LA SENIA , RAIMON , QUIM ,XAVI POMADA , AITOR FUSTER , MARC FONOLLOSA , ISSAC , JORDAN ALEX , RAUL , PAU , DIDAC
BANQUILLO , EDU , DIDAC ABELLA , JULEN , IVAN CAPITAN , DIDAC PRADES

GOLES , RAUL , ISSAC , PAU MUÑOZ

PARTIDO FLOJO PERO NOVENO PARTIDO SIN PERDER
 Partit molt fluix dels seniencs contra el cuer de la categoria tot i la victòria per 3-1. A la primera part els seniencs sense fer gaire res s’han posat amb un avantatge de dos gols gràcies a una rematada de cap de Raúl després d’una falta i a un penal transformat per Isaac. A falta de 5 minuts per al descans els visitants han reduït distàncies aprofitant una errada dels seniencs. La segona part ha començat tal i com ha transcorregut la primera, amb poc ritme i un joc molt lent per part dels seniencs. El definitiu 3-1 ha estat obra de Pau amb un llançament de falta, gol que ha donat la tranquil·litat fins al final del partit.

FICHA PARTIDO AQUI

domingo, 16 de febrero de 2014

DELTEBRE 0 LA SENIA 0

LA SENIA . EDU, QUIM , POMADA , AITOR , FONOLLLOSA , IDDAC , DIDAC BALADA , ALEX CORDERO , RAUL , JAVIER PAU
BANQUILLO RAIMON, DIDAC , JULEN , JORDAN , DIDAC PRADES , MAYO

OCHO JORNADAS INVICTOS

Gran partit dels seniencs al camp dels segons classificats, el Deltebre. A la primera part el Deltebre ha disposat de llançaments llunyans i diversos corners que els seniencs han defensat d’allò més bé. La Sénia, per la seua part, ha mantingut la possessió de la pilota i s’ha acostat amb perill mitjançant jugades per banda però que no s’han sabut concretar. La segona part ha començat amb la mateixa tònica que a la primera i han estat els visitants qui han tingut una oportunitat d’avançar-se mitjançant un gran xut de Pau que ha resolt bé el porter local. A falta de vint minuts per al final l’àrbitre no ha xiulat un clar penal sobre Javi i, no només això, sinó que ha expulsat al jugador amb doble groga: la primera per interpretar que s’ha llençat i la segona per la posterior protesta. Tot i això, els seniencs han realitzat un gran treball defensiu fins a l’últim minut en que s’ha tingut una gran oportunitat per a guanyar el partit però no s’ha aprofitat. Finalment, s’ha aconseguit un empat molt treballat contra un equip difícil.
FICHA DEL PARTIDO

domingo, 9 de febrero de 2014

LA SENIA 3 CORBERA 1

LA SENIA : EDU, QUIM , XAVI OMADA , MARCE , FONOLLLOSA , ISSA , AITOR, ALEX , RAUL, JAVIER , PAU
SUPLENTES , RAIMON , DIDAC BALADA , DIDAC PRADES , ALBERT  MAYO

SEPTIMO PARTIDO SIN PERDER

Molt bona primera part de l’equip senienc, que ha aprofitat les ocasions de gol que ha tingut per arribar al descans amb 3-0 i s’ha mostrat molt segur en defensa. El primer gol l’ha fet Raúl a la sortida d’un córner en una gran rematada de cap. El segon ha estat obra de Pau després d’aprofitar una pilota llarga pentinada per Raúl i afusellar al porter. El tercer, ja a les acaballes de la primera part, també l’ha fet Pau en aprofitar un refús del porter. A la segona part els locals s’han dedicat a aguantar el resultat mentre que els visitants ho intentaven però sense encert, fins que han pogut aconseguir el definitiu 3-1 en una rematada de cap a la sortida d’un córner cap al minut 60. Ja a l’últim minut el Corbera ha desaprofitat un llançament de penal.