LA SENIA : RAI, FELIX , PALLARES , XAVI POMADA , DAMIAN , RAMON , JORDI TOLOSA , CARLÑOS TUKAI, ISSAC , CARLOS QUEROL , JOAN ZARAGOZA.

BANQUILLO .: ERIC, EDUARD , JORDI SANZ , JOAN VILARROYA , PABLO , ERIC .

GOLES . jordi tolosa, ramon

LOS MEJORES : RAMON, JOAN ZARAGOZA, PALLARES

Excel.lent i disputat partit entre dos equips situats a la part alta de la taula, però destacar sobre tot el partit dels locals que l´afrontàven amb vuit baixes del primer equip, i amb quatre jugadors juvenils. El partit va començar molt equilibrat encara que les oportunitats més clares van ser per part visitant, amb una gran aturada de Rai a peus d´un dels germans Enciso. A partit d´aquesta jugada una serie de còrners seguits de La Sénia veia com Jordi Tolosà rematava a gol un d´ells al minut 17. Acte seguit el Pinell va acosar contínuament l´àrea senienca i va disposar fins a quatre ocasions clares de gol, un d´elles amb dos pals seguits. En una contre Joan Zaragoza és derribat a l`àrea quan anava a rematar sol,  però el penal va ser fallat per Carlos Querol, amb una gran aturada del porter visitant. A la segona part, el domini va ser altern, però a mida que avançava la segona part La Sénia va dominar més el partit i va disposar de vàries ocasions per enxamplar el marcador. Finalment al minut 80, en una jugada molt ben trenada per La Sénia, Ramon xutava a l´esquadra des de fora l’àrea, firmant el 2 a 0 definitiu. D´aquí fins al final La Sénia hagués pogut ampliar el resultat en ocasions de Joan Zaragoza, Carlos Tukay i Enric.

domingo, 22 de enero de 2012

LA SENIA 3 TIVENYS 1

LA SENIA . RAI, PALLARES, FELIX , XAVI POMADA , PACHA , JORDAN , JORDI TOLOSA , RAMON , ISSAC , JOAN ZARAGOZA , CARLOS TUKAI
BANQUILLO..DAMIAN ,KEVIN ,PABLO , CARLOS QUEROL , JOAN VILARROYA , JOAN GARCIA

GOLES , JORDI TOLOSA , JORDAN , JOAN ZARAGOZA
LOS MEJORES , JOAN ZARAGOZA, XAVI POMADA.

Sortida en tromba de La Sénia, que als set minuts ja guanyava per 2 a 0 en dues rematades de cap de Jordi Tolosà i Jordan. La resta de la primera part va seguir amb domini de La Sénia, amb vàries ocasions per ampliar l´avantatge, però sense tenir cap problema al darrera. A la segona part, l´equip local va sortit adormit, pensant que ja estava tot fet, i va deixar la iniciativa al Tivenys que va poder reduïr la diferència en més d´una ocasió. Però en una contra ben portada per Pablo i Joan Zaragoza, acabava en el 3 a 0 marcat per aquest últim. Al final una falta visitant amb un errada del porter local permitia als visitants reduïr distàncies. Cal destacar el partit dels juvenils Xavi Pomada, Joan Zaragoza i Xavi Garcia, i lamentar l´espectacle final provocat per un seguidor local i on tota la plantilla del Tivenys es va afegir provocant una tangana fora del camp lamentable.

OLIMPIC 3 LA SENIA 3

domingo, 15 de enero de 2012

CAMARLES 0 LA SENIA 1

LA SENIA : RAI, LIMTI, PALLARES , FELIX , MARCE, ALFONSO, JORDI TOLOSA , JORDAN, ISSAC , RAMON , CARLOS TUKAI
BANQUILLO, PACHA, PABLO , CARLOS QUEROL , DAMIAN
GOLES : ISSAC
LOS MEJORES. FELIX , ISSAC
Bon partit jugat per tots dos equips on van demostrar perque estan a la part alta de la classificació. Al principi, La Sénia va sortir en tromba dominant el partit i tenin una parell d´ocasions per avançar-se al marcador, però el Camarles replicava en una contra on Rai va fer una gran parada a peus de Marc Prades. Al minut 18, treu Litmi de banda, sentina amb el cap Jordi Tolosà, i Isaac sense angle cola la pilota a la porteria local, en el que seria gol definitiu. A partir d´aquí, el Camarles es va estirar una mica i La Sénia aprofitava per agafar alguna contra a peus de Tukay i Isaac. En una indecisió de la defensa senienca, el Camarles va estar a punt d´igualar a la mitja hora, però Fèlix va treure la pilota quan ja entrava, i en l´última jugada de la primera part, el porter local feia una gran parada a xut de Carlos Tukay, quan tothom cantava el gol.
A la segona part, l´infortuni va tornar al quadre senienc quan en el mateix minut es lesionàven muscularment Litmi i Marce, el que, amb els canvis corresponents, van provocar uns minuts de desconcert en els visitants, que van aprofitar els locals per crear unes quantes jugades de perill. Però quan els senienc van tornar a controlar una mica el joc, van disposar d´alguna ocasió per sentenciar el partit, una d´elles molt clara a peus d´Isaac, que no va saber definir sol davant el porter.

sábado, 14 de enero de 2012

LA SENIA 1ATMETLLA 2

ASCO 4 LA SENIA 2

Alineació: Kevin, Cristian G, Èric, Xavi, Dídac, Dani, Jordi S, Martí Vilar, Jordi G, Jordan i Joan. Banqueta: Cristian S, Ramón, Martí Vinyals, Morales, Alexis i Pablo.
Inici de tanteig de partit entre els dos equips on no ha agut cap oportunitat clara de gol als primers minuts. A mitjans de la primera part l’Ascó s’ha avançat després d’aprofitar una errada del porter visitant. A partir d’aquí els seniecs han apretat més a la porteria contraria però sense encertar a l’hora de definir i a l’últim minut de la primera part l’Ascó feia el 2-0 en rematar un córner amb el cap. A la segona part els seniecs han sortit a pressionar a dalt i han tancat a l’Ascó al seu propi camp. Fruit d’aquesta pressió i després de desaprofitar vàries ocasions de gol ha arribat el 2-1, gol de Joan a plaer. Els seniecs han continuat acostant-se amb perill a la porteria dels locals però no han aconseguit empatar i l’Ascó ha tornat a ampliar distàncies en aprofitar un mal posicionament dels jugadors de La Sénia. Minuts més tard Joan retallava distàncies un altra vegada fent el 3-2, però ràpidament l’Ascó sentenciava per fer el definitiu 4-2.

AMPOSTA 3 LA SENIA 3

LA SENIA 0 JESUS Y MARIA 5

domingo, 8 de enero de 2012

LA SENIA 0 AMPOLLA 1

LA SENIA : RAI, PALLARES, FELIX ,MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDI, DAMIAN , ISSAC , PABLO , CARLOS TUKAI
BANQUILLO , PACHA , EDUARD , JORDAN , CARLOS , JOAN ZARAGOZA , RAMON

LOS MEJORES , PALLARES, ALFONSO , MARCE

Partit disputat al municipal de La Sénia entre dos conjunts que lluitaven per consolidar-se a la segona plaça de la classificació, i que es va decidir per als visitants en una desgraciada jugada per l´error del porter local que permitia als ampollencs marcar al temps de descompte de la primera part, i decidir el partit, junt a la penosa labor arbitral que va deixar sense tarjetees el continu joc brusc de l´Ampolla a la primera part, inventant-se la falta que donaria pas al gol, permeten que a la segona part no es jugués res per la continua pèrdua de temps dels visitants, i obviant un penal claríssim a Ramon quan faltàven cinc minuts per acabar el partit.
A la primera part, només cal destacar una parada de Rai sol davant el davanter  visitant, i el gol al temps de descompte, en tragar-se Rai una falta inexistent al mig del camp, que permitia al davanter visitant recollir la pilota i marcar a porta buida.
A la segona part, cal destacar una jugada en solitari de Joan Zaragoza que va poder ser l´empat, i un remat de cap de Jordi Tolosà que va marxar per sobre el travesser, i el claríssim penal que li van fer a Ramon, que es agafat quan va a rematar sol per empatar el partit, i que l´àrbitre no va voler xiular.

sábado, 7 de enero de 2012

LA SENIA 6 ALDEANA 3

GANDESA 5 LA SENIA 5

LA SENIA 10 RAPITENCA 0

LA SENIA 7 ULLDECONA 1

del mensajeAlineació: Kevin, Dídac, Èric, Xavi, Cristian, Dani, Jordi S, Jordan, Martí Vilar, Jordi G, i Joan. Banqueta: Martí Vinyals, Ramón, Alexis, Pablo i Morales.
Gols: Martí 2, Joan 2, Jordi G, Jordan i Cristian.
La Sénia s’ha imposat de forma contundent en el derbi contra l’Ulldecona. A la primera part els locals els locals ja han sentenciat el partit amb un clar 4-0. Després de fallar varies ocasions clares de gol, Martí Vilar ha fet el primer en rematar una bona jugada de banda. Poc després han arribat el segon i el tercer, un obra de Jordi G en una bona jugada personal i l’altre de Jordan en un fort xut des de dins de l’àrea. Al descompte de la primera part ha arribat el quart de Joan en aprofitar un embolic dins de l’àrea després d’un córner. A la segona part els seniencs han sortit amb la mentalitat d’ampliar el marcador i creaven jugades clares de gol contínuament. Joan tornava a marcar per a fer el cinquè i poc després Martí feia el sisè en un u contra u. L’últim gol senienc l’ha aconseguit Cristian en una jugada que s’ha incorporat a l’atac. Ja als últims minuts l’Ulldecona ha aconseguit fer el gol de l’honor en un llançament de falta per l’escaire.