LA SENIA , RAIMON , JONATAN , MARC FOPNOLLOSA , MARCE , XAVI POMADA , ISSAC , AITOR , JAVIER , RAUL , PAU , DIDAC
BANQUILLO , ALEX SALES , EDUARD , ANDREU , JULEN , DIDAC PRADES
GOL : JAVI
GRAN PARTIDO SENIENC
Gran partit el jugat al municipal entre un equip fet per lluitar pels primers llocs, el Deltebre, i un altre amb la meta de sortir a jugar un bon futbol i fer disfrutar els afeccionats, La Sénia que finalment va acabar amb un empat a 1, però que ben bé s´hagués pogut decantar pels dos costats. Al començar el partit ja es va veure com els locals ja sortien tocant la pilota i creant més la jugada, i els visitants feien un futbol més directe, així al minut 3 en una gran jugada elaborada Raul rematava fora en el que semblava el primer gol del partit, però en la següent jugada, i en una falta lateral, Sergio Rodríguez feia el 0 a 1 rematant sol de cap la centrada de falta. Però els seniencs van seguir donant bones sensacions i contínuament creaven ocasions de gol desvarates unes vegades pel porter visitant, o per la defensa contrària. Però en una jugada aillada al minut 23, cau un jugador visitant a l´àrea local i l´àrbitre xiula penal davant les protestes dels locals. Afortunadament David Rovira va llençar el penal al pal, fent-se justicia pel penal mal assenyalat, un més que va sumant jornada tras jornada. Això va donar més empenta als locals que es van refer i van dominar la resta de partit però sense trobar el premi del gol. L´acció més clara va ser una falta d´Isaac que entrava per l´esquadra i que va ser parada per Jordi en una gran intervenció. A la segona part, el dominador total va ser La Sénia, que va trobar el premi en una gran jugada col.lectiva, que va ser resolta per un xut de Pau que aturava el porter i en el rebuig Javi feia l´empat definitiu. Des d´aquí fins al final més domini dels seniencs però sense encertar la porteria rival, i perilloses contres dels visitants però sense fer perillar la porteria rival. Cal destacar una agressió de De la Torre al juvenil Jonathan, sense pilota, fruit de la frustració pel gran partit del jugador local, i l´expulsió del local Marce per doble groga a cinc minuts del final.

domingo, 22 de septiembre de 2013

CORBERA 4 LA SENIA 3

LA SENIA . EDUARD, XAVI POMADA , MANU , DIDAC ABELLA, MARC FONOLLOSA,ISSAC, AITOR ,DIDAC BALADA  JAVIER GARCIA , RAUL GONZALEZ , PAU MUÑOZ,
BANQUILLO , ALEX SALES , RAIMON TOLOSA , JONATAN  DIAZ, ANDREU RORIGUEZ , JULEN MARIN
RESULTAT INJUST
 Resultat injust pels mèrits fets per dos equips durant el partit, ja que els locals van sortir massa beneficiats per l´arbitratge parcial del col.legiat. Els seniencs es presentàven a Corbera amb les baixes de Quim, lesionat, i la de Marce, al morir la seva àvia, però des del primer minut van sortir a pel partit. Mentre els seniencs intentàven jugar la pilota, els locals abusàven del joc dur i intens que els va marcar el seu entrenador per no deixar jugar a La Sénia, tot això amb la permissivitat del col.legiat que hagués hagut de treure alguna tarjeta més als locals, sobre tot per reiteració de faltes. Tot i això els seniencs es van avançar al marcador mitjançant Isaac al minut 17 en un fort xut des de fora de l´àrea. El partit es posava molt bé pels seniencs que dominàven el ritme del partit. Però a partir d´aquest gol, els locals van començar a avançar línees però sense crear massa perill, però ja van començar a protestar-ho tot, sobre tot per part de Fidel, que va fer que el col.legiat finalment xiulés un penal inexistent a favor dels locals per mans de Didac Abella en un rebot, sense intenció i roçant-li la pilota d´esquena, amb la corresponent targeta groga. El penal, però va ser parat per Eduard en una gran parada. Però el col.legiat al minut 29 no xiulava un clar fora de joc de Fidel, que empatava a 1. Al cap de cinc minuts, i en uns moments de desconexió dels visitants, era aprofitat per Ahmed per fer el 2 a 1 en un barull a dintre de l´àrea. Però els seniencs van reaccionar, i al minut 36 una gran pasada de Javi era aprofitada per Raul en una bonica vaselina. Quan tot semblava que s´arribaria amb aquest empat al descans, a falta de 2 minuts, una errada de xilena va fer que la pilota arribés a Fidel en clar fora de joc que feia el 3 a 2. En les protestes posteriors, Didac Abella veia la segona groga i era expulsat amb tota la segona part per davant. A la segona part, i amb deu els seniencs van sortit a donar-li la volta al partit, i van empatar mitjançant Pau en un falta executada magistralment pel costat de la defensa. Els locals van començar a patir per la victoria i van endurir més els joc, però l´àrbitre els ho va permetre quasi tot. I a falta de 10 minuts, en una falta inexistent a la frontal de l´àrea, el Corbera feia el definitiu 4 a 3 per part de Herrero en un cop de cap a la sortida de la falta. Però el pundonor dels seniencs els va fer tenir una última oportunitat per fer l´empat en un còrner que va ser rebutjat pel pal a l´últim minut de partit.

miércoles, 18 de septiembre de 2013

23 JUGADORES SENIENCS EN OTROS EQUIPOS

ROSELL
Aleix Martí, Ander i Marti Vilar DE ROSSELL, FORMADOS EN CF LA SÉNIA

Arkaitz, Cristian Guzman, Joan Giner, Dani Forner, Eric Barreda, Jordi Garcia i Ignasi Iranzo DE LA SÉNIA I FORMADOS EN EL CLUB

LA SENIA 1 ALCANAR B 0

LA SENIA : RAI, QUIM , MARC FONOLLOSA, XAVIER POMADA , MANU , ISSAC, AITOR, JAVIER GARCIA, RAUL , PAU, DIDAC
BANQUILLO: DIDAC ABELLA, EDUARD , JONATAN , ANDREU, JULEN MARIN , MARCE.

Primers tres punts dels seniencs en el seu primer partit a casa de la temporada. El partit no va destacar per la seva vistositat, però si els locals haguèssin estat més encertats de cara a porta, s´haguèssin estalviat un part d´ensurts que van fer perillar la seva victoria. El partit va començar rodó quan al primer minut, i en una bona jugada per banda de Pau, era rematada a gol pel central dels canareus, fent l´1 a 0. Aquest infortuni va fer mella als visitants que van tenir uns minuts de desconcert, però que no van ser aprofitats pels seniencs, en un parell d´ocasions de Pau, quan tothom ja cantava gol. La resta de la primera part va transcòrrer en un domini total dels seniencs, però sense tenir gaires més ocasions de gol i cap remat dels visitants a porta. La segona part va començar de la mateixa manera, domini total dels seniencs però sense agobiar als visitants. Tot i així, els locals haguèssin pogut sentenciar en un pal de Aitor , un travesser de Pau i una pilota de Pau que va pasar fregant el pal. Això va fer que els visitants creguèssin en l´empat i van tenir a l´últim quart d´hora dues grans ocasions, en un pal i una errada a porta buida que va deixar glaçat als locals. La última gran oportunitat de canviar el marcador la va tenir el local Jonathan en errar un u contra u sol davant el porter en temps de descompte. El més important van ser els tres punts.

ACTA DEL PARTIDO

sábado, 7 de septiembre de 2013

SANTA BARBARA 4 LA SENIA 2

LA SENIA : RAI, QUIM , MANU , XAVI POMADA , MARC FONOLLOSA , ISSAC, DIDAC, AITOR, RAUL GONZALEZ, JAVIER GARCIA , DIDAC ABELLA
BANQUILLO : JOAN MORALES , EDUARD CORBATON , ANDREI RODRIGUEZ , JONATAN DIAX , JULEN MARON , ALEXIS GARGALLO

RESULTADO INJUSTO

Resultat enganyós en el primer partit de la temporada. Els seniencs es presentàven en quadre degut  a les nombroses baixes que feien que quasi tota la banqueta fossin jugadors juvenils. Els locals van sortir amb molta força i arraconàven contínuament als seniencs dins la seva área. Però de mica en mica, i intentant jugar la pilota els visitants van anar creant una mica de perill, i fruit d´això van inaugurar el marcador al minut 12 mitjançant Raul. Als dos minuts els seniencs en una contra rapidíssima haguèssin pogut sentenciar en quedarse sol Didac Balada davant el porter que va rebutjar amb la punta dels dits una pilota que ja entrava.  Els locals que seguien jugant amb molta intensitat van poder empatar a la mitja hora amb una rematada al pal, i els seniencs encara van tindre un parell d´ocasions més.
A la segona part, els locals van intensificar la pressió i dominàven més el joc, però en una contra Raul hagués pogut fer el 0 a 2. A la jugada següent, hi va haver un cop de colze de Carlos Gilabert que va deixar estabornit a Xavi Pomada. Quan aquest estaba fora, els locals en un barull a l´àrea menuda van poder empatar al minut 55 mitjançant Abdelaziz. Una mica més tard es va produïr una jugada que va canviar la dinámica del partit. Manu rep una agressió d´un jugador local, i sense pensarse-ho es pren la justicia per la seva ma i deixa ko al jugador local. L´àrbitre no ho va veure i no va amonestar Manu, però el criteri i la ràbia amb que la gent i l´equip local va jugar fins al final van fer canviar el signe del partit. A falta de 15 minuts pel final, i en una gran jugada local, Carlos Gilabert feia el 2 a 1 en enganxar una bona volea des de la frontal de l´àrea rival. Però els seniencs no es van venor avall i van gaudir de dos bones ocasions per empatar, totes dos a peus de Raul. A falta de 5 minuts pel final Andreu va treure una falta que va rematar Xavi Pomada de cap per fer l´empat a 2. Però quan ja tothom pensaba que el resultat final seria aquest, a falta de 2 minuts una pilota a la frontal de l´àrea era aprofitada per Carlos Gilabert per fer el 3 a 2. I sense temps de reaccionar, i en una jugada defensiva mal jugada entre Xavi Pomada i Rai era aprofitada per Jefrey per fer el 4 a 2 final.