LA SENIA : RAI , QUIK , POMADA , AITOR , MARC FONOLLOSA , ISSAC , DODAC , JULEN RAUL , ALEX CORDEERO , JAVIER GARCIA
BANQUILLO DIDAC BALADA
GOLES JAVI Y RAUL

EN EL MINUTO 80 SE GANABA 0-2
 Empat dels seniecs al camp del Flix en l’últim partit de la temporada on cap dels dos equips es jugaven res. Els visitants s’han presentat amb 12 efectius per a disputar el partit i amb diversos jugadors amb problemes físics. A la primera part, La Sénia ha aconseguit una avantatge de dos gols gràcies a un penal transformat per Javi i a una bona internada de Raúl per banda que ell mateix ha transformat. A la segona part, els seniecs han baixat físicament i als últims minuts el Flix ha aconseguit dos gols que han establert el definitiu empat al marcador.

FICHA DEL PARTIDO

domingo, 25 de mayo de 2014

LA SENIA 4 ALDEANA 2

LA SENIA : RAIMON , DIDAC , MANU , POMADA , MARC FONOLLOSA , ISSAC RODRIGUEZ , JULEN , ALEX , RAUL , JAVIER , AITOR
BANQUILlO EDU , QUIM , IU , MAYO, ESCUBEDO , DIDAC
GOLES mayo , raul - 2 pp

INTRATABLES EN NUESTRO FEUDO
 Gran victòria dels seniencs amb remuntada inclosa en l’últim partit a casa, aconseguint així ser el millor equip com a local de la categoria. Als 20 minuts de joc els locals ja perdien 2-0 tot i les ocasions de gol creades que no s’han aprofitat. Fruit de la insistència ha arribat el 1-2 abans de la mitja part, en pròpia porta d’un defensor visitant. A la segona part La Sénia ha sortit ha capgirar el marcador i ho ha aconseguit gràcies a dos gols de Raúl i un de Josep. Finalment, victòria per 4-2 en la penúltima jornada de lliga.

FICHA PARTIDO

domingo, 18 de mayo de 2014

VILALBA 1 LA SENIA 1

LA SENIA , RAIMON , QUIM MANU , PAMADA , MIQUEL FONOLLOSA, JULEN MARIN , DIDAC ABELLA , ALEX CORDRO , RAUL GONZALEZ , JAVIER GARCIA , MARC FONOLLOSA.
BANQUILLO , ALEXIS GARCIA , ALBERT NIÑEROLA , ALEIX BUSTOS
GOL: RAUL

EL EQUIPO PRESENTO TRES JUGADORES DE JUVENIL EN EL ONCE INICIAL

Els locals s’han avançat a la primera part després d’aprofitar una errada en la sortida de pilota de l’equip senienc. La Sénia per la seua part, només ha creat una ocasió clara de gol a càrrec de Quim que amb un fort xut ha fet intervindré el porter local. Als 5 minuts de la segona part La Sénia ha empatat per mitjà d’un clar penal transformat per Raúl. Minuts després li han anul·lat un gol a Raúl per un suposat fora de joc molt dubtós. D’aquí fins al final no ha hagut cap ocasió clara de gol i el marcador ja no s’ha mogut.

domingo, 11 de mayo de 2014

PINELL 2 LA SENIA 0

LA SENIA . EDU, MANU , QUIM , POMADA , IU CALLARISA , JULEN, DIDAC , ALEX, RAUL , AITOR, DIDAC BALADA
BANQUILLO, RAIMON , ALBERT NIÑEROLA, DIDAC PRADES , JAVIER, JORDI ESCUBEDO
CON UN EQUIPO DE CIRCUNSTANCIAS
 Partit molt fluix dels seniencs al camp del Pinell. Al primer minut de joc els visitants s’haguessin pogut avançar però Raúl no ha aprofitat un u contra u amb el porter. Els locals sense fer res, s’han posat amb dos gols d’avantatge abans d’arribar al descans. A la segona part, els seniecs ho intentaven però sense gaire èxit. L’ocasió més clara ha estat a mans de Dídac Prades, que no s’ha aprofitat i, finalment, el marcador ja no s’ha mogut.

domingo, 4 de mayo de 2014

LA SENIA 2 BATEA 3

LA SENIA : RAIMON , QUIM , MANU , POMADA , MARC FONOLLLOSA , ITOR , JORDAN , ALEX , RAUL ,MAYO , DIDAC BALADA
BANQUILLO : EDU , MIQUEL FONOLLOSA , IU , JULEN , JORDI ESCUBEDO , IVAN CAPITAN , DIDAC PRADES

SE PERDIO LA GRAN RACHA LOCAL
 El Batea s’ha avançat ràpidament gràcies a un xut llunyà que ha tocat al pal i ha entrat. Encara es posarien millor les coses per als visitants quan han aconseguit fer el 0-2, en possible fora de joc. A falta de deu minuts per al descans els locals han escurçat distàncies mitjançant un penal que ha transformat Raúl. A la segona part els seniencs han sortit a per l’empat, i l’han aconseguit passa el minut 75 després d’una falta penjada a l’àrea que Dídac ha aprofitat per empènyer la pilota a gol. Al minut 83 però, el Batea ha establert el definitiu 2-3 amb una jugada personal d’un jugador visitant.

jueves, 1 de mayo de 2014

CAMARLES 2 LA SENIA 1

LA SENIA: EDU , QUIM, MANU , POMADA, DIDAC , AITOR, JORDAN , ALEX, RAUL , JAVIER, RAIMON.
BANQUILLO: PAU , IU, FEDERIC , JORDI ESCUBEDO, IVAN CAPITAN, MIQUEL FONOLLOSA
CON CUATRO JUVENILES Y DOS CADETES
 La Sénia s’ha presentat a Camarles amb un equip de circumstàncies, amb quatre juvenils i dos cadets convocats i amb un dels porters jugant de davanter centre. Tot i això, l’equip ha donat la cara en tot moment i s’ha perdut per la mínima al camp del líder. A la primera part, el Camarles ha aconseguit posar-se en 2-0 al marcador, primer rematant una pilota a la sortida d’un corner i després en aprofitar una pilota morta dintre de l’àrea senienca. Els visitants, tot i no gaudir de la possessió de la pilota han aguantat be i s’han acostat amb perill a la porteria defensada pels locals, sobretot a pilota aturada. A la segona part el Camarles ha endarrerit línies i s’ha dedicat a sortir al contraatac. La Sénia per la seua part, ho ha intentat i ha aconseguit el gol mitjançat una falta directa llançada per Javi, que resultaria definitiu en el marcador.