LA SENIA , RAIMON , XAVIER POMADA , MANU, MARCE , DIIDAC BALADA, ISSAC , ALEX SALES , POLICHINO, RAUL , JAVIER , PAU MUÑOZ
BANQUILO , DIDAC ABELLA , EDUARD , ANDREU , QUIM, MARC FONOLLOSA ., JORDAN , DAVID
GOLES : PAU , POLICHINO

CERCA DEL DESCENSO

Nova i merescuda derrota dels locals que agreuja més la seva situación, no per mèrits propis sinó per trobar-se davant un gran equip que va jugar per gunayar els punts i que aspira a pujar de categoria. El partit va començar nivellat, i tots dos equips volen jugar la pilota, però al minut 6 en un còrner penjat a l´àrea de La Sénia, el central Ruben feia el 0 a 1 en trobar-se una pilota al mig d´un mun de jugadors. Aquest gol va esperonar més als visitants que volíen més, i als locals per contra es van venir una mica avall. Els camarlencs van fer uns primers vint minuts espectaculars, i feien el 0 a 2 al minut 20. Cal dir que aquest gol surt d´una falta clara a Isaac al mig del camp que l´àrbitre no xiula i en el rebuig la pilota li arriba a Marc Prades que sortia de fora de joc, però va aprofitar que l´àrbitre no ho va pitar i va fer el gol. El domini seguía sent total del Camarles, però els seniencs anàven despertant-se de mica en mica i van anar creant alguna ocasió, però al minut 37 i en una jugada que semblava que no acabaria en res, la va agafar Marc Prades i en un xut impressionant de fora de l´àrea ajustava la pilota al pal curt del porter fent el 0 a 3. Amb el partit perdut els seniencs van sortir més endollats a la segona part intentant entrar al partit i el Camarles va baixar la seva intensitat, així els seniencs van anar creant vàries oportunitats per reduïr les distàncies, i al quart d´hora Fernando va enganxar una volea desde 30 metres que pegava al pal i entrava dintre de la porteria fent el 1 a 3. Això va esperonar als locals que a un quart d´hora del final feien el 2 a 3 finalitzant Pau una gran jugada col.lectiva. Però en una nova errada defensiva local, Marc Prades feia el definitiu 2 a 4 a 8 minuts del final. En la última jugada del partit el local Marce era expulsat amb vermella directa per una dura entrada a un rival.

FICHA PARTIDO

sábado, 19 de octubre de 2013

HORTA SANT 3 JOAN LA SENIA 1

LA SENIA : RAI , QUIM MANU, POMADA , MARC FONOLLOSA, MARCE , AITOR, POLICHINO, RAUL , JAVIER, PAU MUÑOZ
RESERVAS . DIDAC , EDUARD , ALEX SALES , ANDREIU RODRIGUEZ . DIDAC BALADA , JORDAN QUEROL
GOL . RAUL GONZALEZ

ESTE EQUIPO NO ARRANCA

Nova i preocupant derrota dels seniencs que fa que s´enfonssin cada cop més a la classificació. Quan semblava que es recuperava tots els efectius, ja que Marce i Manu ja podíen jugar, en l´últim entrenament es va lesionar Isaac, en gran forma fins ara, i aquest no va poder jugar. El partit va començar com la majoria d´aquest any, al primer minut xut de Raul i quan tothom cantava gol, el porter local, el millor del partit, feia la seva primera gran aturada. I al minut 5, Manu treu una falta des de més enllà del mig camp i Raul remata de cap fent el 0 a 1. Però en una jugada de molt mala sort, Celma empatava al minut 7 després de rebotar la pilota a Manu fent que fos impossible aturarla per Rai. La resta de la primera part va ser de domini de l´Horta que jugaba un futbol més directe, i alguna contra de La Sénia aprofitant que intentava jugar més la pilota. Així, els seniencs van disposar de dos bones accions per avançar-se al marcador abans de la primera part, una a peus de Raul que va ser aturada pel porter local, i un remat de còrner on els defensors hortencs treien la pilota de la mateixa ratlla de gol un parell de cops. L´Horta va disposar d´una gran ocasió errada per Esmel i aturada magníficament per Rai. La sortida en tromba de La Sénia a la segona part va ser espectacular, ja que en 5 minuts va disposar de tres clares ocasions per fer el segon, totes a peus de Raul, i el que són les coses, als set minuts, i en una jugada que semblava inofensiva, Esmel xuta d´uns 20 metres i la pilota tot i ser tocada per Rai permet a l´Horta avançar-se al marcador. Això va fer que els visitants es desconcentressen i al cap de 6 minuts, en una greu errada defensiva rebien el definitiu 3 a 1 fet per Malràs. Cap al final del partit tres ocasions més van tenir els seniencs per arreglar el resultat, una de Pau, una de Raul i una de Javi.

domingo, 13 de octubre de 2013

LA SENIA 1 SANT JAUME 2

LA SENIA : EDUARD , QUIM , MARC FONOLLOSA , POMADA, POLICHINO , ISAC, ALEX SALES , AITOR FISTER , RAUL GONZALEZ , JAVIER GARCIA , PAU MUÑOZ
BANQUILLO : DIDAC , RAIMON , ADREU, JONATAN , DAVID GOMEZ , JORDAN QUEROL
GOLES : RAUL
LOS MEJORES : ISASAC , EDUARD , MARC FONOLLOSA
EL SANT JAUME VINO HACER SU PARTIDO
 Primera derrota a casa dels seniencs que complica la seva classificació, en un partito n van anar de més a menys i contra un rival molt agressiu, buscant sempre desestabilitzar als locals amb el beneplàcit del col.legiat. El partit va començar molt bé, els seniencs jugaven la pilota i marejaven a un rival esperant darrera. En una jugada molt ben trenada, Raul feia l´1 a 0 pels locals. Però de mica en mica, el Sant Juame va anar augamentant la seva agressivitat amb dures entrades i van anar arraconant als locals al seu propi camp. De la primera part, cal destacar una gran aturada d´Eduard en un mà a mà amb el davanter visitant. Però a la segona part, així com els locals es van dedicar a deixar pasar els minuts i aguantar l´1 a 0, els visitants van sortir a pel partit, amb les armes de sempre, agressivitat, bronques, trifulques i van sortit guanyant. Primer al minut 62 en una jugada entre Robert i Manelet que culminava el primer en un xut ajustat al pal. Cap a la mitja hora van haver vàries tanganes entre jugadors i banquetes on va resultar expulsat el visitant Joel, quan realment hagués tingut que ser expulsat Manelet per una entrada brutal a Isaac, tenint una groga. Els locals van anar entrant contínuament a la provocació rival i van deixar d´estar al partit. Al minut 87, i amb 10 el Sant Jaume feia l´1 a 2 definitiu en una jugada embarullada rematada per Robert.

sábado, 5 de octubre de 2013

REMOLINS B 1 LA SENIA 2

LA SENIA : EDUARD , QUIM , MARC FONOLLOSA , POMADA , POLICHINO, ISSAC , DIDAC , AITOR, RAUL GONZALEZ , JAVIER GARCIA, PAU MUÑOZ
BANQUILLO , ALEX SALES , ANDREU RODRIGUEZ, DIDAC ABELLA , DAVID GOMEZ , JORDAN QUEROL
GOLES PAU ÑUÑOZ , RAUL GONZALEZ
LOS MEJORES : FERNANDO, ISSAC , EDUARD
UNA VICTORIA MUY IMPORTANTE
Primera victòria senienca en camp contrari contra la que pot ser la ventafocs de la categoria i que encara no ha sumat cap punt. Els seniencs no van fer un gran partit però es van merèixer guanyar per més gols de diferencia, però com ja els passa contínuament fallen massa oportunitats de gol davant la porteria rival. Cal destacar el debut del nou fitxatge, l´argentí Fernando, que va donar mostresde la seva qualitat, i ja als 20 segons va donar una pilota a Pau que sol davant el porter llençava la pilota per damunt la porteria rival. Però aquesta jugada i la facilitat que va donar la defensa local, va fer confiar als visitants que es van pensar que guanyarien fàcilment, però els locals jugant al límit, van començar a plantar cara i els seniencs no es van trovar en una primera part per oblidar. De la primera part cal destacar dues grans intervencions del porter Eduard en dos mà a mà dels davanters locals que haguèssin pogut canviar el signe del partit, i les errades de Pau, Javi, Aitor i Raul en ocasions claríssimes per desfer el 0 a 0. A la segona part, els seniencs van sortir endollats a fer canviar el signe del partit i emportar-se la victòria i ho van començar a fer al minut 53 en una falta llençada magistralment per Pau que entrava per tota l´esquadra. A partir d´aquí, domini total del joc dels seniencs, amb un Fernando manant tota la defensa i amb ràpides jugades per banda que debordàven contínuament la fluixa defensa local, que cada cop augmentava la seva duresa, permesa per l´`arbitre i que va fer que els seniencs acabèssin amb més targetes per protestar aquesta duresa rival que per fer faltes. En una d´aquestes contres al minut 73 Raul definia molt bé davant el porter local i feia el 0 a 2. Però quan semblava que el partit acabaría així, i els seniencs per fi no patiríen fins al final, en una errada de la defensa en intentar jugar una pilota propiciava una jugada plena de rebots i amb el gol de Solà al minut 90. Els locals van aprofitar que l´àrbitre va descomptar 6 minuts sense motiu per anar penjant pilotes a l´àrea senienca, però al final el resultat ja no es va moure.