LA SENIA : MARC , QUIM , MANU , POMADA , IVAN GARCIA , AITOR, RAMON CENTELLES, FELIX , AMADO , JORDI GARCIA , DIDAC PRADES
RESERVAS , RAIMON , ANDREU , PAU MUÑOZ , JORDAN , PABLO
GOLES FELIX, IVAN , DIDAC, RAMON CENTELLES, AMADO
CRONICA DEL PARTIDO
POR FIN UNA VICTORIA HOLGADA
Victòria important a domicili aconseguida pels seniencs contra el Sant Jaume d’Enveja per 2-5. Amb una gran primera part ja ha quedat resolt el partit ja que La Sénia ha aconseguit una avantatge molt còmode gràcies als gols d’Ivan, Fèlix, Dídac i Ramon. A la segona part els visitants han sortit relaxats i el Sant Jaume ha retallat distàncies mitjançant un penal. Pocs minuts després Amado ha establert l’1-5 i ja a les acaballes del partit els locals han aconseguit el definitiu 2-5.

domingo, 19 de octubre de 2014

LA SENIA 2 SANTA BARBARA 3

LA SENIA : MARC BARRACHINA , QUIM , MANU , AITOR, DIDAC PRADES , FLEX , RAMON IBAÑEZ , RAMON CENTELLES , AMADO, PAU MUÑOZ , PABLO GIRONA
BANQUILLLO , ANDREU , JORDI ESCUBEDO, MIGUEL FONOLLOSA, IVAN GARCIA , JORDAN QUEROL
GOLES : AMADO Y RAMON IBAÑEZ

Primera part per al Santa Bàrbara i segona per a la Sénia. La primera part ha acabat amb 0-3, l’equip visitant ha aprofitat les errades dels seniencs que li han costat la derrota. La segona part, en canvi, els locals han millorat considerablement en el joc i han aconseguit dos gols que han estat insuficients per a remuntar el partit, un de Ramon amb un gran xut des de fora de l’àrea i un altre d’Amado resolent un u contra u amb el porter.

domingo, 12 de octubre de 2014

LA SENIA 1 PERELLO 1

LA SENIA , RAIMON , QUIM , FELIX , POMADA , ANDREU , AITOR, RAMON IBAÑEZ , JORDI GARCIA , AMADO , PAU , IVAN GARCIA
BANQUILLO , MARC BARRACHINA , RAMON CENTELLES , PABLO GIRONA , DIDAC PRADES

GOL : AITOR
EL EQUIPO SENIENC TERMINO CON 8 JUGADORES

Partit on el màxim protagonista no ha estat ningú més que l’àrbitre, amb una expulsió per al Perelló i quatre a la Sénia, tres jugadors i a l’entrenador. A la primera part, tot i avançar-se els visitants, els seniencs han controlat el partit i han disposat de bones ocasions per a marcar. A la segona part, ha començat el recital de l’àrbitre expulsant primer a un jugador del Perelló i pocs minuts més tard, inexplicablement a Xavi i després a Jordi. Ja al final del partit, amb els locals intentant aconseguir l’empat, una contra dels visitants ha significat l’expulsió de Rai per una falta al davanter, tot i tindre dos defensors per darrera de ell l’àrbitre ha mostrar la vermella directa. Al minut 93 ha arribat el premi de l’empat després d’una pilota penjada que Fèlix ha tocat amb el cap i li ha caigut a Aitor per marcar pentinant la pilota.

domingo, 5 de octubre de 2014

BATEA 3 LA SENIA 2

LA SENIA  RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , AITOR, FLEIX , IVAN GARCIA , JORDI GARCIA, AMADO , PAU , DIDAC PRADES
BANQUILLO , MARC BARRACHINA , ANDREU RODRIGUEZ , RAMON IBAÑEZ, RAMON CENTELLES , PABLO GIRONA
GOLES AMADO, PAU

SE ADELANTO DOS VECES AL MARCADOR EL EQUIPO SENIENC

Derrota per 3-2 de l’equip senienc tot i el bon partit realitzat a un dels camps més difícils de la categoria. Els visitants s’han avançat al començament de partit mitjançant una rematada de cap d’Amado a la sortida d’una sacada de banda. Pocs minuts després el Batea ha empatat també després d’una sacada de banda. L’empat al marcador ha durat poc ja que La Sénia ha tornat a marcar gràcies a un gol de Pau després d’una gran passada de Manu. A la segona part, passat el minut 60, l’àrbitre ha xiulat un penal per unes mans totalment involuntàries que no tallaven cap jugada de perill i els locals l’han aprofitat per empatar el partit 2-2. Cap al minut 70 una malentesa de Xavi ha significat el 3-2 definitiu, resultat injust tenint els mèrits realitzats per La Sénia.