martes, 26 de abril de 2011

QUIEN SERA EL ENTRENADOR LA SIGUIENTE CAMPAÑA

El club senienc esta buscando entrenador para la siguiente temporada, uno de los primeros fue con Jorge Vazquez que ya entreno en el equipo senienc en las campañas 87/88 , 88/89 98/99 y 99/00 pero la prioridad importante era que retornara el mítico Placid pero este ha desestimado la oferta al no ver un equipo con potencial para retornar a 1 Regional cara a la venidera temporada , también el ofrecimiento ha sido para Andrés Ramírez y Pau Cortiella , los dos ha desestimado la oferta y al actual entrenador Pedro Garcia según sus manifestaciones “ de momento a mi no me han hecho ninguna oferta “ Con estas palabras se intuye que no seguirá en la disciplina senienca

DON PEDRO SE MERECE SEGUIR

Don Pedro Garcia se ha ganado a pulso seguir un año mas , con equipo con un minimo potencial ha hecho ua gran temporada , con una plantilla que continuaban pocos jugadores de la pasada temporada del once basico ha sacado petróleo de este equipo que en muchos partidos ha jugado con muchos juveniles . La Senia este año ha sido el rey del empate doce partidos con igualdad y ademas ha sacado muchos puntos en campo contrario con equipo que desde principio de temporada estaba con pronostico de descenso y asi si ha sido, si el equipo senienc ha hecho una gran temporada ha sigo gracias a Pedro Garcia , un gran mister y una gran persona.

viernes, 22 de abril de 2011

JESUS CATALONIA 2 LA SENIA 2

Alineació: Cristian, Xavi P, Èric, Martí Vinyals, Albert, Dani, Robert, Jordan, Joan, Sergi i Chis. Suplents: Mayo, Ramón i Samir.

Gols: Joan i Jordan.

Primera part de domini senienc, amb bones oportunitats i creant perill. La Sénia tenia eculat l’equip local al seu pròpi camp i pareixia que el gol havia de caure en un momento o altre, però va ser el Jesús qui en la seua única ocasió va innagurar el marcador. A la segona part els seniencs van tindre l’oportunitat d’empatar en un penal que es va desaprofitar i, poc després, el Jesús aconseguia el 2-0 que pareixia sentenciar el partit. Per acabar d’empitjorar les coses Robert va ser expulsat i els visitants es van quedar amb deu. A falta de 15 minuts per al final Joan retallava distàncies i donava esperances d’empatar el partit amb un home menys. A l’últim minut del partit Jordan aconseguia el definitiu 2-2. Un altre partit èpic, els seniencs s’han acostumat a remontar resultats durant les últimes setmanes.

miércoles, 20 de abril de 2011

LA SENIA 4 ULLDECONA 2

AMihai- Sergu - J. Adell - Oscar - Ferran - Jaume - Joan Roca.

Gols: Jaume ( 3) i Oscar

Partit de rivalitat clàsica entre dos pobles veïns. L´Ulldecona molt més ben classificat que La Senia sortia a el camp en tota la seva artilleria que li ha portat a ser fins i tot el segon classificat.

La Senia per un altra banda un equip de molts de altibaixos, la setmana passada mateix va perdre al camp del coliste per 3 - 1.

El partit comença amb l´Ulldecona molt ben situat al camp i fruit d´això de falta directa arriba el 0 - 1.

El segon quart confirma la superioritat de l´equip visitant i a les acaballes feren el 0 -2.

El tercer quart fou un tramit i l´equip local ho aprofita i amb una jugada de Jaume va marcar el 1 -2.

Per decisió de l´entrenador La Senia arrisca en el darrer quart del partit i ficar dos jugadors de l´equip B que estaven convocats i que al final van èsser claus.

L´extrem Ferran Tíscar va començar a fer de les seves i va ser impossible aturar-lo i crear un infinit d´ocasions, la seva bona conexió amb Oscar també fou excel.lent i amb tota l´ajuda dels demés jugadors de l´equip que setaven jugant i la banqueta que creia que es podria remontar van empatar el partit 2 -2 gol de Jaume a la sortida d´un corner.

Després el 3 - 2 també de Jaume que conseguia un Hat-trick i tancava la seva mala ratxa de fa uns partits. I finalment la rúbrica el 4 - 2 el feia el motor Oscar que també mereixia aquest premi.

Enhorabona per la victoria , matemàticament ens quedem a la segona divisió i a més potser es faci una bona classificació.

Ànim nois de part de la direcció técnica.

AMPOSTA 12 LA SENIA 4

Jugadors: Kira, Eloy, Héctor, Albert, Joan, David Verge, David Martin, Marc Cortés, Marc Aspa, Ivan i Roger.

Entrenadors: Sergi i Joan

Primer quart: 1-0

SEgon quart:3-0

Tercer quart:2-0

Quart quart: 2-0

Pèssim partit el d'avul al camp d'Amposta. Els xiquets de la Sénia han sortit molt ensopits però, cal dir, que l'arbitratge també ha estat pèssim. Sembla que és el tòpic, que quan es perd sempre té la culpa l'àrbitre però avui ha estat així. Literalment, no ens ha deixat jugar. Era tenir la Sénia la pilota i pitar no se sap què de manera que els xiquets s'han anat apagant i desmotivant. Per a què lluitar la pilota si, quan la aconseguien, pitava.

No passa res, ja en guanyareu de partits però heu de sortir amb més ganes. De jugar al futbol en sabeu tots molt però us manca sortir convençuts de que sou els millors i que fareu un partit genial i, si es torç, no desmuntar-vos, al contrari, posar-hi més nervi per remuntar el resultat. En futbol el físic és important, la sort també però sortir psicològicament a "menjar-se el món" també i això, només ho podeu fer vosaltres no es pot ensenyar. El proper partit ho proveu.

Bones pasqües a tothom!!!

miércoles, 13 de abril de 2011

LA SENIA 3 DERTUSA 7

EL DERTUSA SUPERIOR FÍSICAMENT.

C.F. LA SÉNIA  Joan, Marc, Felix, Oscar, Ferran, Roger, Gerard. També van jugar: Jordi, Madalin, Dani, Neus.

DERTUSA Raul, Roger, Paul, Garay, Joan, Josep, Genís. També van jugar: Eric, Joaquim
Gols: 1-0 Gerard (1‘), 1-1 (2’), 1-2 (9’), 2-2 Ferran (10’), 2-3 (12’), 3-3 Oscar (13’),3-4 (42’) 3-5 (46’), 3-6 (56’), 3-7 (61’) .

Parcials Quarts: 3-3 /0-0/ 0-1 / 0-3

Incidències: Àrbitre: Jordi Bailach Figueres.

CRÒNICA:

La Sénia es va veure superada desprès de la mitja part per un rival superior físicament amb la majoria de jugadors de 2n any, tot el contrari que els seniencs. Els nois de Pau Garcia ho van intentar en tot moment però no van ser capaços de superar al Dertusa. Primer quart amb molta dinàmica per part dels dos equips. El segon quart totalment per al Dertusa, tot i l’empat a 0-0, però el seniencs es van defensar a mort. Els dos últims quarts, amb els seniencs físicament per baix no van tenir opció de victòria i els blanc i roig van aprofitar per posar al marcador una diferència, al meu parer, exagerada.

lunes, 11 de abril de 2011

LA SENIA 6 AMPOSTA 10

Jugadors: Kira, Eloy, David Martin, Marc Aspa, Marc Cortés, Iván, Albert i Joan.

Primer quart: 0-5

Segon quart: 0-0

Tercer quart: 0-0

Quart quart: 0-2

Avui ha tocat perdre al camp de La Sénia. Reconèixer que l'equip d'Amposta era superior a nosaltres en físic i en joc. El primer quart hem sorti dormits i, sense saber ni com, ens han marcat cinc gols. Aquests gols, ens han despertat i hem aguantat superbé el segon i el tercer quart amb 0 a 0 i amb oportunitats de gol que no s'han reflexat al marcador. L'últim quart, decissiu per a empatar o perdre ( ja no podíem guanyar) també l'estàvem agunatant força bé fins que l'Amposta ens ha marcat un gol i ens hem desmuntat una mica la qual cosa ha permès que ens marquéssen el segon gol del quart i s'acabés així el partit.

No es pot guanyar sempre, avui el partit era per perdre i heu d'estar contents perquè el resultat haguès pogut estar molt més abultat però avui la nostra defensa estava molt escertada i ha treballat molt i molt bé. Fins la setmana que bé.

LA SENIA 0 CAMARLES 5

Partit dificil per a La Senia que rebia al segon classificat, no obstant l´equip de Ramon Subirats va dur la iniciativa en el joc durant la gran majoria del partit però no va saber concluïr les seves ocasions. Per l´altra banda el Camarles amb més eficacia demostra al final el perquè de la seva posició a la taula.

La setmana que ve partit decisiu per tal de decidir la salvació , visita al camp de l´Ampolla i busqueda dels quatre punts.

domingo, 10 de abril de 2011

ULLDECONA 7 LA SENIA 9

Alineació: Jordi Dauden, Marc Arasa, Pol Sabaté, Enric Querol, Jordi Querol, Jose Hernández, Marc Cabanes, Euric Queral, Lluís Capitan,Sergi Aparicio, Daniel Martínez i Gerard Fàbrega.

Entrenadors: Jordan Querol i Joan Abella

Partit molt disputat, amb els nervis de punta, el primer quart ha servit per a sentenciar el partit, ja que els altres tres els han empatat tots.

Bona actuació dels jugadors, que han estat molt ben coordinats i han fet jugades tant de gols com d’altres que no han acabat d’entrar. El que estar clar és que han torejat a l’equip rival. També hem de felicitar al porter, que ha fet unes parades excepcionals.

Iku y Ferreres.

Empate justo frente auno de los mejores equipos de la categoria , el Jesus y Maria cuarto de la tabla. El equipo visitante tenia el partido a favor iba ganando 0-2  goles de Geira y Ferrres pero no supo rematar la faena. El equipo senienc logro los dos goles por mediacion de Carlos Alberto. Sigue el cuadro local sin ganar un partido en la segunda vuuelta y con este resultado casi matetematicamente es equipo de 2 regional, solo esperar una nueva temporada y nuevas esperezanzas de volver a recuperar la categoria.

LA SENIA 5 ALCANAR 11

Jugadors: Kira, Eloy, Héctor, David Verge, David Martin, Marc Aspa, Marc Cortés, Roger, Joan, Ivan i Albert.

Primer quart: 2-1 gol de David

Segon quart:0-0

Tercer quart: 2-0

Quart quart: 1-0

Derrota avui al camp de La Sénia contra l'equip d'Alcanar. Sempre no es pot guanyar. Fins la setmana que ve.

lunes, 4 de abril de 2011

ESCOLA DELTA 4 LA SENIA 5

Gols: Steffi, Jaume, J. Roca, Sergu (2)

Partit èpic el va fer La Senia en un camp que no era difícil per la seva situació a la taula classificatoria però perque als 10 minuts del primer quart el marcador era 4 - 0 per a l´equip local.

Comença el partit i La Senia no va trovar la posició al camp en cap moment el seu mig del camp va fer aigües i la defensa també , L´escola Delta va fer una cosa que en tota la temporada havia fet , fer 4 gols en 10 min.

Al acabar el primer quart toc d´atenció de la banqueta de La Senia i cop d´estrategia que va donar resultat:

4-1 Jugadon del "benja" Steffi que fa un golass!

4-2 falta treta per J. Roca que pentina per sobre de la barrera i Jaume de mitja vaselina gol.

4-3 jugada clara de paret fora de l´àrea que J. Roca creua davant la sortida.

4-4 L´home que mereixia marcar durant la temporada i que no havia pogut marcar, Sergu, arribar el seu moment en una espècie de missil de fora l´àrea creua un macrogol que posa l´empat a falta de 7 minuts.

4-5 Finalment un altre regal d´aquest fantàstic jugador que torna a provar sorti amb l´ajuda del porter i el defensa marcar el seu segon gol i fou el definitiu 4 - 5

Cal destacar la bona ratxa de dos partits seguits guanyats i animar als jugadors per que aquests partits són els que fan gran a un equip.

domingo, 3 de abril de 2011

SANTA BARBARA 1 LA SENIA 6

SANTA BÀRBARA: Ferran, Constantin, Josep, Miguel, Miquel, Marc, Jordi. També van jugar: Didac, Aleix, Didac, Tàrrega, Victor, Joan.

C.F. LA SÉNIA. Joan, Felix, Dani, Oscar, Ferran, Jordi, Gerard. També van jugar: Marc, Roger, Neus.

Gols: 0-1 Oscar (11‘), 0-2 Gerard (12’), 1-2 (20’), 1-3 Ferran (32’), 1-4 Ferran (33’), 1-5 Ferran (36’), 1-6 Roger (52’)

Parcials Quarts: 0-2 /1-0 / 0-3 / 0-1

Incidències: Àrbitre: Santi Roda Cid

CRÒNICA:

La Sénia aconsegueix la segona victòria en el playoff d’ascens davant un Santa Barbara que ha posat molts problemes als groguets durant els dos primers quarts. Els seniencs s’han avançat en dos gols seguits a les acaballes del 1r quart. En el segon quart el Santa Barbara ha aprofitat una falta indirecte al borde de l’àrea per posar l’1-2 al marcador. A l’inici del 3r quart els seniencs s’han trobat mol còmodes i han aconseguit 3 gols d’avantatge (els 3 de Ferran) en 6 minuts. A l’últim quart els groguets han combinat la golejada amb el 6é.

LA SENIA 2 GANDESA 0

PARTIDO MUY TRABAJADO

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Jonathan, Vinyals (c), Sora, Albert, Julen, Mayo, Lleixà, Koke, Germán, Kevin.

Sustituciones: Cristian, Dídac, Morales, Mario, Pablo.

C. F. GANDESA: Miquel, Xavier, Josep, Hector, Oriol, Ricard, Sergi, Roger, Enric, Oscar, Carbó

Sustituciones: Nicolae, Adrià, Salvador.

ÁRBITRO: Karim Mansouri. REGULAR. Amonestó con amarilla a Mayo (4'), Albert (28'), Julen (55'), Vinyals (77') y Germán (78') por La Sénia. Por el Gandesa a Xavier (26').

GOLES: 1-0 Mayo (58'); 2-0 Lleixà (70')

Partido que empezó con un solemne minuto de silencio en recuerdo a la madre del jugador del cadet Alexis Gargallo y bajo las ordenes de Andrés Ramirez en el banquillo local. Esta tarde se recibió un gran equipo a la altura del nuestro y donde nos lo han puesto realmente difícil y con momentos de buen fútbol.

Al principio del encuentro empezamos presionando y metiendo al rival atrás con buenas jugadas de Lleixà y Sora que han creado bonitas jugadas llegando bien al área visitante y con un buen susto que da Lleixà al portero que realiza una gran parada. El equipo contrario no creó demasiado peligro porque la defensa senienca estuvo colocada en las jugadas claves. Llega el final de la primera con un empate a cero goles que no dejó contento a ninguno de lo misters de los banquillos.

Tras el descanso en vestuarios y después de la charla táctica de Andrés Ramirez, los jugadores salieron realmente a por el partido y empezó el recital de fútbol que este equipo es capaz de hacer, buscando huecos a Dídac y Koke que hacían ocasiones de gol muy claras en el uno contra uno con el portero y no había suerte para subir el primer gol al marcador. En un saque de esquina magistral de Mayo, gol olímpico, el uno cero, maravilloso. El tesón del equipo y el buen partido de Albert en defensa hacía que los nuestros se vinieran arriba aún más y con las ganas del míster dando ánimos a los chicos, que esta vez si iban a por todas, le llegó la hora a Lleixà que mereció finalmente el gol por todo lo dado sobre el campo, gol de rechace sobre el mismo que nos dio un poco de aire y tranquilidad. Poco mordiente del rival en la trayectoria final del encuentro aunque siempre dieron la cara e intentaron reducir distancias pero no pudo ser.

En resumen, gran partido de nuestro equipo, mejor en la segunda fase del encuentro.

VALLS 3 LA SENIA 0

LA SENIA : Xavi , Ferran , Albert ,Manu , Litmi , Xavi Pomada , Alfonso, Damia , Eric, Carlos Alberto, Carlos Querol
BANQUILLO, Chis , Joan Zaragoza, Jordan

FOTO CEDIDA : EL TRAVESSER DE VALLS

El equipo senienc sigue sin ganar ni un partido en la segunda vuelta y en esta jornada con un desplazamiento muy dificil el campo del lider , se esperaba una mini goleada por enfrenterse a un equipo de mucho potencial tres jugadores de tercera division en sus filas ( Manel Cazorla, hermanos Lucha) y ademas presentar el cuadro senienc un equipo dse circuntancias . El equipo equipo senienc aguanto el embite en la primera parte que termino por 1-0 y el Valls en la segunda parte entro mas en el partido y fue en los ultimos minutos que el el valls sentencio con dos goles . La Senia a pesar de enfrentarse al lider hizo un buen partido.

sábado, 2 de abril de 2011

LA SENIA 11 RAPITENCA 5

Alineació: Jordi Dauden, Daniel Martínez, Jose Hernández, Marc Cabanes, Pol Sabaté, Enric Querol, Gerard Fàbrega, Euric Queralt, Jordi Querol, Marc Arasa i Lluís Capitan.

Entrenadors: Joan Abella i Jordan Querol.

Partit guanyat i molt disputat, han començat una mica adormits, però quan els han fet el primer gol, s'han despertat de cop i han pogut dominar la situació.

Gols: 7-3 (1-Pol, 2-Jose, 1-Lluis, 2-Enric, 1-Marc Arasa)

SANTA BÀRBARA 1 – LA SÉNIA 2

Alineació: Cristian Sorolla, Jonathan, Èric, Cristian Guzmàn, Xavi P, Marc Guzmàn, LLeixà, Samir, Mayo, Martí G i Chis. Suplents: Jordan i Joan Z.

Gols: Chis i Martí G

La Sénia presentaba un equip de circumstàncies degut a les nombroses baixes i a la presència de cinc cadets. La primera part ha estat de tanteig on el Santa Bàrbara s’ha avançat al marcador i ha disposat d’un altra ocasió ben aturada pel porter Cristian. Els seniencs només han xutat una vegada a porteria i la pilota ha entrat, gol de Chis després d’una bona combinació. A la segona part la tònica ha estat la mateixa, el Santa Bàrbara ha disposat d’una ocasió clara per avançar-se que ha desaprofitat i La Sénia sense crear molt perill ha marcat el que seria el definitiu 1-2, golàs de Martí desde fora de l’àrea. Els últims minuts no han donat per a més, tot i l’expulsió de Cristian Guzmàn per doble groga. Victòria sense fer un bon partit degut a les circumstàncies que presentaba l’equip, però l’important són els tres punts. Felicitar a tots els cadets, que han fet un gran treball.