domingo, 27 de febrero de 2011

CAMBRILS 2 LA SENIA 0

Xavi, Marc, Litmi, Manu, Xavi pomada, Joan vilarroya, Damian , Carlos querol , Enric , Alfonso, Ramon.

Banquillo . dani, pablo, joan zaragoza , chis.

El equipo senienc presento un equipo de circuntancias con un banquillo plagado de juveniles y se presenbaba con cuatro bajas por sanciones Jordi Tolosa , Carlos Alberto, Jordan y Ferran. EL Cambrils marco pronto y no hacia presaguiar un mal resultado por el equipo de circuntancias que el equipo senienc prento pero agunto el tipo en los primeros 45 minutos y se pudo empatar la contienda pero el arbitro no pito un claro penalti. La Sebnia en la segunda parte creo algunas ocasiones pero la fortuna le sonrio. Una derrorta mas pero un gran esfuerzo de los jugadores seniencs pero hicieron un buen partido.

LA SENIA 12 ALCANAR 5

Jugadors: Kira, Eloy, Héctor, David Verge, David Martin, Marc Cortés, Marc Aspa, Roger, Ivan, Joan i Albert.

Entrenadors: Joan i SergiPrimer quart: 1-1

Segon quart: 1-0

Tercer quart: 2-1

Quart quart: 1-0

Magnífic partit el que han jugat l'equp senienc contra l'Alcanar amb un hid treek de David Martin Marc Aspa que aquesta setmana repeteix gol i, finalment, Albert que avui li ha costat una mica però que ha acabat tancant el marcador.

Hem tengut moltes més oportunitats de gol claares que no s'han pogut materialitzar, però hem guanyat igualment i avui els tres punts s'han quedat a casa, com ha de ser.

Ànims, xiquets, aneu progressant. Us ho mereixeu. Recordeu que divendres hi ha berenar per celebrar les dos victòries consecutives,.

sábado, 26 de febrero de 2011

SANT JAUME 3 LA SENIA 6

SANT JAUME Alex, Pere, Adam, Pau, Gerard, Israel, Ivan. També van jugar: Leire

C.F. LA SÉNIA  Joan, Biel, Felix, Oscar, Ferran, Gerard, Madalin. També van jugar: Neus, Jordi, Dani.

Gols: 1-0 (8‘), 1-1 Ferran (19’), 1-2 Ferran (29’), 1-3 Neus (30’), 2-3 (32’), 2-4 Ferran (43’), 3-4 (44’), 3-5 Gerard (46’’), 3-6 Ferran (57’).

Parcials Quarts: 1-0/ 0-3/ 2-1 / 0-2

Incidències: Àrbitre: Josep Casanova Arques.

Partit on els seniencs al primer quart han estat superats desprès d’un horrible joc, i merescudament el Sant Jaume s’ha posat per davant al marcador. El seniencs han tingut poques ocasions i les poques ocasions han estat salvades pel porteràs Alex. Al segon quart els seniencs han despertat i han remuntat fins col·locar-se 1-3. El tercer quart els seniencs s’han confiat i el Sant Jaume ha retallat distàncies. L’últim quart ha tornat a ser groguet. El Sant Jaume no mereix estar a la classificació on es troba desprès de veure el partidàs d’avui.

A la fi els seniencs han aconseguit l’objectiu de sumar els punts per tal de ser matemàticament CAMPIONS ja que la propera setmana la Rapitenca descansa.

En definitiva, donar les gracies als jugadors per tal com s’han comportat aquesta lliga i ara els que ens queda serà disfrutar de la gran temporada que hem realitzat

I als pares també pet tot el recolzament rebut partit a partit.

El proper partit a casa ha de ser una festa!!!!

LA SENIA 6 AMPOSTA 1

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian G, Dani, Robert, Sergi, Martí Gavaldà, Pablo i Chis. Suplents: Cristian S, Joan Z, Samir, Ramon i Martí Vinyals.

Gols: Joan Z 2, Jordan 2, Cristian G i Dani

Bon començament de l’equip local, tocant la pilota i arribant amb perill a la porteria contrària però a mesura que avançava el temps el joc de La Sénia ha anat empitjorant. Com a conseqüència l’Amposta s’ha avançat en una bona jugada per la banda que ha acabat en un gol en pròpia porta dels seniencs. A la segona part l’actitud dels seniencs ha canviat radicalment i els gols han anat entrant un darrere l’altre fins acabar 6-1

MASDENVERGE 7 LA SENIA 9

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Jordi Querol, Pol Sabaté, Jose Hernández, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Enric Querol, Marc Cabanes, Marc Arasa,Gerard Fàbrega i Euric Queral.

Entrenadors: Jordan Querol i Joan Abella

GOLS 2-5 (1-pròpia porta, 1-Jose, 2-Gerard i 1-d'Enric)

lunes, 21 de febrero de 2011

ROQUETENC 4 LA SENIA 5

Gols: Joan Roca 3 i Jaume 2

Fantàstic partit de La Senia que d´aquesta forma reafirma el seu bon moment de joc, el seu bon treball defensiu i la seva no decadència en el moment que li empaten el partit i la forma en que segueix lluitant per tal de tornar-lo a tombar.

El partit comença amb una sortida explosiva com la que demostra ultimament l´equip de La Senia ,de la ma del jugador que esta marcant aquest canvi de joc i aquesta actitud de no decaure en moments dificils.El Roquetenc s´adelanta però Joan Roca empata amb un gran gol i fica el 1 - 1.

La Senia tenia dues adversitats jugava com a porter el defensa Juan ja que el seu porter Mihai estava lesionat i l´altra jugar en camp de terra que potser sigui dels últims que queden.

Amb tot això La Senia de la ma d´un impresionant J. Roca va fer el 1 - 2, després el Roquetenc torna a empatar però ell duia el pes de l´equip i en un altra jugada de molta classe marca el seu " Hat- trick" particular i fica el 2 - 3.

Ja en l´ultim quart el Roquetenc sorti fort i busca l´empat fins que ho va trovar 3 - 3, però l´entrenador visitant havia preparat un segon plat de luxe per a la defensa local i no va fallar. La " Triple Jota" davant formada per J. Diego - Jaume -- Joan R. va ser letal de la ma d´ell vingué el 3 - 4 obra de Jaume i després el 3 - 5 també de Jaume. Al final del match i fora de temps el Roquetenc fica el definitiu 4 - 5.

Per part de la part técnica de l´equip donar les gràcies a les families pel suport rebut i per la confiança que han tingut en l´equip i als nois, perque heu demostrat que la millora es factible i que tots estem orgullosos de vosaltres. Anim i força La Senia!!!!!!!!!

domingo, 20 de febrero de 2011

LA SENIA 3 JESUS Y MARIA 2

Alineació: Eduard, Cristian, Èric, Xavi P, Dídac, Dani, Robert, Martí G, Pablo, Chis i Joan. Suplents: Jordan i Samir.

Gols: Joan 2 i Dani

Partit vibrant entre el quart i tercer classificat en que els seniencs s’han acabat imposant per 3-2. A la primera part han hagut poques ocasions per part dels dos equips però els locals ho han intentat amb més insistència i Joan ha inaugurat el marcador fent un golas. En la segona part els seniencs han sortit adormits i el Jesús y Maria ha empatat el partit però pocs minuts després Dani tornava donar avantatja als locals. A falta de 5 minuts del final Joan ha fet el 3-1 en un xut per l’escaire i ja al temps afegit el Jesús y Maria ha el definitiu 3-2 en una rematada de córner.

LA SENIA 3 AMPOSTA 1

C. F. LA SÉNIA: Guzmán, Morales, Josep Antoni, Vinyals (c), Sora, Mayo, Ramón, Mestre, Lleixà, Germán, Koke.

Sustituciones: Alexis, Mario, Pablo, Kevin, Xavier, Albert, Jonathan.

GOLES: 0-1 (10'); 1-1 Mayo (18'); 2-1 Lleixà (32'); 3-1 Mayo (67')

CRÓNICA

Posiblemente el mejor partido de esta temporada. El equipo ampostí estuvo siempre a contra remolque nuestro aunque se pusieran enseguida con el marcador a favor. Un equipo senienc sin portero habitual, recordemos que jugó en esa posición el centrocampista Marc Guzmán, que lo hizo perfecto y sin nervios, y nuestro equipo apretó al verse detrás en el marcador. Con unos súper entonados Mayo, Sora, Lleixà y el partidazo que se marcó Ramón que es un pulmón para el centro del campo, guardando y acariciando siempre el balón, recuperando el esférico enseguida, no perdiendo nunca la posición, con visión de depredador, ayudando en defensa, bueno, todo lo hizo perfecto. Hay jugador de futuro.

Las dos partes del encuentro fueron de nuestro conjunto, remates a portería de Lleixà que tubo su recompensa y el olfato goleador de Mayo. Recordemos también que Vinyals marró una pena máxima que el portero ampostí paró con los pies.

Ya no queda más, esto se acabó. Ahora queda el partido pendiente contra La Cava que se aplazó y finiquitado. No se llegó a poder luchar codo con codo por la promoción pero este equipo se mereció más, sin dudas. Nos queda una liguilla contra equipos del otro grupo, en el que esperamos hacer las cosas mejor y también esperamos ver buen fútbol y que los rivales sean competitivos y nos lo pongan difícil.

LA SENIA 0 ALDEANA 1

LA SENIA: Xavi Marc , Ferran , Manu , Jordi, Jordan , Carlos alberto, Ramon , Enric , Alfonso, Carlos querol.

SALIERON Arkaitz,

El resultado justo hubiera sido un empate porque los dos equipos lo merecian , la clasificación lo dicen los dos conjuntos en posiciones de descenso y dieron muestras de ello, a pesar un arbitraje que lleno de tarjetas al equipo senienc , el cuadro a penas inquieto la portería del Aldeana y sigue con solo mala racha en el nuevo campo del césped artifical que de momento no da suerte a los pupilos de Pedro Garcia. Una derrota más y cada vez más lejos la salvación, esta es la realidad patente.

LA SENIA 5 ULLDECONA 0

C.F. LA SÉNIA B Joan, Fèlix, Alex, Oscar, Ferran, Jordi, Gerard. També van jugar: Madalin, Marc, Roger, Neus.

ULLDECONA B  Oriol, David, Miquel, Gil, Nacho, Denis, Eugeni. També van jugar: Eric, Pau.

Gols: 1-0 Oscar (24‘), 2-0 Oscar (35’), 3-0 Gerard (38’), 4-0 Oscar (45’), 5-0 Roger (52’)

Parcials Quarts: 0-0/ 1-0 / 3-0 / 1-0

Incidències: Àrbitre: Joel Alonso Obiol.

CRÒNICA:

La Sénia es col·loca líder desprès d’aconseguir una amplia victòria davant l’Ulldecona i aprofitant l’empat de la Rapitenca D.

El partit ha estat igualat en la 1a meitat on els falduts s’han defensat a la perfecció i només Oscar amb un gran xut per l’escaire ha pogut avançar els seniencs. A la represa els seniencs han sortit convençuts de la victòria i han aconseguit marcar 4 gols més. Oscar feia el seu hat-trick desprès d’un rebuig i al rematar espectacularment amb el cap un corner, Gerard amb un una espectacular vaselina i Roger desprès de creuar la pilota en una jugada de banda van ser els autors dels gols seniencs.

Els seniencs visiten el Sant Jaume en la propera jornada.

LA SENIA 11 MASDENVERGE 5

Jugadors: kira, Eloy, Héctor, Albert, David Verge, David Martin, Ivan i Marc Aspa.

Entrenadors: Joan i Sergi

Primer quart: 1-0 gol d'Eloy

Segon quart: 1-0 gol de Marc Aspa

Tercer quart: 2-2 gols de David Martin i Albert

Quart quart: 2-0 gols d'Albert i Eloy

Bon partit el que han fet avui els xiquets de la Sénia contra el Masdenverge. Han sortit amb moltes ganes i això s'ha notat en el resultat. Com es disfruta a les grades quan juguen bé (encara que perdin).

Tot just comernçar el partit Albert saca un còrner i Eloy, amb la pilota sostenguda a l'aires, xuta i aconsegueix encetar el marcador. Comencem el segon quart amb un merescut gol de Marc Aspa que juga amb una categoria superior a la que li pertoca però que al camp no es nota. Marc destaca per ser incansable i valent. Sempre fa "casi gol" perquè els contraris el guanyen amb físic. Avui ha fet el gol que perseguia durant tota la temporada i tots ens hem alegrat. Felicitats, Marc.

El tercer quart ha començat malamet amb un gol en contra que enseguida remunta Albert. Tenint el quart empatat i buscant guanyar-lo ens arriba el gol però al revés però just apunt d'acabar-se el temps David Martin aconsegueix marcar i empatem el quart.

L'últim quart marca primer Albert i després Eloy, gràcies a una falta molt ben sacada i centrada per Albert.

sábado, 19 de febrero de 2011

AMPOSTA BLANC 6 LA SENIA 10

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Jordi Querol, Pol Sabaté, Jose Hernández, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Enric Querol, Gerard Fàbrega i Euric Queral.

Continuem amb el mateix bon ritme de les setmanes anteriors, partit amb molts de gols; el primer quart l'hem empatat amb el gol de Jose, ja al segon quart ha començat marcant Pol, dos d'Enric i un de Jose, el tercer han quedat 0-0 i al final 0-6; gols d'Enric, Pol, Jose,Gerard, Lluís i un que s'ha fet l'Amposta en pròpia porta.

lunes, 14 de febrero de 2011

LA SENIA 2 DERTUSA 3

Mihai - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego ,Alex ........ Steffi ,Samuel,Joel ,Renato, J. Roca, Pau, Marc

Gols: Jaume i J. Roca

Partit que no mereixia perdre La Senia davant d´un rival que va molt ben classificat i que l´empat hagués estat el resultat just.
La Senia comença apretant amb una sortida que en els primers 5 minuts porta el primer gol del partit. El Dertusa segui fent un bon joc i en una jugada individual feu l´empat , després va ser un intercanvi d´ocasions que amb més sort el Dertusa aprofita i marca el 1 - 2.

L´ equip local no va deixar el partit per perdut i a la fi del tercer quart J. Roca empata el partit amb un detall de qualitat posa el 2 - 2.

Finalment una execució d´una falta directa molt ben llençada deixa el 2 - 3 definitiu malgrat que en els últims minuts la Senia va fer un pal i Steffi tingué l´empat als seus peus però la pilota li marxa fregant el pal.

Bé , bona actitud davant d´un rival d´un altre nivell futbolistic.

domingo, 13 de febrero de 2011

RAPITENCA 3 LA SENIA 6

RAPITENCA “E”  Sergi, Bruno, Andreas, Tomàs, Ignasi, Alex, Andrei. També van jugar: Eric, Adrià, Ainat.

C.F. LA SÉNIA "B"  Joan, Fèlix, Biel, Oscar, Ferran, Roger, Gerard. També van jugar: Marc, Jordi, Neus.

Gols: 0-1 Gerard (2‘), 0-2 Gerard (3’), 1-2 Tomàs (19’), 1-3 Oscar (20’), 1-4 Ferran (31’), 1-5 Ferran (34’), 2-5 Tomàs (39’), 3-5 Alex (44’), 3-6 Ferran (48’).

Parcials Quarts: 0-2 / 1-1 / 2-2 / 0-1

Incidències: Àrbitre: Josep Casanova Arques

Els seniencs no han ofert un gran partit, tot i això han aconseguit sumar 3 punts vitals per seguir de prop el líder. Els nois de Pau Garcia han ofert una primera part bastant dolenta tot i anar per davant al marcador a la mitja part (1-3). Dos dels tres gols seniencs han estat per errades defensives dels rapitencs. A la segona part, esperonats al vestidor, han canviat una mica la dinàmica del partit i s’ha ampliat la distància al marcador. La Rapitenca ha retallat distàncies, però Ferran ha completat el seu hat-trick i ha tancat el partit amb el resultat de 3-6.

LA SENIA 2 ULLDECONA 0

VICTORIA EN EL DERBI

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Albert, Josep Antoni, Vinyals (c), Jonathan, Mayo, Julen, Mestre, Lleixà, Pau, Alexis.

Sustituciones: Cristian, Mario, Germán, Dídac, Ramón, Koke, Xavier.

C. F. ULLDECONA: Ferran, Javier, Oriol, Guillem, Sergi, Andres, Davide, Joan, Josep, Domenech, Mohamed.

Sustituciones: Andreu, lluc, Rivas, CXarlos

ÁRBITRO: Santi Roda Cid. MUY BIEN. Amonestó con amarilla a Vinyals (30'), Lleixà (60') y Jonathan (70') por La Sénia. Por el Ulldecona a Guillem (17'), Davide (38') y Josep (70').

GOLES: 1-0 Dídac (52'); 2-0 Jonathan (69').

El empeño de ganar después de tres largas semanas sin fútbol del equipo cadet, hizo realidad una victoria que costó más de lo esperado. De salida el míster Alfredo Fuster alineó un conjunto más reservón de los esperado y el rival apretaba en el centro del campo pero sin claridad en la llegada. Lleixà y Mayo se desesperaban demasiado ante el ansia de recoger algún balón para deleitarnos con su maestría pero lo que no funcionaba era el centro del campo y era ahí donde había que trabajar esta tarde. Alguna llegada con peligro de un perfecto y genial Jonathan era lo más importante que ocurría en el área rival y Alfredo rediseñaba las lineas en la primera mitad con la salida de Ramón, se empezaba a luchar el centro del campo que Julen era el único que lo estaba trabajando. Poca cosa más en esta primera mitad, no hubo ocasiones de gol.

La clave estaba en mantener el balón en nuestra posesión y no desconcentrarnos. Salieron también Dídac y Koke para darle más profundidad al ataque por las dos bandas. El medio del campo ya empezaba a jugar a sus anchas, mandaban Julen y Ramón en todas las jugadas, y con Lleixà entonado pero sin suerte cara a portería se mantenía la tranquilidad a pesar de lo fuerte que era el partido. En un jugadón de Lleixà por la banda, le llega el esférico a Koke que magistralmente manda un centro medido a Dídac para que en su remate a la primera y al boleón llegara el primer gol de la tarde. Se empezaba a partir de ahí a tocar muy bien en balón, posiblemente lo mejor que hemos visto esta temporada a estos chavales, y el rival ya estaba agotado y sin ideas. En un saque de esquina bien botado por Lleixà lo remata hasta en dos ocasiones con un testarazo Jonathan que finalmente en el segundo remate el balón se cuela en la red y el marcador ya reflejaba el dos cero final. Delirio en la grada senienca, que por cierto, esta tarde era numerosísima y llenazo para ver un partido de cadets, ¿habrá que jugar siempre el Domingo por la tarde?.

Una tarde perfecta para ver a los genios que tenemos en nuestro fútbol.

ULLDECONA 1 LA SENIA 1

Xavi, marc , Ferran , Manu , Jordi, Jordan , Enric , Ramon , Juan carlos , Vilarroya , Ivan.
Banquillo : Jordan , Carlos Querol , Carlos alberto, Joan Zaragoza
COMO EN LOS VIEJOS TIEMPOS

COMO EN LOS VIEJOS TIEMPOS , EL PARTIDO NO SE TERMINO

Un partido que los dos equipo necesitaban los puntos para poder salvarse y un empate no era suficiente para ninguno de los dos para la salvación y al final el resultado final fue el 1-1 y prácticamente deja al Ulldecona y La senia como equipos . Se adelanto el equipos senienc por mediación de Jordi Tolosa de cabeza y en pocos minutos el equipo local empato el partido, así termino el partido en la primera parte . La segunda parte el equipo senienc domino parte del partido y el Ulldecona se quedo con un jugador menos y el partido se le escapo al arbitro de la contienda en esta segunda fase al expulsar a Vilarroya y el Ulldecona se quedo con ocho jugadores , La Senia aprovecho el dominio de tener mas efectivos y marco un gran gol Enric que anulo el arbitro y ante la presión de los jugadores locales el arbitro decidió dar por concluido el partido en el minuto 88 . Partido de la máxima que recordó los viejos tiempos de máxima rivalidad con un triste resultado final un empate que no hace feliz a ninguno de los equipos.

sábado, 12 de febrero de 2011

LA SENIA 3 ALCANAR 1

Alineació: Eduard, Cristian G, Martí Vinyals, Xavi P, Dídac, Dani, Robert, Sergi, Pablo, Jordan i Joan Z. Suplents: Cristian S, Samir, Chis, Ramon i Sora.

Gols: Xavi P, Jordan i Joan

El partit ha començat bé per als locals, que en 20 minuts han establert un 2-0 en gols de Xavi P de penal i de Jordan en aprofitar una indecisió visitant. Encara s’ha posat millor quan l’Alcanar s’ha quedat en 10 homes i, a l’últim minut de la primera part, Joan ha fet el 3-0 que donava tranquil·litat. Tot i guanyar 3-0 i jugar en un home més el joc dels seniencs no ha estat molt bo. A la segona part els locals s’han dedicat a tocar la pilota i inclús s’hagués pogut fer el 4-0, però poc a poc els seniencs s’ha anat difuminant i l’Alcanar ha fet el 3-1 al contracop després de perdre una pilota a l’atac. D’aquí fins al final els seniencs s’han dedicat a aguantar el resultat. Avui no s’ha jugat bé, però s’han aconseguit tres punts importants de cara a aquest final de lliga tan emocionant en que els seniencs es situen quarts a la classificació en lluita dels llocs de promoció.

LA SENIA GROC 10 LA SENIA BLANC 6

LA SÉNIA GROC 10 LA SÉNIA BLANC 6

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Jordi Querol, Marc Arasa, Marc Cabanes, Pol Sabaté, Jose Hernández, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Enric Querol, Gerard Fàbrega i Euric Queral.

Partit molt ben jugat, no perdem el tren, i els jugadors continuen motivats i amb ganes marcar gols. Així ho han demostrat avui, que els tres primers quarts no han parat. En gols han quedat (11-2) i els protagonistes: 3 de Sergi,1 de Dani, 3 de Pol, 1 de Jose, 2 d’Enric i 1 de Gerard.

Volem aprofitar per a presentar-vos al nou fixatge: Euric Queral que avui ha estat el seu primer partit, esperem que també facis molts de gols amb els teus nous companys.

jueves, 10 de febrero de 2011

LA SENIA 12 AMPOSTA ROIG 4

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Jordi Querol, Marc Arasa, Marc Cabanes, Pol Sabaté, Jose Hernández, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Sergi Aparicio,Enric Querol i Gerard Fàbrega.

Entrenadors: Jofre Querol i Joan Abella

Partit molt ben jugat. Avui els jugadors estaven motivats, han jugat en equip; i això fa que els jugadors arribin a la porteria i no deixin opció al rival. Han dominat tot el partit. (9 gols a 0)

Gols: 2 d'Enric,1 de Jose,2 de Gerard, 1 de Pol, 2 de Sergi i 1 de Jordi Querol

lunes, 7 de febrero de 2011

JESUS CATALONIA 3 LA SENIA 4

Mihai - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego ,Alex ........ Steffi ,Renato, Joan Roca,Marc

Gols: Steffi , Joan Roca (2) ,Jaume

La Senia visitaba el camp del Jesus que anava classificat per sota de La Senia i que a la primera volta es va endur la victoria en el últim minut.

El partit comença en un gol matiner del Jesus degut a una errada defensiva de La Senia, despres al cap d´uns minuts Steffi empata amb un gol increible de fora l´àrea, fantàstic el benjamí.

El segon quart porta un joc de pressió per part del dos equips i aixó fer que s´adelantes el Catalonia 2 -1 però La Senia no es cansa i a la fi de la primera part la nova incorporació de l´equip de La Senia ,Joan Roca, comença a demostrar el que seria una gran exibició de joc .Va marcar el 2 - 2 rematant una pilota adelantant-se a la defensa local.

La segona part dominada per La Senia portant el joc quasi sempre porta noves jugades de la mà de Joan i de Jaume fins que en una de elles Joan es dribla a dos jugadors i assisteix a Jaume que li creua al porter i estableix 2 - 3 .

El Catalonia seguí insistint i trencant el fora de joc davant la sortida del porter visitant li tira per sota les cames i posa el empat de nou.

La Senia tenia confiança malgrat l´empat i feia molts de dies que esperava aquest partit i seguí intentant , dues faltes llançades per Joan que per poc sortiren per dalt, i finalment una clara jugada de penal que cap jugador tenia ganes de llençar el jugador de La Senia Joan Roca va executa amb veterania i posa el 3 - 4 definitiu.

Felicitats per als nois de Ramon Subirats que van creure sempre en aquesta victoria i donar-los més ànims per a seguir lluitant i formar-se com a jugadors i com a persones.

domingo, 6 de febrero de 2011

LA SENIA 4 LA CAVA 5

LA SENIA :Xavi, Ferran , Manu, Jordan , Litmi, Blanco, Ramon , Tolosa , Vilarroya, Joan Zaragoza, Enric.

Salieron ; Arkaitz, Juan Luis , Jordan

GOLES : Jordan 2 Vilarroya, Enric

PARTIDAZZZZZZZZZZO

Mal estreno del equipo senienc en su nuevo campo de césped artificil , dos partidos consecutivos y dos derrotas frente a equipos de mucho potencial Camp Clar y La Cava . El equipo seninenc con un potencial mínimo para mantener la categoría y lo demuetra que solo ha conseguido una victoria en las  ultimas 15 jornadas jornadas, la baja de Pol que no ha sido suplida y esto se nota el equipo. Llegaba un equipo que se ha reforzado con Mauri, Jaime Llorente del Asco, Lluis Fornes , Pau del Roquetenc y jugadores de mucho nivel y se noto en el campo , el equipo visitante en tres contrataques sentencio el encuentro ya la primera parte. Pero como se dice en el futbol los partidos duran 90 minutos y La Senia arrollo al equipo visitante en la segunda parte y realizo quizas el mejor partido de la temporada , los veteranos Jordan  con dos goles Enric de penalti y el oportunista Vilarroya dieron un espectaculo de futbol , goles y emocion a pesar de que La Cava siempre llevo el marcador a su favor fue el equipo senienc en la segunda parte el que puso las ganas y si el partido llega a durar diez minutos mas el empate era seguro. Se merecian los jugadores seniencs en esta jornada el triunfo final, el futbol no es justo.

sábado, 5 de febrero de 2011

LA SENIA 9 ALCANAR BLAU 7

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Jordi Querol, Enric Querol, Gerard Fàbrega, Lluís Capitan, Marc Arasa i Marc Cabanes.

Partit ben jugat, que ha començat una mica fluix, ja que l’equip contrari ha aprofitat dos jugades de gol, molt ben jugades per cert. Però després, ja s’han posat al dia, han anat despertant i no han deixat perdre el partit. Hi ha hagut bona defensa i bons porters.

1Quart: 0-2

2Quart: 1-0 Gols: Lluís

3Quar: 2-0 Gols: Lluís i Enric

4Quart: 0-0

LA SENIA 3 SANTA BARBARA 0

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Xavi P, Dani, Robert, Cristian, Jordan, Sergi i Chis. Suplents: Cristian S, Samir, Ramon i Lleixà.

Gols: Xavi P, Dani i Samir

Partit amb molts de nervis al municipal de La Sénia que ha presentat un gran nombre d’espectadors que han animat a l’equip. A la primera part els seniencs han jugat molts nerviosos, amb precipitacions i indecisions i ,a més, s’ha sumat l’expulsió clarament injusta d’un jugador local. Tot i això, s’han tingut ocasions més clares que els visitants i s’ha marcat l’1-0, gol de penal de Xavi P. Als inicis de la segona part, tot i jugar amb deu, s’ha millorat el joc i prompte s’ha aconseguit el 2-0 en un bon xut de Dani de dins de l’àrea. Els visitants per la seva part han tingut una clara ocasió (regalada per l’àrbitre ja que era un fora de joc clamorós) però l’han desaprofitat i, poc després, Samir ha fet el gol de la tranquil·litat en aprofitar una bona passada de Chis. Amb el partit decidit, un altre senienc ha estat expulsat innecessariament.

LA SENIA 9 RAPITENCA 4

C.F. LA SÉNIA  Joan, Fèlix, Marc, Oscar, Jordi, Biel, Gerard. També van jugar: Madalin, Roger, Ferran, Alex.

U.E. RAPITENCA “D” Rubén, Xavier, Diego, Cardona, Cristian, Jordi, Paulo. També van jugar: Francesc, Joan, Roy, Raul, Aleix, Cassià.

Gols: 1-0 Oscar (7‘), 2-0 Gerard (12’), 2-1 Cardona (13’), 3-1 Roger (21’), 4-1 Gerard (35’), 5-1 Gerard (39’), 6-1 Ferran (41’), 6-2 Cardona (47’), 6-3 Jordi (49’), 7-3 Oscar (55’), 8-3 Ferran (59’), 8-4 Cardona (60’), 9-4 Gerard (61’).

Parcials Quarts: 2-1/ 1-0 / 3-0 / 3-3

Incidències: Àrbitre: Francesc Josep Folqué Alcoverro.

CRÒNICA:

El municipal senienc presentava una magnifica entrada per a veure els dos primers classificats de la categoria. I quin partidàs s’ha vist. Els dos equips han mostrat un gran joc col·lectiu però han estat els seniencs els que han estat més afinats de cara a porteria. Gerard amb 4 gols, Oscar i Ferran amb 2 i Roger, han estat els golejadors seniencs, i Cardona en 3 cops i Jordi els golejadors rapitencs. Els seniencs han anat sempre per davant al marcador i han estat molt correctes en tot moment, protegits a la porteria per un espectacular Joan que ha parat l’imparable.

Els seniencs es col·loquen a un punt del lideratge i el líder encara no ha descansat.

Agrair el suport de tot el públic que ha vibrat amb el partit i ha disfrutat del gran partit que ens han ofert aquests dos grans equips.

Un 10 per l’afició!!!!

SANT JAUME 6 LA SENIA 10

Jugadors: Kira, Eloy, Ivan, David Verge, David Martin , Albert, Joan, Marc Aspa, Marc Cortés i Roger.

Entrenadors: Sergi i Joan

Primer quart: 0-3 gols d'Albert, David Martin i David Verge

Segon quart: 0-0

Tercer quart. 1-1

Quart quart: 0-2 gols d'Albert i d'Eloy

Merescuda victòria la d'avui al camp del Sant Jaume. La Sénia ha sortit jugant molt bé i el primer quart l'hem guanyat per 0-3. Pensàvem que es creixerien i presionarien encara més però no ha estat així tot i que hem continuat dfominant el partit i hem empatat els dos següents quarts. L'últim quart ha marcat primer Albert i després Eloy ha tancat el marcador amb un gol de cap.

Molt bon partit en general, Kira, la nostra portera s'ha avorrit una mica però ha tengut oportunitat de lluïr-se treient una pilota pràcticament de dins la porteria i ens ha estalviat un gol segur.

Molt bé a tots. Aquesta victòria ens ajudarà a créixer moralment. Endavant!!!