LA SENIA : RAIMON , QUIM, MANU, POMADA , MARC FONOLLOSA, ANDREIU DIDAC BALADA , AITOR , RAUL , JAVIER , PAU
RESERVAS
 EDU , ALEX , JULEN JORDAN , MAYO, DIDAC PRADES
DECIMO PARTIDO SIN PERDER EN NUESTRO FEUDO
 Derbi molt igualat que ha acabat amb un empat just. A la primera part l’Ulldecona no ha creat ocasions clares de gol però ha disposat de faltes penjades i córners creant així situacions de perill. La Sénia, per la seua part, ha tingut dues ocasions, una de Pau que ha creat massa la pilota, i una d’Aitor que ha estat apunt d’obrir el marcador. A la segona part la tònica ha estat la mateixa tot i que l’Ulldecona ha creat situacions de perill però sense acabar de concretar-les. Ja  a l’últim minut l’àrbitre ha anul·lat un gol de Xavi P per una suposada falta en atac de Raúl a un defensor de l’Ulldecona.
FICHA PARTIDO AQUI

domingo, 23 de marzo de 2014

CAMARLES - LA SENIA

LA SENIA , EDU , QUIM , MANU , POMADA , FONOLLOSA , ISSAC , DIDAC BALADA , AITOR, RAUL, JAVI , PAU
BANQUILLO ,RAIMON , JORDAN , JULEN , MAYO , PRADES
GOLES

domingo, 16 de marzo de 2014

LA SENIA 4 HORTA SAN JUAN 0

LA SENIA . EDU , QUIM ,MANU , POMADA , MARC FONOLLOSA , ISSAC , DIDAC BALADA , ALEX CORDERO , RAUL GONZALEZ , AITOR FUSTER , PAU MUÑOZ
BANQUILLO ,RAIMON , DIDAC ABELLA , JORDAN QUEROL , JAVI GARCIA , MAYO , DIDAC PRADES.

NOVENO PARTIDO CONSECUTIVO GANANDO EN CASA
 Bona victòria dels locals amb golejada inclosa que ha servit per a superar a l’Horta a la taula classificatòria i col·locar-se setens. El partit no ha pogut començar millor ja que abans del minut 5 ja es guanyava per 2-0. El primer gol ha estat d’Isaac amb un fort xut de fora de l’àrea agafant el rebuig d’un corner. El segon ha estat un golàs de Pau des d’una posició molt llunyana per tot l’escaire. A falta de poc menys de cinc minuts per al final de la primera part i amb un Horta que no ha creat cap ocasió clara de gol, Pau ha fet un altre golàs amb un fort xut des de l’interior de l’àrea. La segona part ha tingut poca historia, els seniencs s’han sentit molt còmodes i s’ha fet el definitiu 4-0, de Manu rematant de cap a la sortida d’un còrner.

FICHA PARTIDO

domingo, 9 de marzo de 2014

SANT JAUME 2 LA SENIA 1

LA SENIA : RAIMON , QUIM , POMADA , DIDAC ABELLA , MARC FONOLLLOSA , AITOR , DIDAC BALADA , ALEX CORDERO , RAUL , JAVIER , PAU
BANQUILLLO , JOSEP QUERALT , JORDAN QUEROL , JULEN , DIDAC PRADES
GOLES : ALEX  CORDERO
CRONICA DEL PARTIDO
 Partit jugat a un camp en pèssimes condicions, fent que ha provocat que els dos equips juguin a la pilotada. Als primers minuts de joc els visitats s’han avançat amb un gran gol de Guindi mitjançant un xut col·locat des de fora de l’àrea. A partir d’aquí fins al final de la primera part no ha succeït cap fet destacable. A la segona part els seniencs han sortit a aguantar el resultat, però dos gols idèntics a la sortida de dues faltes han fet que els locals capgirin el marcador. Ja als últims minuts l’àrbitre no ha xiulat un penal per unes mans claríssimes d’un jugador local.