LA SENIA 6 RAPITENCA 3

BON PARTIT PER COMENÇAR.

C.F. LA SÉNIA 6. Joan, Fèlix, Marc, Oscar, Roger, Ferran, Gerard. També van jugar: Madalin, Jordi, Neus, Dani.

U.E. RAPITENCA “D” 3: Aleix, Adrian, Diego, Roy, Xavier, Cristian, Andy. També van jugar: Francesc, Joan, Raul, Cassià.

Gols: 1-0 Gerard (2‘), 2-0 Ferran (5’), 3-0 Ferran (9’), 4-0 Gerard (16’), 4-1 Xavier (27’), 4-2 Adrian (33’), 5-2 Ferran (39’), 5-3 Adrian (43’), 6-3 Oscar (51’)
Parcials Quarts: 3-0/ 1-1 / 1-2 / 1-0

Incidències: Àrbitre: Victor Mars Moreno

CRÒNICA:

El partit va començar amb una gran intensitat per part dels seniencs i així ho demostra el resultat de 3-0 al primer quart. Els rapitencs amb un joc espectacular conduïts per Adrian (jugador de superior categoria) es va anar posant dintre del partit però els seniencs van saber posar-se el mono de treball per tal de contrarestar el joc rapitenc. Els rapitencs al 3r quart es van apropar al marcador amb dos gols d’Adrian, el segon despres de culminar una gran jugada amb Andy, l’altre jugador de la Rapitenca B. Però a l’últim quart apareixia el de sempre, Oscar, per posar una mica més de diferència al marcador desprès d’un golàs desprès d’una bolea des de la banda.

LA SENIA 3 ALDEANA 2

Alineació: Cristian Sorolla, Cristian Guzman, Èric, Xavi Pomada, Dídac, Dani, Robert, Jordan, Joan, Sergi i Chis. Suplents: Samir, Martí Gavaldà i Josep Mayo.

Gols: Joan, Chis i Èric.

Primer partit de la copa primavera amb victòria senienca tot i no fer un bon partit. El començament del partit va ser bo per part dels locals, tocant la pilota sense cap oposició i avançant-se al marcador gràcies a un gol de Joan. A partir d’aquí el joc de La Sénia va anar empitjorant i l’equip visitant ho va aprofitar per empatar el partit i fins i tot va disposar de l’oportunitat d’avançar-se al marcador. A la segona part la tònica seguia sent la mateixa i els visitants marcaven el segon gol i es posaven per davant. Els seniencs van reaccionar ràpidament i Chis va fer l’empat a dos i, més tard, els locals van tindre l’oportunitat d’avançar-se en un penal, però es va errar. No va ser fins al minut 85 que s’aconseguia el definitiu 3-2, gol de cap d’Èric a la sortida d’un córner.

lunes, 28 de marzo de 2011

LA SENIA 4 OLIMPIC 3

Gols: Steffi, J.Diego,Joel Adell i Joan RocaFantàstic partit de La Senia que d´aquesta forma reafirma el seu bon moment de joc. Partit dificil ja que el Mora era un rival que anava 1 punt per damunt de La Senia.

El partit comença amb una sortida explosiva com la que demostra ultimament l´equip de La Senia , de la ma de J. Roca i el davanter Jaume s´inventen una jugada que acaba de forma extraordinaria el capità del partit, el "benja" Steffi.

La Senia en el segon quart va tenir moltes ocasions d´ampliar el marcador però fins que en un xut de falta directa J. Diego posa el 2-0.

A les acaballes de la primera part ells de falta directa també retallaven distancia 2-1.

En el tercer i últim quart només va haver un equip LA SENIA s´apodera de tot el joc i crea infinites ocasions que tota la gent que va veure el match no es podia creure com no entrava la pilota . Finalment entra en dues vegades i l´equip local fica el 4-1, la resta fou una imprecisió del porter i una errada defensiva fica el 4-3 definitiu que no demostra el que s´havia vist al camp.

Bon partit, missió cumplida anem escalant posicions ja hem adelantat a un altre rival directe.

domingo, 27 de marzo de 2011

JESUS Y MARIA 4 LA SENIA 2

INTENTO FALLIDO

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Albert, Jonathan, Vinyals (c), Morales, Mestre, Julen, Ramón, Koke, Lleixà, Germán.

Sustituciones: Kevin, Mario

JESUS I MARIA: Gerard, Josep, Juan, Roger, Gerard, Gullem, Callau, Jesse, Carles, Joan Marc, Hicham.

Sustituciones: Cortes, Raul, Estanislao

ÁRBITRO: Victor Grau. MAL. Amonestó con amarilla a Jonathan (57'), Vinyals (57'), Koke (72') y Albert (73') por La Sénia. Joan Marc (18'), Juan (48'), Jesse (73') y Roger (79') por el Jesus i Maria.

GOLES: 0-1 Germán (08'); Lleixà (14') penati; 1-2 (31'); 2-2 (36'); 3-2 (52'); 4-2 (78')

CRÓNICA

Muchas, demasiadas bajas importantes por cuestiones que son muy solucionables durante la semana en los entrenamientos y hablando los que los tienen que hacer. De todas maneras, los chavales que fueron a disputar el encuentro esta mañana dieron todo lo podían dar en sus circunstancias. Tuvieron ocasiones de marcar desde el primer minuto y Germán a pase magistral de Lleixà adelantaba a los visitantes con un buen xut por encima de la salida del portero. Después Lleixà con un balonazo al larguero y un remate que se salió de dentro prácticamente casi nos dió el 0-2 que llegó en claro penalti del portero sobre Mestre, lo transformó en gol Lleixà. Después de ahí todo cambió. El equipo visitante revolucionó el partido viéndose perdedor, luchó más que los nuestros y marcó en dos ocasiones antes del final de la primera mitad.

En la segunda parte nos jugadores seniencs estaban fundidos y no iban para nada aunque no habían jugadas de peligro del contrario. En la jugada tonta del partido los de Jesus y María se encuentran con un regalo de Vinyals y el portero, el balón le llega al delantero local que en clamorosas manos hace subir el gol al marcador, más bien pareció un gol de balonmano que el colegiado se tragó estrepitosamente. Después se buscó el gol pero Lleixà no lo podía hacer todo, era el único que lo intentaba. Al final del encuentro los locales hicieron el cuarto gol en un contragolpe letal
Por favor, hay que plantear bien la semana y sobretodo no improvisar antes de los partidos si queremos no hacer el ridículo en el Torneo de Primavera, hay jugadores y clase para ser los primeros ya de una vez, porque la afición quiere ver ya el fútbol que tienen estos chicos en sus mentes, y no va por los chavales.

LA SENIA 1 CALAFELL 1

Xavi , Vilarroya , Xavi pomada , Manu, Ramon, Litmi, Damia, Carlos Querol , Tolosa , Jordan , Joan Zaragoza.
Banquillo : Jordam , Enric , Chis , Calos Alberto, Jose Luis.

Que el Calafell ganara el partido casi es normal por varias circunstancias, estrenaba entrenador nuevo Jose Mora , el equipo senienc presentaba el equipo con mas circunstacias  de la temporada tres  juveniles en el equipo titular Joan Zaragoza, Jordan y Xavi Pomada  y todo unido a la tónica de toda la temporada que los triunfos del equipos son  mínimos y aun no se ha ganado ni un partido en esta segunda vuelta. El equipo senienc mereció en la primera parte adelantarse al marcador por varias oportunidades y un penalti que no pito el arbitro pero el futbol de la suerte favoreció al Cafafell pero al minuto 93  se hizo justicia con el empate gracias a un penalti que transformo.

sábado, 26 de marzo de 2011

LA SENIA 10 AMPOSTA 6

Jugadors: Kira, Eloy, Héctor, David Martin, Albert, Joan, Roger, Marc Aspa, Marc Cortés, Ivan.

Entrenadors: Sergi i Joan

Primer quart: 0-1

Segon quart: 3-1 gols: Albert, David Martin i Albert

Tercer quart: 1-0 gol d'Albert

Quart quart: 1-0 gol de Joan

Bon partit el que han jugat els xiquets de la Sénia contra l'Amposta. Era partit per guanyar i així ho hem fet. El primer quart ens han fet un gol, gairebé sempre ens passa igual, ens costa despertar-nos, però el joc ha estat nostre durant gairebé tot el partit, llàstima que s'han perdut moltes pilotes soltes que no hi havia ningú per rematar sinò encara haguéssim marcat més gols. Així, de remat, ha estat l'últim gol que l'ha fet Joan. Esperem que en fassis molts més, tu i els teus companys.

ULLDECONA 4 LA SENIA 12

Alineació: Jordi Dauden, Marc Arasa, Pol Sabaté, Enric Querol, Jordi Querol, Jose Hernández, Marc Cabanes, Euric Queral, Lluís Capitan,Sergi Aparicio, Daniel Martínez i Gerard Fàbrega.

Entrenadors: Jordan Querol i Joan Abella

Un altre partit guanyat!!! Molt bé, clar domini de La Sénia que no ha deixat opció de gol a l'equip d' Ulldecona.

Tots amb ganes de jugar i participar, i ho han demostrat marcant gols.

GOLS: 0-7 : (2-Enric, 2-Jose, 1-Sergi, 1-Pol, 1-Marc Cabanes)

També hem de donar ànims, a Aleix, que el tenim de baixa, esperem et recuperis aviat.

miércoles, 23 de marzo de 2011

ALCANAR 4 LA SENIA 12

Alineació: Jordi Dauden, Marc Arasa, Enric Querol, Jordi Querol, Jose Hernández, Marc Cabanes, Euric Queral, Lluís Capitan, Daniel Martínez, Sergi Aparicio i Gerard Fàbrega.

Partit dominat per La Sénia 100%.

lunes, 21 de marzo de 2011

LA SENIA 7 JESUS Y MARIA 0

C.F. LA SÉNIA B  Felix, Dani, Marc, Oscar, Gerard, Jordi,Neus. També van jugar: Ferran, Madalin, Roger.

JESUS I MARIA  Ivan, Alfred, Abdel, Alexandro, Elian, Jordi, Aleix. També van jugar: Albert, Francesc, Brian, Joshua..

Gols: 1-0 Oscar (14'), 2-0 Madalin (16’), 3-0 p.p (20’), 4-0 Ferran (36’), 5-0 Oscar (50’), 6-0 Felix (52’), 7-0 Ferran (57’).

Parcials Quarts: 1-0 / 2-0 / 1-0 / 3-0

Incidències: Àrbitre: Maksym Skobluyk.

Partit sense transcendència on els seniencs ja eren campions matemàticament i va ser un partit per a preparar la fase d’ascens que començarà a partir de la setmana que ve. Els seniencs no van oferir un gran partit tot i el resultat abultat, ja que la majoria de gols es van produir per errors defensius dels de Jesus i Maria.

A la fi, una festa per als jugadors seniencs desprès de la gran fase regular que han fet. ENHORABONA!!

Ara a per l’ascens!!

ALCANAR 5 LA SENIA 1

Mihai - Sergu - Juan - J. Adell - J. Roca- Jaume- Steffi.............. J. Diego- Samuel - Renato- Marc- Alex

Partit on La Senia visitava un camp d´un rival directe despres de dos setmanes de parament per descans i mal temps.

L´equip visitant no va marcar una linea de joc seguida i l´Alcanar es trova millor i s´apoderava de tot el joc, el partit va portar sempre el domini de l´equip local.
Derrota justa davant un adversari directe i ara a tornar-se a ficar les piles i ha seguir treballant.

domingo, 20 de marzo de 2011

SALOU 2 LA SENIA 0

Xavi, Arkaitz, Ferran , Manu, Jordi, Litmi, Carlos alberto, Ramon , Enric , Vilarroya , Jordan

banquillo xavi pomada , chis , eric barreda, joan zaragoza , sergi

Injusta derrota frente a un Salou que llego en dos ocasiones y marco dis goles . El equipo senienc que sigue con su mala racha solo tres puntos y tres empates en esta segunda vuelta tuvo tres oportunidades que no tuvieron su fortuna de gol.

sábado, 19 de marzo de 2011

LA SENIA 9 RAPITENCA 7

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Marc Arasa, Pol Sabaté, Enric Querol, Jordi Querol, Jose Hernández, Marc Cabanes, Euric Queral, Lluís Capitan i Daniel Martínez.

Partit molt igualat, amb molt bones jugades per part dels dos equips. No s’ha decidit el guanyador fins l’últim quart.

Gols: 5-3 (1-Enric, 2-Jose, 1-Marc Arasa, 1-Pol)

AMPOSTA 6 LA SENIA10

Jugadors: Eloy, Albert, Héctor, Joan, Ivan, Roger, Marc Aspa, Marc Cortés, David Verge i David Martin.

Primer quart: 1-0

Segon quart: 0 -1 gol d'Albert de penal

Tercer quart: 0- 3 gols: 1 Albert de penal, 1 Marc Aspa i 1 David Martin.

Quart quart: 0 -1 gol d'Albert

Còmoda victòria la que hem tengut avui al camp d'Amposta. El primer quart ens hem despistat una mica i, tot just a punt d'acabar-se el quart, ens han fet un gol super alt i per l'esquadra, Eloy, que avui jugava de porter substituint a Kira, no ha pogut fer res però ha estat l'únic gol en contra del partit. Dir que el nostre joc era molt superior al d'Amposta i que hem perdut moltes oportunitats de gols, sinò, el marcador hagués estat molt més abultat.

lunes, 14 de marzo de 2011

LA SENIA 2 ULLDECONA 1

Alineació: Eduard, Cristian, Martí Vinyals, Xavi P, Dídac, Dani, Robert, Jordan, Joan Z, Sergi i Chis. Suplents: Èric, Samir i Sora.

Gols: Jordan 2

Derbi intens en que els seniencs, finalment, no es jugaven res. A la primera part l’Ulldecona s’ha avançat i ha tingut dues clares ocasions de gol però, cap a la mitja hora de partit, La Sénia ha empatat mitjançant un gol de Jordan. D’aquí fins al final de la primera part els locals han disposat de fins a tres ocasions clares per avançar-se. En el començament de la segona part s’ha marcat ràpid el que seria el definitiu 2-1, obra de Jordan. L’Ulldecona creava poc perill i els seniencs no han sabut matar el partit en algunes de les ocasions que s’han disposat. Ha sigut una llàstima, La Sénia ha fet una gran segona volta sense perdre cap partit i finalment ha quedat quarta a la classificació a tan sols un punt de disputar la promoció d’ascens. I ara a disputar un bon torneig primavera!!!

sábado, 12 de marzo de 2011

LA SENIA 1 CANONJA 1

Xavi, Marc blanco, Jordan , Manu, Ferran , Vilarroya, Carlos querol, Litmi, Jordan, carlos tukia , Jordi Tolosa.

Salieron : Joan Zaragoza, Damia.

Al final un punto se consiguio en el nuevo campo , el empate no refleja el partido donde el cuadro senienc merecio la victoria , el equipo visitiante llego una vez y marcgo su gol. En la primera parte le anularon un gol al cuadro local por mediacion de Jordi Tolosa y este mismo jugador marcaria el gol del empate definitivo. La segunda parte fue de dominio senienc y si no llego la victoria fue en parte por el linier que en numerosas jugadas señala el fuera de juego inexisistente. El resultado justo hubiera sido un 2-1 pero el futbol a veces no es justo.

domingo, 6 de marzo de 2011

LA SENIA 12 RAPITENCA 4

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, David Martín, Marc Arasa, Gerard Fàbrega, Pol Sabaté, Enric Querol, Jordi Querol, Jose Hernández i Marc Cabanes.

Partit molt ben jugat, clar domini de l'equip local, que a cada quart a deixat clar qui manava. (8-0)

Gols: 2 de Pol 2 de Jose 2 d'Enric 1 de Gerard i 1 de Jordi Q.

sábado, 5 de marzo de 2011

LA SENIA 9 DELTEBRE 1

Alineació: Eduard, Dídac, Martí Vinyals, Xavi P, Cristian, Pablo, Robert, Jordan, Sergi, Joan Z i Chis. Suplents: Dani, Samir, Ramon i Lleixà.

Gols: Xavi P 3, Jordan, Chis, Robert, Lleixà, Joan Z i Cristian.
Partit molt còmode per a La Sénia que ha arribat al descans amb un resultat favorable de 4-1 amb dos gols de Xavi P, un de Jordan i un de Chis. A la segona part la tònica ha estat la mateixa i els gols han anat caient, primer Robert feia el 5-1, després Lleixà aconseguia el 6-1, Xavi P feia un hat-trick fent el 7-1 i a les acaballes del partit Joan Z i Cristian tancaven la golejada.