QUIM , MANU , POMADA , IVAN, FELIX  , RAMON IBAÑEZ, RAMON CENTELLES , AMADO , PAU , DIDAC
BANQUILLO , ANDREU , JORDAN MARC , AITOR , PABLO GIRONA

UN CORBERA INTRATABLE

Derrota contundent de La Sénia al camp del Corbera per 5-0. Tot i que el resultat ha estat una mica excessiu, l’equip senienc no ha estat a l’altura. A la primera part el partit ja ha quedat decidit amb un 3-0 al marcador. A la segona part els visitants han sortit amb l’objectiu de retallar distàncies i s’han abocat a l’atac però sense sort. Els locals s’han dedicat a defensar i han acabat ampliant l’avantatge a 5-0.