LA SENIA : EDUARD, FELIX , MANU, MARCE, LITMI, JORDAN , JORDI TOLOSA , JOAN ABELLA , ISSAC, RAMON , CARLOS TUKAI

BANQUILLO . DAMIAN , RAI, PABLO, JOAN VILARROYA , JOAN ZARAGOZA ,ALFONSO

AUSENTES: ENRIC , XAVI, PALLARES

GOLES : MARCE , PABLO GIRONA (2) , JORDI TOLOSA , CARLOS TUKAI

LOS MEJORES :ISSAC, JOAN ZARAGOZA , LITMI

Partit amb dues cares el jugat al municipal de La Sénia. A la primera part l´equip va sortit una mica confiat per la inferioritat del rival, i acusant el fet que el jugador Carlos Querol va ser traslladat a un centre hospitalari, desprès de tragar-se la llengua abans del partit. Als deu minuts enmig del desconcert local, els visitants aprofitavent per avançar-se al marcador de penal als 10 minuts. Els locals descentrats ia mb un arbitratge horrible, van veure com passava la primera part sense ocasions i es quedaven en 10 per expulsió de Jordan als 25 minuts. A la segona part, amb el canvi de Joan Zaragoza per Ramon, l´equip va donar un canvi radical, i va arrollar al Jesus remontant el partit amb cinc gols, fets per Jordi, Carlos Tukay, dos de Pablo i un de Marce, i creant ocasions per fer molts més gols. El juvenil Joan Zaragoza va demostrar que es pot comptar amb ell fins a trobar un nou davanter, i que es pot confiar amb la base del juvenil per oblidar la baixa de Roberto.

sábado, 29 de octubre de 2011

LA SENIA 0 AMPOLLA 5

ESCOLA DELTA 2 LA SENIA 2

LA SENIA 0 TORTOSA 8

FICHA DEL PARTIDO AQUIFICHA DEL PARTIDO AQUI

LA SENIA 7 SANTA BARBARA 0

Alineació: Cristian S, Dídac, Èric, Xavi Pomada, Cristian G, Dani, Jordi S, Jordan, Ferran, Ramon i Joan.
Gols: Xavi P, Ferran, Dani, Ramon, Dídac i Joan 2.
Victòria molt còmoda per a La Sénia. Els locals han fet molt bona primera part i han sentenciat el partit amb gols de Xavi P, de Ferran, de Joan i de Dani. Al començament de la segona part ràpidament s’han fet dos gols i s’ha establert el 6-0 amb gols de Ramon i Dídac. A les acaballes del partit Joan tancava el marcador fent el setè gol. Bon partit dels seniencs, que no han permès fer cap xut a porta a l’equip visitant.

FICHA DEL PARTIDO EN ESTE LINK

domingo, 23 de octubre de 2011

CORBERA 1 LA SENIA 3

LA SENIA:  RAI, PALLARES, MANU, MARCE, FELIX, JORDAN, JORDI TOLOSA, JOAN ABELLA, ISSAC , RAMON , ROBERTO

BANQUILLO, DAMIAN , EDUARD, PABLO, JOAN VILARROYA , JOAN ZARAGOZA, LITMI, CARLOS QUEROL
AUSENTES, ENRIC , ALFONSO, XAVI

GOLES  ROBERT- 2 ISSAC

LOS MEJORES FELIX , JOAN ABELLA, ROBERTO

Partit irregular el jugat per La Sénia al camp del Corbera on el més important són els tres punts. La Sénia va començar amb molta força, i en la primera jugada del partit Joan Abella va provocar un penal, que marcava Roberto al minut 2. Al minut 8 el mateix Roberto marcava de cap a la sortida d´un còrner i semblava que sentenciava el partit. Però a partir d´aquí, els visitants es van dedicar a mantindre el resultat, i el Corbera amb molta força, va provocar una errada al minut 41 en defensa que reduïa el marcador. A la segona part, La Sénia va sortir com al principi del partit, i als 8 minuts Isaac sentenciava en una jugada personal a pase de Marce. Des d´aquí fins al final, empenta dels locals, i contres molt perilloses de La Sénia per golejar.

FICHA DEL PARTIDO PINCHAR AQUI

sábado, 22 de octubre de 2011

REMOLINS 2 LA SENIA 11

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Jordi Querol, Marc Arasa, Marc Cabanes, Pol Sabate, Jose Hernández, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Euric Queral, Enric Querol i Gerard Fàbrega.
Entrenadors: Jordan Querol i Ramon Ibàñez

Partit molt còmode per a La Sénia, ha estat una pluja de gols no ha perdonat cap oportunitat. La setmana vinent rebem al nostre camp al líder, l’Ampolla, esperem que l’equip ens doni uns resultats semblants als d’avui.

LA SENIA 3 ALDEANA 1

LA SENIA . RAI, PALLARES, MANU, MARCE, LITMI, FELIX, ISSAC , JOAN ABELLA, RAMON, CARLOS QUEROL, ROBERTO.
BANQUILLO, DAMIAN , EDUARD, PABLO , JORDAN QUEROL, CHIS, JORDI TOLOSA
AUSENTES. ENRIC , ALFONSO, JORDAN , VILARROYA.
LOS MEJORES JOAN ABELLA , MARCE , ISSAC

EL EQUIPO VA A MAS

Molt bons primers minuts de La Sénia, que va disposar de vàries ocasions, i ja al minut 4 s´avançava en gol de Marce de cap a la sortida d´un còrner. Seguidament, joc incissiu dels seniencs en entrades continues per banda. Al minut 25 Roberto va agafar una pilota al mig camp contrari i per velocitat va marxar del seu defensor i creuava la pilota a la sortida del porter per fer el 2 a 0. Però al minut, una errada en defensa a la sortida d´un còrner permitia a Pujol fer el 2 a 1, i posar a l´Aldeana en el partit. Des d´aquest moment fins al final de la primera part, joc amb molta imprecissió de La Sénia, i joc molt dur per l´Aldeana.
A la segona part, en el primer quart d´hora domini de l´Aldeana amb alguna ocasió rebutjada per Rai per poder empatar el partit. Però poc a poc La Sénia va tenir més la pilota i va tornar a jugar buscant la porteria rival , fins que una gran jugada col.lectiva amb centrada de Joan Abella, va fer            que un defensa de l´Aldeana en intentar rebutjar la pilota la introduis a la seva propia porteria. D´aquí fins al final, joc molt dur per part de l´Aldeana, i alguna ocasió més de La Sénia per augmentar el marcador.

sábado, 15 de octubre de 2011

LA SENIA 4 ALCANAR 0

PINCHAR EN ESTE LINK

LA SENIA 4 SAN JAUME 1

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Jonathan, Josep Antoni, Carlos, Albert, Mestre, Julen (c) , Jordi, Lleixà, Dídac, Julià.
Sustituciones: Mayo, Koke, Mena, Frederic, Kevin, Pau.

SANT JAUME C. F.: Llatger, Sergi, Mohamet, Carlos, Josep, Alfons, Jordi, Yassine, Ivan, David, Gabriel.

ÁRBITRO: Karim Mansouri. REGULAR. Amonestó con amarilla a Lleixà (62'), Ramón Callarisa (entr.) (75') por La Sénia. Por el Sant Jaume a Llatzer (48'), Ivan (50') y Carlos (61).

GOLES: 1-0 Julià (03'); 2-0 Dídac (86'); 3-0 Jonathan (57'); 4-0 Julià (63'); 4-1 Josep (75')

Emotivo minuto de silencio en honor de abuelo del jugador local Jonathan al que pudo dedicarle el segundo del equipo senienc, que fue muy superior al conjunto visitante aún con muchos cambios en sus filas.

PINCHAR EN ESTE LINK PARA VER LA FICHA DE ESTE PARTIDO

AMPOSTA 1 LA SENIA 3

Alineació: Kevin, Jordi Sanz, Xavi Pomada, Martí, Cristian, Dani, Jordi Garcia, Jordan, Joan, Ferran i Chis. Suplents: Cristian S, Morales, Pablo, Èric, Ramon, Dídac i Alexis.
Gols: Joan i 2 Ferran.
L’equip senienc ha obert la llauna als primers minuts de joc mitjançant una jugada dins de l’àrea que Joan ha definit ajustant la pilota al pal. Pocs minuts després l’equip local ha reaccionat i ha marcat un gol imparable per l’escaire. La Sénia portava el pes del partit però acabava de definir fins que en una bona jugada Ferran establia a plaer el 1-2, resultat amb el que s’ha arribat al descans. A la segona meitat els seniencs han sortit a sentenciar i ha arribat el definitiu 1-3, un altre gol de Ferran en definir dins l’àrea després d’ una bona jugada de banda. D’aquí fins al final poca història, alguna ocasió per ampliar el marcador mentre que l’Amposta només arribava a l’àrea a partir de jugades a pilota parada.