LA SENIA , RAIMON, QUIM, POMADA , MANU, MARC FONOLOSSA , MARC, ISSAC , AITOR, MARCE , PAU, JAVIER , DIDAC
BANQUILLO : FIDAC , FERNANDO, JORDAN , RAUL
GOLES : PAU MUÑOZ - 2 , MANU , RAUL
DOS VICTORIAS CONSECUTIVAS Y 9 GOLES
Partit acompanyat pel vent, on els locals han superat fent un bon partit a l’Olímpic. Primera part de domini altern, tot i que les ocasions han estat per als seniencs. El primer gol ha estat obra de Pau en culminar una bona jugada amb un xut fort des de l’interior de l’àrea. A la segona part La Sénia ha sortit a sentenciar el partit i ràpidament s’ha fet el 2-0 gràcies a una rematada de Manu a la sortida d’un còrner. Amb aquest resultat els visitants s’han quedat amb un home menys, fet que els locals han aprofitat per a crear moltes jugades de perill, arribant així el 3-0 obra de Pau i el 4-0 de Raúl. L’Olímpic per la seva part ha establert el definitiu 4-1 de penal a falta de deu minuts per al final. Ja a les acaballes del partit els locals s’han quedat amb deu homes per una rigorosa targeta vermella directa a Manu.

FICHA DEL PARTIDO  AQUI

domingo, 10 de noviembre de 2013

LA SENIA 4 AMETLLA 0

LA SENIA , EDU , QUIM  , POMADA , MANU , MARC FONOLLOSA , ISSAC , ALEX SALES . AITOR , PAU MUÑOZ , JAVIER, DIDAC .
BANQUILLO , DIDAC , RAIMON , ANDREU , POLICHINO , RAUL , JORDAN
GOLES : POLICHINO , PAU , AITOR , JAVI

CUATRO GOLES DE MUCHOS AMORES

Partit marcat pel vent, en que La Sénia ha superat sense dificultats a l’Atmella de Mar. Els locals han sortit a pel partit i al minut 20 ja es guanyava per 2-0 amb gols de Pau de falta i de Javi després d’una gran jugada elaborada. Els seniencs han controlat el partit i han fet el tercer que donava molta tranquil·litat, obra d’Aitor en aprofitar un rebuig del porter. A la segona part els locals han sortit a per més i han pogut ampliar el marcadr en diverses ocasions. Als minuts finals Fernando ha fet el definitiu 4-0 mitjançant un xut llunyà que el vent ha despistat el porter i no ha pogut agafar la pilota. Gran partit de La Sénia, sent el millor del que duem de temporada.

FICHA DEL PARTIDO AQUI

EL DATO
EN DIEZ JORNADAS SE HA MARCADO EN NUEVE

domingo, 3 de noviembre de 2013

ULLDECONA 2 LA SENIA 0

LA SENIA , RAI, QUIM , MANU , XAVI, MARC FONOLLOSA , POLICHINO , AITOR , RAUL , JAVIER , PAU MUÑOZ
BANQUILLO EDUARD, DIDAC , ANDREU , DIDAC BALADA , ALEX SALES , JORDAN
RESULTADO JUSTO
Primera part poc vistosa pel que fa al joc dels dos equips amb escasses arribades de La Sénia i on l’Ulldecona s’ha avançat amb dos gols en molt poc temps. El primer de penal molt protestat pels visitants en una jugada embolicada. El segon mitjançant un xut des de l’àrea petita que ha intentat treure la defensa senienca però que l’àrbitre ha xiulat gol davant les protestes dels jugadors visitants. A la segona part La Sénia ha sortit amb defensa de tres però no ha donat resultat. Les ocasions més clares han estat un xut des de la frontal d’Aitor que surt fregant el pal i una rematada de Manu a la sortida d’una falta que se’n va per sobre del travesser. L’Ulldecona per la seva part ha disposat d’alguna ocasió al final del partit per augmentar el resultat.