Buscar este blog

domingo, 26 de enero de 2014

LA SENIA 2 SANTA BARBARA 1

LA SENIA : RAIMON, QUIM , MANU , POMADA , MARC FONOLLLOSA , ISSAC , JORDAN , ALEX , PAU MUÑOZ , JAVI GARCIA , DIDAC BALADA
BANQUILLO , EDU , DIDAC , AITOR , JONATAN , MAYO
GOLES : PAU MUÑOZ Y MARC FONOLLOSA 

QUINTO ENCUENTRO CONSECUTUVO SIN PERDER

 La Sénia s’ha avançat al primer minut de joc mitjançant Pau que, aprofitant una assistència de Guindi, ha resolt l’u contra u amb el porter ajustant la pilota al pal. Els locals s’han dedicat a mantenir la possessió de la pilota ja que el Santa Bàrbara ha deixat jugar des de darrera. El segon lloc ha estat obra de Marc després d’una pujada per la banda i culminant una gran jugada. Els visitants han mossegat els últims minuts de la primera part però el marcador no s’ha mogut. A la segona part els locals han fet un baixó i els ha costat molt entrar en joc. Tot i això s’hagués pogut ampliar distàncies mitjançant contraatacs que no s’han resolt. A l’últim minut de partit el Santa Bàrbara ha escurçat distàncies amb un penal que li ha costat la vermella directa a Xavi. El marcador ja no s’ha mogut i els tres punts s’han quedat a La Sénia.

ficha del partido


 

domingo, 19 de enero de 2014

LA SENIA 2 FLIX 0

LA SENIA : EDU , QUIM , MANU , POMADA , MARC FONOLLOSA , ALEX CORDERRO. DIDAC , JORDAN , PAU PUÑIZ, JAVI GARCIA , DIDAC ABELLA
BANQUILLO , RAIMON , JOAN MORALES , JULEN MARIN , MAYO, JONATAN DIAZ
GOLES . JONATAN Y PP 

QUINTA JORNADA SIN PERDER

Gran partit de l’equip senienc que, tot i les nombroses baixes suplertes amb 4 juvenils, ha guanyat merescudament contra un dels aspirants a l’ascens de la categoria, el Flix. Els visitants han sortit forts, controlant el joc però sense crear perill. La Sénia, que s’ha defensat molt bé ha tingut tres ocasions per a marcar, dos d’elles molt clares, una de Dídac i un altra de Pau. A falta de cinc minuts per a l’acabament de la primera part, un autogol a la sortida d’un còrner ha fet justícia al marcador tenint en compte les ocasions d’un equip i de l’altre. Durant tota la segona part el Flix només ha creat situacions de perill sobretot a pilota aturada però sense inquietar el porter Eduard. Mentre els locals es mostraven sòlids en defensa, fins a quatre contraatacs que han acabat en ocasions claríssimes de gol han fet que s’hagi de patir fins al final. Ja al temps afegit i amb el Flix amb un home menys, el juvenil Jonathan ha sentenciat resolent un u contra u amb el porter.

FICHA DEL PARTIDO



http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=664867

domingo, 12 de enero de 2014

ALDEANA 1 LA SENIA 1

LA SENIA : EDU, QUIM , MANU , POMADA , MARC FONOLLOSA , ISSAC , DIDAC BALADA , MARCE , RAUL GONZALEZ , JAVIER GARCIA , PAU MUÑOZ.
BANQUILLO, RAIMON , DIDAC ABELLA, JULEN MARIN , ALEX CORDERO , JORDAN QUEROL
GOLES : PAU MUÑOZ


SEGUNDO PARTIDO QUE SE PUNTUA EN CAMPO CONTRARIO
 
La Sénia ha sortit poc endollat al partit i els locals han començat dominant i triangulant amb molta facilitat però sense crear perill. Les dos millors oportunitats de la primera part han estat per als seniencs, la primera vaselina de Raúl que surt fora i la segona també de Raúl rematant molt desviada una centrada de Pau. A la segona part la tònica era la mateixa però en un ràpid contraatac  Pau ha avançat als visitants després d’una centrada de Dídac. Minuts més tard, i amb els dos equips amb deu jugadors per una trifulga, Pau ha tingut la sentencia a les seues mans però inexplicablement ha fallat després de deixar assentat al porter. Els seniencs, amb les línies endarrerides per a defensar el resultat han vist com, un àrbitre que s’ha mostrat molt insegur durant tot el partit s’ha inventat un gol que només ha vist ell al minut 96 de partit, fet que ha provocat la Sénia acabi el partit amb 8 jugadors per protestar. Finalment, un empat amb regust a derrota per els incidents sorgits als instants finals.

FICHA DEL PARTIDO