domingo, 28 de octubre de 2012

ULLDECONA 0 - LA SENIA 0

LA SENIA , RAI , QUIM , MANU, XAVI POMADA , VILARROYA, ISSAC , JORDAN GINER , RAMON , PAU MUÑOZ , MARIUS   CHESCU
BANQUILLO , XAVI BARREDA , CARLOS TUKAI , JOAN ZARAGOZA , ALFONSO , JORDAN QUEROL, DAMIAN.

Resultat just en un partit molt avorrit i en escases ocasions de gols. La Sénia es presentava en una defensa en quadre degut a les baixes de Pallarès, Fèlix, Marce i Jordi Tolosà, però Quim, Xavi Pomada, Manu i Villarroya van saber suplir bé les baixes existents. El fort vent i el fred van condicionar molt el joc, i sobretot un arbitratge dolent per tots dos equips, però sobretot pels seniencs en no marcar moltes faltes fetes pels locals que no deixaven jugar als visitants. El partit va començar sense dominador clar, fins que als 20 minuts els seniencs es van anar fent amos del partit, prenent el mig del camp Ramon i Isaac, i van tenir dues ocasions claríssimes de Chescu, en una gran intervenció de Pau i un cop de cap de Màrius. Cap al final de la primera part es va despertar una mica l´Ulldecona que gaudia d´una ocasió que va aturar Rai enviant la pilota al còrner. A la segona part, el domini va ser una mica més per part de La Sénia, però sense crear ocasions clares a la porteria rival.

domingo, 21 de octubre de 2012

LA SENIA 2 FLIX 2

LA SENIA , RAI, XAVI POMADA , MANU , MARCE , FELIX , ISSAC , JORDI TOLOSA , RAMON , PAU MUÑOZ , MARIUS , CHESCU

BANQUILLO, QUIM , XAVI BARREDA , DAMIAN , VILLAROYA , JORDAN GINER ,  CARLOS TUKAI , JOAN ZARAGOZA.

GOLES , CHESCU-2

Injust resultat l´obtingut pels seniencs, en un bon partit de futbol,entre dos rivals condemnats a estar a la part alta de la classificació. La Sénia va fer la millor primera mitja hora de futbol que s´ha vist aquest any, seriosos a la defensa, en un mig del camp manat per Ramon i Isaac, i desbordant per bandes en Màrius i Chescu, davant d´un gran equip, que s´ha gastat molts diners per pujar de categoria. Desprès de vàries incursions a la porteria rival, i en una gran jugada per banda de Màrius, al minut 26 Chescu feia l´1 a 0. A partir d´aquí el Flix es va despertar i de tant en tant arribava a l´àrea local amb la seva tripleta davantera, Ivan Fontana, Jacob i Mesegué. Però a l´últim minut de la primera part el lateral Marc Viñas va ser expulsat per doble tarjeta groga per dos patades a destemps. Això va provocar el primer altercat entre banquetes, provocada per l´entrenador visitant. A la mitja part, tot el cos tècnic i directiu del Flix van fer saber a l´àrbitre que ells creien que l´havia perjudicat, i tot això es va reflexar al segon temps, amb un arbitratge parcial fora de l´habitual. A la represa, va sortit fort el Flix, però als 10 minuts un jugador que acabava d´entrar al camp es trencava el genoll tot sol. Això va provocar distracció en el joc, i ben aviat Jacob es deixa caure a l´àrea, i l´àrbitre, que en principi no havia assenyalat res, xiula  penal després de ser escridassat pels jugadors visitants. Ivan Fontana feia l´empat. Però als 20 minuts Chescu creuava una pilota, en una gran jugada dels locals per avançar novament als seniencs. A falta d´un quart d´hora i quan el joc es mantenia crispat, l´àrbitre assenyalava un altre penal per mans inexistents de Felix i l´expulsava, fent Ivan Fontana l´empat a 2. Acte seguit els seniencs es van desconcentrar i haguèssin pogut rebre el 2 a 3 en una jugada que va acabar al pal local. Però als últims cinc minuts haguéssin pogut guanyar en dues jugades de Pau i de Màrius que no van entrar de miracle. Cal lamentar al final del partit, en el túnel de vestidors i a la grada, les amenaces de jugadors i directius del Flix dient que ja anirem al seu camp i ens ho explicaran, quan a La Sénia han fet el que han volgut i no els ha passat res.

sábado, 13 de octubre de 2012

MORA LA NOVA 0 LA SENIA 1

LA SENIA , RAI, FELIX , MANU, MARCE, XAVI POMADA , JORDAN GINER, JORDI TOLOSA , ISSAC , RAMON , MARIUS , CHESCU
BANQUILLO, JORDAN QUEROL , XAVI BARREDA , DAMIAN , JOAN VILARROYA , CARLOS TUKAI , PAU MUÑOZ , JOAN ZARAGOZA.

Magnífi

Magnífica victòria de La Sénia en un partit molt disputat, i en un camp dels difícils de la categoria. Els seniencs, aquesta vegada van sortir endollats al partit, però en dues errades, una de Rai en errar una passada enrera i en un u contra u de Magí que anava fora, van posar la por al cos dels visitants. Poc a poc els seniencs es van anar fent amb el domini del partit, i només van inquietar en alguna jugada de Chescu. A la segona part el domini visitant va augmentar i es van fer clars dominadors del partit, amb ocasions claríssimes de Màrius sol davant la línea de gol i llençant fora, i de Chescu en llençar una falta que quan tothom cantava gol, tocava a la mateixa creueta. A falta de nou minuts per al final,i en una gran passada de Manu des de la pròpia defensa, era aprofitada per Chescu per plantar-se sol davant el porter i marcar l´únic gol del partit. A partir d´aquí va haver nervis en l´equip local que es va reflexar en l´expulsió de Magí per doble cartulina groga.

domingo, 7 de octubre de 2012

LA SENIA 2 ATLAS 2

LA SENIA RAI, PALLARES , FELIX , MANU, JORDAN QUEROL, MARCE, JORDI TOLOSA , ISSAC , VILARROYA , MARIUS , JOAN ZARAGOZA
BANQUILLO, QUIM , XAVI BARREDA , JORDAN GINER , DAMIAN , CARLOS TUKAI , PAU MUÑOZ , CHESCU.
BAJAS , RAMON , XAVO POMADA , DIDAC , ALFONSO
GOLES : MARIUS , JORDI TOLOSA

Revolució tàctica dels seniencs per tal de capgirar la mala dinàmica mostrada a l´últim partit, però que no es va reflexar ni en el joc no en el marcador final. Els locals van sortir a un ritme molt més lents que els rivals, i això es va reflexar en la primera mitja hora on es va arribar amb 0 a 2, aprofitant els visitants dues errades greus en defensa, gràcies a la seva actitud d´anar a per totes les pilotes. A partir del segon gol visitant, els locals es van anar endollant i a la primera part ja haguèssin pogut donar la volta al marcador en ocasions clarísimes de Màrius, Villarroya i Joan Zaragoza. La segona part va començar amb un triple canvi local donant entrada a Jordan Giner, Pau Muñoz i Chescu. El partit es va jugar pràcticament en camp de l´Atlas, però no es va poder finalitzar la remuntada degut al poc encert davant de porta dels seniencs. Primer una ocasió claríssima de Joan Zaragoza, al quart d´hora penal sobre Joan Zaragoza i Chescu el falla. Als vint minuts en un còrner marcava Jordi Tolosà de cap. Desprès continues ocasions malvaratades per Isaac, Joan Zaragoza, Màrius i Pau Muñoz, fins que a deu minuts del final Màrius empatava a dos. D´aquí fins al final acós continuo de La Sénia però sense poder marcar el gol de la victòria