LA SENIA , RAIMON , XAVIER POMADA , MANU , MARCE, MARC FONOLLOSA, ISSAC , DIDAC, AITOR , RAUL, JAVIER , PAU
BANQUILLO , EDU , DIDAC ABELLA , QUIM , ALEX CORDERO, POLICHINO , JORDAN QUEROL
GOLES , RAUL , 3 , ISSAC 2 , PAU , POLICHINO .

GOLES SON  AMORES
Golejada de La Sénia, que ha superat sense cap dificultat al Vilalba. L’equip senienc ha sortit molt endollat i ràpidament s’han marcat dos gols, el primer d’Isaac després d’una jugada elaborada i el segon de Raul driblant-se al porter i marcant a plaer. Abans de la mitja part encara s’han fet dos gols més, Isaac ha fet el seu segon gol del partit amb un gran xut de fora de l’àrea i Raul també ha fet el seu segon gol rematant col·locant una la pilota centrada ajustada al pal. A la segona part ràpidament s’han aconseguit dos gols més, un altre de Raul que completava el seu hat trick i un de Pau amb un gran xut de volea. Ja a les acaballes del partit Fernando ha aconseguit el 7-0 després d’un xut llunyà que se li ha escapat al porter.
 FICHA DEL PARTIDO EN ESTE LINK

domingo, 15 de diciembre de 2013

LA SENIA 4 PINELL 0

LA SENIA : RAIMON , XAVI POMADA , MANU , MARCE , MARC FONOLLOSA , ISSAC , DIDAC , AITOR , RAUL , JAVIER GARCIA , PAU MUÑOZ
BANQUILLO DIDAC ABELLA , QUIM , JORDAN , POLICHINO
GOLES ; DIDAC BALADA , JAVI GARCIA , PAU MUÑOZ , XAVI POMADA

TERCERA GOLEADA CONSECUTIVA EN NUESTRO FEUDO

Bons primers trenta minuts dels seniencs, que han estat ben posicionats al terreny de joc i s’han avançat gràcies a un gol de Dídac Balada amb una rematada de cap des del segon pal. Els últims minuts de la primera part el Pinell ha creat situacions de perill buscant l’empat, que s’ha resistit. A la segona part el joc ha estat altern fins que ha arribat el 2-0 de Javi després d’una bona jugada de Pau a falta de 20 minuts per al final. El 3-0 ha estat un golas de Pau amb un xut des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire, i el definitiu 4-0 ha estat obra de Xavi Pomada en rematar de volea la centrada d’una falta lateral.

viernes, 6 de diciembre de 2013

MORA NOVA 1 LA SENIA 0

LA SENIA : EDU , QUIM , MANU , XAVI POMADA , DIDAC BALADA , ISSAC , AITOR FUSTER , MARCE , RAUL GONZALEZ , JAVIER GARCIA , PAU MUÑOZ
BANQUILLO , RAIMON , DIDAC ABELLA , MARC FONOLLOSA , JORDAN ALEX SALES , JULEN MARIN

SEXTO ENCUENTRO PERDIDO EN CAMPO CONTRARIO

Bona primera part de l’equip senienc, amb arribades i amb ocasions molt clares de gol que no s’han transformat. L’equip local per la seva part, ha causat perill a pilota aturada i a l’últim minut de la primera part ha desaprofitat un penal molt rigorós que ha aturat el porter senienc Eduard. A la segona part La Sénia ha baixat el ritme i els locals ho han aprofitat per marcar el gol de la victòria mitjançant una jugada presidida d’unes clares mans d’un jugador morenc que l’àrbitre no ha xiulat. Els visitants han intentat empatar el partit però sense gaire fortuna.

FICHA DEL PARTIDO

domingo, 1 de diciembre de 2013

BATEA 2 LA SENIA 1

RAIMON , QUIM , POMADA , MARCE , MARC FONOLLOSA , ISSAC , AITOR, DIDAC , RAUL , JAVIER , PAU MUÑOZ
BANQUILLO , ALEX SALES . POLICHINO , JORDAN QUEROL

SE SUCUMBIO EN LOS MINUTOS FINALES
 Bon començament de partit del seniecs, dominant el joc però sense crear perill fins que el Batea s’ha avançat en el marcador aprofitant una pilota morta a l’interior de l’àrea en l’única jugada destacable de la primera part. A la se gona part els visitant han sortit a cap girar el marcador, creant situacions de perill però sense acabar de definir. La insistència senienca ha obtingut el seu premi a falta de deu minuts del temps reglamentari en una gran jugada de Javi que culmina Pau amb un xut ajustat al pal. A falta de cinc minuts per al final una malentesa ha fet que els locals marquin el gol de la victòria. En l’últim minut l’àrbitre no ha xiulat una clara falta a Marce quan es plantava sol davant del porter. Càstig excessiu pels mèrits que ha fet La Sénia.