domingo, 26 de febrero de 2012

SANTA BARBARA 3 LA SENIA 4

LA SENIA : RAI, FELIX , PALLARES , MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDI TOLOSA , RAMON ,ISSAC , JOAN VILARROYA , CHESCU.
BANQUILLO : DAMIAN , EDUARD, ENRIC, PABLO, CARLOS TUKAI, CARLOS QUEROL

Èpic partit de La Sénia davant totes les adversitats en contra, dos penals i dos expulsions, per seguir estant als punts alts de la classificació. El partit començava molt bé per als seniencs que ja al minut 2 s´avançàven al marcador en rematar de cap Joan Villarroya una gran jugada col.lectiva. Però al minut 10 Cornejo treu una falta a la frontal de l´àrea, la defensa s´obre i Rai no pot aturar la pilota establint-se l´empat a un.
A partir d´aquí l`àrbitre va començar a ser protagonista en contra dels seniencs, ja que en una contra Chescu es queda sol davant el porter i quan va a rematar un defensa local l´agafa de la cintura i el tomba, i l´àrbitre diu que no passa res. Al minut 20 en una altra jugada de Chescu, aquest és derribat claríssimament a l´àrea i aquest cop si l´àrbitre pita penal, que el transforma Chescu després de fer-li repetir el llançament. La jugada polèmica va arribar al minut 35 quan en una mala sortida de Rai, Fidel s´emporta la pilota amb la mà i xuta a porta, la pilota rebota a la mà apegada al cos de Jordi Tolosà, i l´àrbitre xiula penal i expulsa al jugador senienc. El penal es transforma establint el 2 a 2. Però els seniencs van seguir lluitant amb un home menys, i en el descompte del primer temps a una sortida d´un còrner un jugador local s´introduïa la pilota a la seva pròpia porteria fent el 2 a 3. A la segona part el partit va ser dominat per La Sénia, en un jugador menys, fins que va expulsar a un jugador local per doble groga, però acte seguit exulsava a Enric amb vermella directa, per una suposada agressió que ningú va veure, i també no va pitar un penal a favor de La Sénia, quan Chescu va roba la pilota al porter, i aquest en veure´s superat l´agafava per la cintura i el feia caure a dintre de l´àrea. Amb tot això en una jugada aillada a cinc minuts del final, es xiulava un penal més a favor dels locals que van aprofitar per establir el tres a tres que semblava definitiu. Però els seniencs, amb inferioritat, vana anar a buscar la victòria, i la van aconseguir amb un gol de Carlos Tukay, a l´últim minut que va desformar l´eufòria entre els jugadors i l´afició visitant.

ALCANAR 1 LA SENIA 2

Alineació: Kevin, Cristian, Xavi P, Èric, Dídac, Dani, Jordi S, Jordan, Ramon, Jordi G i Joan. Banqueta: Martí Vilar, Martí Vinyals, Morales, Pablo, Alexis i Queralt.
Gols: Jordi G i (pp).
Victòria importantíssima aconseguida pels seniencs al camp dels tercers classificats per consolidar-se al segon lloc a la classificació en els llocs de promoció. Els visitants s’han avançat al minut 6 després d’una bona centrada de Jordan al segon pal que Jordi G arribant per darrere ha afusellat per establir el 0-1. Minuts més tard l’Alcanar ha aconseguit l’empat en rematar una centrada però pic ha durat ja que amb una altra jugada semblant a la del primer gol senienc els visitants s’han tornat a avançar gràcies al gol en pròpia porta dels canareus. A la primera La Sénia ha disposat de tres clares ocasions més per avançar-se. Ja a la segona part, els seniencs han continuat tenint alguna ocasió per ampliar el marcador mentre els locals creaven perill però sense acabar de definir i el marcador ja no s’ha mogut

sábado, 18 de febrero de 2012

EQUIPO PATUFETS PARTIDO LA SENIA- ULLDECONA

HORTA 2 LA SENIA 3

LA SENIA , RAI,  XAVI POMADA , JORDI TOLOSA , FELIX , LITMI, VILARROYA , DAMIAN , RAMON, ISSAC , TUKAI, CHESCU
BANQUILLO, PABLO, EDUARD , ALFONSO, ENRIC , CARLOS QUEROL , JOAN ZARAGOZA
GOLES . CHESCU , ISSAC , CARLOS TUKAI
LOS MEJORES , ISAAC , LITMI. CHESCU

Molt bon partit de La Sénia, que li permet entrar de ple en la lluita per liderar les primeres posicions en el partit aplaçat. El domini de La Sénia va ser tal que els cinc gols van ser marcats per jugadors seniencs. El partit va començar amb domini total de La Sénia, que ja va tenir dues ocasions claríssimes per avançar-se al marcador, una de Carlos Tukay en rematar alt un còrner, i un u contre u de Chescu que rebutjava el porter amb el peu. Finalment als 20 minuts una gran jugada col.lectiva arribava a la banda on Carlos Tukay centrava la pilota tocava al travesser i Chescu de cap feia el 0 a 1. A partir d´aquí, el domini de La Sénia seguia sent total, fins que en una jugada aillada, l´Horta va penjar una pilota a l´àrea i Jordi Tolosà en intentar enviar la pilota a còrner feia l´empat de cap en pròpia porta. Però els seniencs confiant en les seves possibilitats van seguir acosant la porteria local fins que en una falta a la frontal de l´àrea era aprofitada per Isaac per entrar la pilota per tota l´esquadra. D´aquí fins al final només ocasions dels seniencs per sentenciar el partit. Però en l´inici de la segona part, al minut 2 els locals treien un còrner en curt i al penjar la pilota aquesta entrava a la porteria en un autogol de Felix en intentar rebutjar la pilota. Però els Senienc anàven per la victòria i al quart d´hora en una gran jugada col.lectiva Carlos Tukay rematava des de dins de l´àrea per fer el 2 a 3 final . En la resta de l´encontre, moltes ocasions pels seniencs per fer una golejada d´escàndol, i patiment al final pel resultat incert.

LA SENIA 4 DERTUSA 2

viernes, 17 de febrero de 2012

LA SENIA 1 AMPOSTA 0

Alineació: Kevin, Cristian Xavi P, Èric, Dídac, Jordi S, Jordi G, Jordan, Ramon, Lleixà i Joan. Banqueta: Cristian S, Marc Guzman, Pablo, Morales i Alexis.

Gol: Lleixà.

Victòria més costosa del que s’esperava aconseguida pel juvenil de La Sénia en que a la primera part hagués pogut aconseguir un avantatge còmode tenint en compte que els locals van gaudir de quatre clares ocasions de gol. L’Amposta per la seua part només va crear una jugada de perill en que la pilota va acabar tocant al pal. A la segona part els dos conjunts han tingut alguna bona ocasió per a inaugurar el marcador però finalment Lleixà, a falta de deu minuts per al final, faria el gol de la victòria ern aprofitar un error del porter visitant.

domingo, 12 de febrero de 2012

LA SENIA ULLDECONA

LA SENIA 4 ULLDECONA 0

LA SENIA :  RAI, PALLARES , FELIX , POMADA , VILARROYA , RAMON JORDI TOLOSA , CARLOS , ISSAC , JOAN ZARAGOZA, CHESCU
BANQUILLO  . DAMIAN , EDUARD , ERIC , PABLO , CARLOS QUEROL , CRISTIAN , ERIC

GOLES , RAMON - 2 , CARLOS TKAI, CHESCU
LOS MEJORES, PALLARES , CARLOS TUKAI, CHESCU

Bon partit de La Sénia en el partit de màxima rivalitat que li permet mantenir-se als llocs alts de la classificació, davant d´un Ulldecona, que pot patir per mantindre la categoria. El partit va començar fluix per part de La Sénia, i veia com l´Ulldecona prenia la iniciativa però sense arribar a posar en perill la porteria de Rai. A la mitja hora, una gran jugada per banda entre Isaac, Chescu, que debutava i Joan Zaragoza, la culmina Carlos Tukay rematant a plaer i establint l´1 a 0. Al cap de quatre minuts, Ramon en jugada personal xutava des de fora l´àrea establint el 2 a 0, que va acabar d´enfonsar l´Ulldecona. La segona part ja no va tenir història, ja que només s´esperava quan gols marcaria La Sénia, davant un Ulldecona derrotat. Van arribar dos gols més, un de Chescu de penal per unes mans clares dins de l´àrea, i un altre de Ramon, de traca i mocador, amb ruleta inclusa, que si la fes un jugador de primera divisió sortiria repetida constantment per totes les teles. El marcador hagés pogut ser d´escàndol si Joan Zaragoza, Carlos Tukay, dos d´Enric i un poste de Ramon, s´haguèssin concretat en gol.

sábado, 11 de febrero de 2012

LA SENIA 3 RAPITENCA 1

Alineació: Kevin, Jordi S, Èric, Xavi P, Cristian, Dani, Martí Vinyals, Jordan, Ramón, Martí Vilar i Joan.

Gols: Xavi P, Ramón i Jordan.

A la primera part els seniencs han encarat el partit avançant-se amb un 2-0. El primer gol l’ha fet Xavi en transformar un penal cap al minut vint i, poc després, Ramón ha establert el 2-0 mitjançant un xut des de dins de l’àrea col·locat a la base del pal. Els rapitencs han disposat d’alguna ocasió per a retallar distàncies i els seniecs per ampliar el marcador. A la segona part els seniecs han sortit a pel tercer i no ha tardat gens en arribar, després d’una bona jugada Jordan fa un bon xut ras i creuat. A partir d’aquí poca historia més, el gol de la Rapitenca ha estat de llançament de falta i el marcador ja no s’ha mogut. A destacar la injusta expulsió per roja directa de Martí Vilar i la gran quantitat de targetes que va mostrar l’àrbitre a l’equip seniencs sense utilitzar un criteri igualitari per als dos equips.