LA SENIA : RAI, FELIX , MANU, MARCE, LITMI, ALFONSO, JORDI TOLOSA, DAMIA , ISSAC , PABLO, RAMON

BANQUILLO, PALLARES , PACHA ,  CARLOS QUEROL , JOAN ZARAGOZA, XAVI POMADA

AUSENTES : ENRIC , JORDAN , CARLOS TUKIA, JOAN VILLAROYA, JOAN ABELLA

GOLES . DAMIA

Bon partit jugat per La Sénia confirmant l´alça del seu joc, cada cop més competitiu, però amb la falta de pegada per falta de davanters, que li costa punts a camp contrari. En un contrari molt jove, però a la vegada molt agressiu, La Sénia es va avançar a la mitja hora de joc en un cop de cap de Damian a la sortida d´un còrner. Però en la única jugada en que van arribar a porta, els locals van empatar a cinc minuts del final de la primera part, en un gol amn un més que probable fora de joc. La segona part, va ser un monòleg de La Sénia, arraconant al rival a la seva àrea, però sense arribada clara. Únicament cal destacar un xut de falta d´Isaac que es va estavellar a la maeixa creueta a falta de cinc minuts per acabar el partit. També cal destacar el debut de Pacha, després d´any i mig sense jugar per la greu lesió soferta.

ALCANAR 2 LA SENIA 8

sábado, 19 de noviembre de 2011

LA SENIA 13 ROQUETENC 1

PERELLO 1 LA SENIA 6

Alienació: Kevin, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian Guzman, Dani, Jordi Sanz, Ferra, Ramón, Jordan i Joan. Banqueta: Cristian Sorolla, Jordi Garcia, Martí, Morales, Marc i Pablo.
Gols: Jordi S, Jordan 2, Èric, Joan i Ferran.

La Sénia ha encarrilat el partit al primer quart d’hora, que ha aconseguit una avantatge de tres gols. Als primers minuts Jordi S ha fet el 0-1 en una rematada de cap després d’una sacada de banda i, seguidament, Jordan ha fet el 0-2 en culminar una bona jugada i xutar a plaer davant del porter. Poc després Èric ha fet el 0-3 en una gran rematada de cap de còrner. Els seniencs s’han relaxat, tot i així s’han tingut ocasions per ampliar el marcador, però el Perelló ho ha aprofitat per a fer el 1-3 en un embolic dins l’àrea. Aquest gol ha fet despertat els visitant i ràpidament han fet dos gols per a frustrar les esperances locals, el primer de Joan en una jugada personal, i el segon de Jordan en una bona jugada col·lectiva. S’ha arribat al descans amb resultat clar d’1-5 amb els locals fent un joc brut pegant patades a des temps i insultant sense cap motiu. A la segona part poca història, els seniencs han sortit concentrats per no permetre una reacció rival, tenint així més ocasions per ampliar el marcador, que finalment als últims minuts l’ha maquillat Ferran. Així doncs, gran victòria davant d’un rival que ha mostrat una actitud lamentable.

JESUS CATALONIA 2 LA SENIA 6

RAPITENCA 1 LA SENIA 2

FICHA DEL PARTIDO EN ESTE LINK

domingo, 13 de noviembre de 2011

SANTA BARBARA 1 LA SENIA 2

LA SENIA 1 VILALBA 0

LA SENIA : RAI, PALLARES , FELIX , MARCE, LITMI, ALFONSO, JOAN ABELLA , JOAN VILAROYA, ISSAC , PABLO, CARLOS TUKAI BANQUILLO , PACHA , KEVIN, DAMIA , RAMON , CARLOS QUEROL , JOAN ZARAGOZA , JORDAN AUSENTES, ENRIC , MANU, JORDI TOLOSA , EDUARD . GOLES : PABLO GIRONA LOS MEJORES . JOAN ABELLA , ISSAC, RAI

Partit molt competit entre un equip que va a més com La Sénia, i un Villalba molt dur i correós. El partit va començar molt bé per a La Sénia quan al minut 8 Pablo rematava una jugada per banda de Carlos Tukay. Semblava que seria un partit plàcid per als locals, però un Villalba molt dur i ambiciós va disposar de bones oportunitats desvaratades pel millor del partit el local Rai. Als 20 minuts i fruit d´una provocació contínua, els locals es quedaven en 10 per expulsió de Carlos Tukay en repelir una agressió. Això va descentrar una mica a La Sénia. A la segona part, domini local amb grans oportunitats per sentenciar el partit i alguna contra perillosa dels visitants. Als 20 minuts el nombre de jugadors s´equilibrava amb l´expulsió d´Abdul, però cinc minuts després Jordan era també expulsat per dues grogues. La notícia dolenta del partit va ser la lesió, possiblement greu de genol del local Joan Abella.

sábado, 12 de noviembre de 2011

LA SENIA 3 ALCANAR 0

Alineació: Kevin, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian Guzman, Dani, Jordi S, Jordan, Ferran, Ramón i Joan. Banqueta: Cristian Sorolla, Martí, Marc, Pablo, Alexis i Joan Morales. Gols: Joan 2 i Jordan. Victòria costosa davant un rival molt ordenat. Els seniencs han jugat pràcticament tota la primera part a camp contrari però no tenien les idees clares i no trobaven espais. Les jugades més destacables han estat un travesser en el llançament d’una falta per part dels visitants, i una doble ocasió dels locals que el porter ha resolt molt bé. A la segona part el joc dels locals ha millorat i finalment s’ha marcat el primer gol, rematada de Joan al pentinar un llançament de falta. Poc després arribava el segon en que Joan ha aprofitat el mal refús d’un defensa en un llançament tancat de corner. Ja als últims minuts Jordan ha sentenciat en definir un u contra u amb el porter ENLACE DEL PARTIDO AQUI

LA SENIA 9 ATMELLA 1

LA SENIA 12 ESCOLA DELTA 1

REMOLINS O LA SENIA 3

domingo, 6 de noviembre de 2011

PERELLO 1 LA SENIA 1

LA SENIA : RAI, PALLARES , MANU, MARCE, FELIX , ALFONSO, JORDI, JOAN ABELLA , ISAAC, DAMIAN , CARLOS TUKAI

BANQUILLO: LITMI, RAMON, PABLO, JOAN ZARAGOZA, JORDAN QUEROL
AUSENTES. CARLOS QUEROL , JORDAN , ENRIC , VILLAROYA , EDUARD, XAVI BARREDA

GOLES : FELIX

LOS MEJORES : FELIX , MARCE , ISSAC

Bon partit jugat pels seniencs en unes condicions meteorològiques molt dolentes, amb vent, pluja i fred. L´inici del partit va venir condicionat pel gol als quinze minuts del Perelló en la única arribada a porteria. A la jugada següent, Jordi Tolosà va tenir l´empat en un cop de cap a la sortida d´un còrner però la pilota va ser treta per un defensa des de la mateixa línea, i a més el rebuig també el van treure quan ja entrava. Poc després, Carlos Tukay feia una gran jugada personal i quan ja es cantava el gol, un defensa treia novament la pilota des de la mateixa línea. El gol visitant es veia venir, i va arribar a falta de deu minuts per finalitzar la primera part, en un penal transformat per Felix, a una jugada personal d´Isaac. A la segona part, domini inicial de La Sénia, que es va tallar al quart d´hora quan l´àrbitre va expulsar per dues grogues molt riguroses a Jordi Tolosà. A partir d´aquí fins al final, empenta dels locals però sense arribar a agobiar la porteria senienca, i alguna contra perillosa dels seniencs. A falta de cinc minuts pel final, l´àrbitre no va voler xiular un penal claríssim per unes mans a una rematada de Marce que ja es colava a la porteria.

sábado, 5 de noviembre de 2011

LA SENIA 4 JESUS Y MARIA 1

CRONICA DEL PARTODO EN ESTE LINK

RAPITENCA 0 LA SENIA 3

Alineació: Cristian Sorolla, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian Guzman, Dani, Jordi S, Ferran, Jordan, Ramon i Joan. Banqueta: Kevin, Jordi G, Chis, Martí, Pablo, Joan Morales i Alexis.
Gols: Ferran, Jordan i Ramón.
Gran partit i important victòria al difícil camp de la Rapitenca. A la primera part han hagut poques ocasions per part dels dos conjunts, tot i que els visitants han jugat gran part a camp contrari. Els seniencs amb una única ocasió han aconseguit el 0-1, remat amb el peu dins de l’ària després d’una centrada per banda. Els seniencs han sortit decidits a sentenciar el partit a la segona part i han marcat ràpidament el 0-2 de Jordan després de fer una bona internada des de banda. Els visitants, que han portat el pes del joc durant tota la segona part, han sentenciat fent el 0-3, gran gol de Ramón en aprofitar un rebuig de dins l’àrea.