LA SENIA : XAVI , XAVI BARREDA , PALLARES , FELIX , POMADA , DIDAC , ALFONSO, JORDAN GINER, CARLOS TUKAI, RAMON , JORDAN QUEROL , PAU
BANQUILLO, DAMIAN , RAI , DIDA ABELLA , VILARROYA , CHESCU , JOAN ZARAGOZA , MARCE
GOLES JORDAN QUEROL
LOS MEJORES . RAMON , ALFONSO , XAVI POMADA

Nou empat de La Sénia a casa per tancar un any irregular. La Sénia, amb les baixes conegudes per lesió d´Isaac, Màrius, Manu per sanció i a última hora Jordi Tolosà, i els dubtes de Pallarés, Marce, Chescu i Didac va sortir de primer moment a encarrilar el partit. Als 10 minuts ja havia tingut dues grans ocasions, una de Pau Muñoz que enviaba una falta al pal, i un cop de cap de Jordan que aturava el porter visitant quan tothom cantava gol. Però a partir d´aquest moment, el bon joc fet a l´inici es va anar diluint i l´Ametlla sense fer gran cosa es va fer l´amo del partit. Quan tot semblava que s´arribaria a la fi de la primera part amb empat a 0, en un rebuig a la frontal de l´àrea local, l´Ametlla feia el 0 a 1 en el minut 40. A la segona part els seniencs van sortir decididament a capgirar el marcador, però cada cop  hi havia més nerviosisme. Van fallar gos gols cantats, un de Carlos Tukay, en una gran intervenció del porter, i al rebuig Pau Muñoz, sol davant de porta i amb el porter a terra, enviava la pilota per sobre el travesser. En el minut 69, Jordan Giner empatava el partit en rematar de cap un còrner. D´aquí fins al final, atac i gol de La Sénia per guanyar el partit, amb grans ocasions de Ramon i Joan Zaragoza. Però la pilota no va voler entrar i volaven dos punts més del municipal senienc.

domingo, 16 de diciembre de 2012

DELTEBRE 1 LA SENIA 0

LA SENIA : XAVI BARREDA , XAVI POMADA , MANU, FELIX , QUIM , ALFONSO , JORDI TOLOSA , RAMON , PAU , MARIUS , DIDAC
BANQUILLO : JORDAN QUEROL, , RAI, JORDAN GINER , VILARROYA , CARLOS TUKAI, JOAN ZARAGOZA.
LOS MEJORES , QUIM , MARIUS , XAVI POMADA

Bon partit, i injusta derrota dels seniencs en no saber concretar les numeroses ocasions de que va gaudir durant el partit. Els seniencs es presentàven a Deltebre en les importants baixes de Chescu per enfermetat i Marce, Isaac i Pallarés per lesió, però van sortir a guanyar el partit. La primera part va ser molt disputada, amb tots dos equips intentant jugar a futbol. Els seniencs van desbaratar tres grans ocasions per part de Pau Muñoz, que no va saber encertar topant sempre amb el porter visitant, i amb una ocasió de Didac que no va arribar a rematar una gran centrada de Màrius. El Deltebre també va tenir dues ocasions claríssimes, en una rematada al pal, i una gran parada de Xavi. Amb 0 a 0 al descans es veia que el primer que marqués s´emportaria el partit. La segona part va ser dels seniencs que van tenir dues ocasions claríssimes més, una de Didac que aturava el porter a la mateixa línea de gol quan tothom ja el cantava i una de Pau Muñoz, que llençava una falta indirecta dins de l´àrea al cos del porter. Quan semblava tot dominat per La Sénia, i a l´espera del seu gol, en cinc minuts l´àrbitre mostrava cinc grogues als visitants i expulsava per dues d´elles a Manu. Faltàven vint minuts per jugar, i en la falta el Deltebre feia l´1 a 0. D´aquí fins al final, els locals, tot i jugant en superioritat, van deixar de jugar i van perdre tot el temps del mon, amb la complaçença de l´àrbitre. Els seniencs ho van intentar però el marcador ja no es va moure.

domingo, 2 de diciembre de 2012

LA SENIA 4 VILALBA 0

LA SENIA : XAVI BARREDA , XAVI POMADA , MANU , FELIX , DIDAC , CARLOS TUKAI , JORDI TOLOSA , RAMON , JORDAN QUEROL , JOAN ZARAGOZA, CHESCU
BANQUILLO . PAU MUÑOZ , QUIM , RAI , JORDAN GINER , ALFONSO, VILLAROYA
GOLES : vilarroya - 2 , jordan querol , Pau Muñoz

Bona victòria dels locals, que a la fi van gunyar un partit amb tranquilitat, i els permet mantenir-se a les primeres posicions de la taula. El partit va començar amb domini altern, encara que els seniencs tenien la iniciativa. Però al minut 10, Joan Zaragoza arriva tard a una pilota i rep una puntada del porter a les costelles. El cop no li permetia respirar i va haver de ser substituït per Pau Muñoz. Des d´aquest canvi, els seniencs van començar a dominar el joc, i el propi Pau Muñoz obria el marcador al minut 30 en definir molt bé davant el porter visitant. D´aquí fins al final de la primera part, el domini va ser més dels visitants, que fins i tot haguèssin pogut empatar en enviar Abdul un cop de cap al pal. A la segona part, als set minuts, i en una bona jugada de Pau Muñoz, Jordan Querol feia el 2 a 0. Des d´aquest moment els visitants van endurar el joc i es quedàven amb 10 jugadors per vermella directa al central en propinar un cop de puny sense pilota a Chescu. D´aquí fins al final, ocasions continues de La Sénia, i joc brusc i provocatiu dels visitants que veien que no podien amb els locals. Van arrivar dos gols més de Joan Villarroya, al minut 80 i en el temps de descompte per fer el 4 a 0 final. Destacar la provocació de l´entrenador visitant vers els jugadors locals, al tunel de vestidors un cop acabat el partit, escalfant el partit de tornada.