LA SENIA , MARC BARACHINA , QUIM , MANU , POMADA , ANDREU, AITOR, RAMON CENTELLES , JORDI GARCIA , AMADO , PAU , DIDAC
BANQUILLO , RAIMON , MIGUEL FONOLLOSA, FELIX , PABLO IVAN GARCIA
GOLES: AMADO , MANU

VICTORIA TRABAJADA

Primera victòria de la temporada aconseguida pels seniencs contra l’Aldeana per 2-1. Els locals han sortit amb intensitat però ràpidament han encaixat un gol en possible fora de joc. Tot i això, La Sénia ho ha seguit intentant amb bones combinacions però sense acabar de definir. Al final de la primera part l’àrbitre no ha xiulat un clar penal a favor dels seniencs per unes mans dintre l’àrea. A la segona part, s’ha sortit a pel partit i Manu ha aconseguit empatar el partit amb una rematada de cap. Després, els visitants s’han quedat amb 10 i fruit d’una jugada d’Amado s’ha aconseguit el definitiu 2-1 amb un gol en pròpia porta. L’aldeana ha intentat empatar fins al final i ha acabat el partit amb 9 jugadors.

FICHA DEL PARTIDO

domingo, 21 de septiembre de 2014

ULLDECONA 2 LA SENIA 2

LA SENIA . RAI, MANU , QUIM , POMADA, ANDREU, AITOR, PABLO GIRONA JORDI GARCIA ,    AMADO , PAU, IVAN.
BANQUILLLO MARC BARRACHINA , MIQUEL FONOLLOSA , FELIX GOMEZ , RAMON CENTELLES , DIDAC PRADES
GOLES AMADO, PAU

UN PUNTO QUE SABE A GLORIA

Punt important a domicili l’aconseguit per l’equip senienc en el derbi contra l’Ulldecona. Una primera part molt seriosa ha servit per a que els visitants arribessin al descans amb 0-1 gràcies a un gol d’Amado en aprofitar un rebot dintre l’àrea. L’Ulldecona per la seva part ha disposat de dues bones ocasions que ha resolt bé el porter Rai. Al començament de la segona part els locals han empatat a la sortida d’una falta lateral en aprofitar una jugada embolicada dintre de l’àrea. Passat el minut 70 de partit els locals s’han avançat gràcies a una contra i aprofitant una sèrie de rebots. La Sénia ha avançat les línies i el premi ha arribat al minut 91 amb un xut colocat de Pau des de dintre de l’àrea després d’una pilota penjada.

domingo, 14 de septiembre de 2014

LA SENIA 3 HORTA SANT JOAN 4

LA SENIA , RAI , QUIM , MANU, XAVI POMADA , ANDREU RODRIGUEZ , AITOR, PABLO GIRINA , JORDI GARCIA , AMADO, PAU MUÑOZ , IVAN GARCIA

BANQUILLO ALEX MARTIN , MIGUEL FONOLLOSA , RAMON CENTELLES , DIDAC PRADES , JORDI ESCUBEDO
GOLES :IVAN GARCIA , AMADO , PAU MUÑOZ

Bon començament de partit dels seniencs, que s’han avançat al marcador gràcies a un mà a mà amb el porter resolt per Ivan. Poc després l’Horta ha empatat el partit en aprofitar una errada del porter local. Al final de la primera part La Sénia s’ha tornat a avançar mitjançant un clar penal transformat per Pau. Ja a la segona part s’ha aconseguit el 3-1 gràcies a una rematada a la sortida d’un corner d’Amado però en els últims 15 minuts els locals s’han relaxat i l’Horta ha remuntat el partit.

FICHA PARTIDO

domingo, 7 de septiembre de 2014

ALCANAR B 1 LA SENIA 0

LA SENIA - RAIMON , QUIM , MANU , XAVI POMADA , MARC FONOLLOSA , AITOR , DIDAC , JORDI ESUBEDO, AMADO , PAU MUÑOZ , IVAN GARCIA
BANQUILLO ALEX MARTIN , QUIM JUAN CID JORDAN QUEROL , ANDREU RODRIGUEZ , PABLO GIRONA, MIQUEL FONOLLOSA
NO SE MERECIO PERDER
 Primer partit de lliga amb derrota immerescuda per la mínima. A la primera part els seniencs han controlat el joc però sense acabar de crear ocasions clares de gol, mentre l’Alcanar no ha inquietat la porteria de Rai. A la segona part els visitants han sortit a pel partit i han gaudit de bones ocasions per a inaugurar el marcador. Però han estat els locals qui s’han avançat amb un gol molt discutit pels seniencs per un més que possible fora de joc. Tot i això, La Sénia ha gaudit de bones ocasions per a empatar el partit mentre que l’Alcanar a una contra hagués pogut sentenciar el partit, però el marcador ja no s’ha mogut.