LA SENIA - RAIMON, QUIM , MANU , POMADA , IVAN AITOR, RAMON, FELIX , AMADO , PAU MUÑUZ , JORDAN QUEROL
SUPLENTES . ANDREU RODRIGUEZ , PABLO , MARC FONOLLOSA , JORDI GARCIA , DIDAC PRADES
GOL . RAMON

SEXTA JORNADA IMBATIDOS

Partit marcat per la forta pluja i les condicions del camp, fets que han afectat al desenvolupament del joc. La primera part no ha tingut historia, joc sense complicacions i cap ocasió clara per a cap equip. A la segona part els seniencs han sortit mes endollats i fruit d’això han aconseguit avançar-se gràcies a un penal provocat per Dídac i transformat per Ramon. Amb el resultat a favor els locals han intentat conservar el marcador però una jugada amb una sèrie de rebots al tram final del partit l’han aprofitat els visitants per establir el definitiu 1-1.

domingo, 23 de noviembre de 2014

CAMPREDO 2 LA SENIA 3

LA SENIA, RAIMON , QUIM, MANU , POMADA , AITOR FUSTER , FELIX , RAMON, JORDI GARCIA , AMADO , PAU MUÑOZ , DIDAC PRADES
BANQUILLO , MARC BARRACHINA, ANDREU , JORDAN QUEROL , MARC FONOLLOSA , JULEN MARIN

QUINTA JORNADA GANANDO

Els seniencs s’han imposat al camp del Campredó per 2-3. Els visitants han tingut les primeres grans oportunitats per avançar-se amb dos u contra u amb el porter en els primers minuts de joc. Han estat, però, els locals els que s’han avançat aprofitant una sèrie de desajustos de l’equip senienc. Al final de la primera part Amado ha aconseguit l’empat, resultat amb el que s’ha arribat al descans. A la segona part La Sénia ha sortit a pel partit i a falta de 20 minuts Ramon ha aconseguit un gran gol de jugada personal. Tres minuts després el Campredó empatada aprofitant el rebot d’una falta estavellada contra la tanca. Finalment, a falta de deu minuts Ramon ha tornat a marcar transformant una falta directa, fent així el definitiu gol de la victòria.

domingo, 16 de noviembre de 2014

LA SENIA 1 GINESTAR 0

LA SENIA , RAIMON , QUIM , MANU , POMADA, FLEIX , JORDI GARCIA , RAMON , PABLO, AMADO , PAU , DIDAC PRADES ,
BANQUILLO , ALEX MARTIN , ANDREU RODRIGUEZ , JORDAN , AITOR , INAN GARCIA , QUIM

MAL PARTIDO DEL EQUIPO SENIENC

Els tres punts han estat el millor per a la Sénia, que ha guanyat 1-0 amb un joc poc vistós. L’únic gol de partit ha estat a la primera part, obra de Pau rematant una falta centrada per Ramon. La segona part ha tingut poca historia, els visitants han buscar l’empat sense èxit i els locals han pogut sentenciar el partit als minuts finals però les ocasions no s’han finalitzat amb encert. Fruit d’aquesta falta d’encert, els seniencs han acabat demanant l’hora a l’àrbitre i han acabat aconseguint la quarta victòria consecutiva.

domingo, 9 de noviembre de 2014

PINELL 1 LA SENIA 4

LA SENIA , RAIMON , QUIM MANU , POMADA , FELIX , JORDI GARCIA , RAMON IBAÑEZ , PABLO GIRONA , AMADO , PAU , DIDAC PRADES
BANQUILLO , MARC , RAMON CENTELLES , JORDAN QUIM
GOLES DIDAC - 3 AMADO
VICTORIA QUE CONFIRMA QUE EL EQUIPO VA A MAS

Gran victòria a domicili de la La Sénia en un camp difícil com és el del Pinell. Els visitants han sortit a pel partit des del primer moment i han aconseguit el 0-1 per mitjà de Dídac amb un gran xut creuat. El Pinell ha empatat amb un gran gol des del mig del camp i ha gaudit de minuts de pressió al camp seniencs però sense crear perill. Al final de la primera part els locals s’han quedat amb un home menys per una justa expulsió. A la segona part els seniencs han sortit a pel partit i han aconseguit golejar amb dos gols més de Dídac i un d’Amado, completant així un partit molt seriós per part de tot l’equip.

domingo, 2 de noviembre de 2014

LA SENIA 2 ROQUETENC 1

LA SENIA RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , FELIX , IVAN GARCIA , RAMON IBAÑEZ , PABLO GIRONA , AMADO , PAU , DIDAC PRADES ,
BANQUILLO ALEX MARTIN , ANDREU , JORDAN , MIGUEL FONOLLOSA , JORDI ESCUBEDO , QUIM JUAN CID
GOLES : RAMON , FELIX
VICTORIA IMPORTANTE PARA SALIR DEL DESCENSO
Bon partit de la Sénia imposant-se per 2-1 contra el CD Roquetenc. Només començar el partit s’han avançat els visitants en una jugada molt protestada pels seniencs per un possible fora de joc. Els locals han respòs ràpidament i han buscat l’empat fins que ha arribat el premi amb gol de Fèlix després d’una jugada embolicada dintre de l’àrea. A la segona part la Sénia ha sortit a pel partit i ha capgirat el marcador amb un gran gol de falta de Ramon. D’aquí fins al final els locals han pogut sentenciar el partit a la contra però no han definit bé les jugades. Els visitants, per la seua part, han tingut l’ocasió a l’últim minut l’han desaprofitat i els tres punts s’han quedat a casa.