LA SENIA 2 ASCO 5

Mihai - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego ,Alex ........ Steffi ,Samuel,Joel

Gols: J. Diego i Steffi

La Senia revia la visita de un bon equip que li porta molt bon record degut a que van aconseguir la primera victoria.
El partit va començar en un ritme molt bo i una pressió de l´equip local que tingué els seu fruit als 5 minuts amb una jugada que J. Diego creua el balón a l´altre pal i suposa el 1- 0 .
L´equip local acusa l´esforç inicial i en un dels típics descuits entre defensa i porter vingué el 1-1 i tres gols més que demostren el gran baixo que te La Senia quan li fan un gol.

En la repressa La Senia mostra una cara diferent apreta a la defensa, conduir el balon i obtingué el 2 - 4 gracies a una jugada del seu jugador Benjami Steffi. El partit arriba a les acaballes en una errada en propia porta que va ser el 2 - 5 definitiu.

Bé un altre partit perdut , bona impressió davant d´ un equip superior físicament, ara la setmana que ve La Senia va al camp del Jesus Catalonia que va classificat per sota . Anims

sábado, 29 de enero de 2011

NASTIC B - 1 LA SENIA 1

LA SENIA : Rai, Joan Vilarroya,, Marc Blanco, Limti , Manu, Jordan , Carlos Querol , Juan Carlos , Jordi , Alfonso, Ramon.

Banquillo: Arkaitz, ,Xavi, Ferran , Carlos Albert, Joan Zaragoza.
GOL : Juan carlos

La Senia saco una jornada mas un buen resultado en campo contrario , son ya seis encuentros que el conjunto senienc no regresa de vacio, en Calafell, Gandesa , La Cava , Calafell, Aldeana y en esta jornada . El equipo senienc se adelanto al marcador pero el Nastic logro empatar pronto, el cuadro senienc jugo una primera parte de muchos nervios y el segunda fue de dominio senienc y se fallaron dos oportunidades claras de gol.  a destacar que el equipo senienc no marcaba un gol desde la jornada once en Jesus y Maria .Resultado importante pero justo para la salvacion final.

NUESTRA PROPUESTA QUE VUELVAN

ROBERTO, porque no juega casi en Sant Jordi

JOAN ABELLA , porque tiene ganas y el mister esta enamorado de su futbol

JOAN MARC, porque le gusta el fubol y se muere de ganas de jugar en el campo nuevo.

`PARTIDO AMISTOSO JUGADO EL JUEVES

LA SENIA  0 AMPOSTA (3D) 0

LA SENIA 4 PERELLO 1

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian, Dani, Pablo, Martí Gavaldà, Sergi, Pablo i Chis. Suplents: Joan Zaragoza, Martí Vinyals, Samir i Lleixà.

Gols: Martí Gavaldà 2, Pablo i Joan Z

Primer partit del juvenil al nou camp d’herba artificial del municipal de La Sénia amb un bon partit dels seniencs que s’han imposat amb claredat davant el Perelló. Els seniencs han sortit amb molta intensitat i als primers minuts ha arribat el primer gol obra de Martí rematant de cap un bon centre. Poc després Pablo ha fet el 2-0 de penal, resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part tot i les nombroses ocasions dels seniencs mentre que el Perelló no ha fet cap jugada de perill. A la segona part els seniencs han sortit amb la mentalitat de fer-ne un altre i als primers minuts ha arribat el 3-0 de Martí. Amb el partit controlat, una badada ha permès que els visitants marquessin el 3-1 però molt poc han durat les possibilitats dels visitants ja que Joan pocs minuts després ha fet el 4-1 després d’una bona jugada personal. D’aquí fins al final ocasions i més ocasions per als seniencs però sense acabar de materialitzar-les.

ALCANAR 1 LA SENIA 9

ALCANAR C.D 1:.Oriol, Miquel, Oriol, Victor, Marc, Angel, Josep. També van jugar: Axel, Jordi, Pau, Gerard.

C.F. LA SÉNIA 9: Joan, Oscar, Alex, Marc, Ferran, Jordi, Madalin. També van jugar: Gerard, Roger, Biel, Neus, Raquel.

Gols: 1-0 Ferran (1‘), 2-0 Ferran (9’), 3-0 Marc (14’), 4-0 Ferran (19’), 5-0 Gerard (25’), 6-0 Oscar (32’), 7-0 Oscar (33’), 8-0 Jordi (41’), 9-0 Ferran (54’), 9-1 Jordi (57’).

Parcials Quarts: 0-3 / 0-2 / 0 -3 / 1-1

Incidències: Àrbitre: Hector Rallo

CRÒNICA:

La Sénia no falla hi segueix a la part alta de la classificació gracies a la victòria contra els canareus. Els seniencs han dominat de principi a fi el partit i han mostrat moments de bon futbol com venen fent fins ara. Amb un Ferran endollat de cara porta amb 4 gols, i amb la resta de l’equip volcat a la porteria canareva han anat marcant fins a 9 gols. El partit ha estat més plàcid del que s’esperava.

La Sénia rep la setmana que ve el líder, la Rapitenca D on és lluitarà per la primera plaça del grup.

LA SENIA 6 SANTA BARBARA 10

Jugadors: Kira, Héctor, Eloy, David Verge, David Martin, Marc, Ivan, Samuel, Joan, Albert i Roger.

Entrenadors: Sergi i Joan

Primer quart: 0-1

Segon quart:0-1

Tercer quart: 0-2

Quart quart: 3-1 ( gols Albert (2) Eloy (1)

Avui l'equp senienc ha sortit al camp molt ensopit i hem hagut d'acceptar-ne les conseqüències. Quan ens hem despertat ja era massa tard i teníem el partit perdut. El Sta. Bàrbar ha dominat gairebé tot el partit i han jugat molt i molt bé.

Destacar la defensa de l'equip que ha evitat que el resultat fos més abultat, fins i tot un gol segur però que Eloy s'ha tirat i ha tret la pilota pràcticament de dins la porteria.

A les grades ha hagut una mica de lamentable enrenou però val a dir que tot s'acabat amb disculpes i tots amics. Intentem educar als nostres fills amb respecte i humilitat. Donem-los, doncs, exemple.

La Sénia 6-10 Sta. Bàrbara

martes, 25 de enero de 2011

LA SENIA- SANTA BARBARA

C.F. LA SÉNIA. Joan, Biel, Felix, Oscar, Ferran, Roger, Gerard. També van jugar: Marc, Jordi, Neus.

SANTA BÀRBARA: Ferran, Josep, Aleix, Miquel, Jordi, Miguel, Enric. També van jugar: Joan Marc, Tàrrega, Didac, Constantin.

Gols: 1-0 Ferran (2 ‘), 1-1 Jordi (5’), 2-1 Oscar (6’), 3-1 Gerard (8’), 3-2 Jordi (14’), 4-2 Oscar (26’), 4-3 Jordi (32’), 4-4 Enric (34’), 5-4 Oscar (46’).

Parcials Quarts: 3-2 /1-0 / 0-2 / 1-0

Incidències: Àrbitre: Javier Agustín Costa. TG: Constantin del Santa Bàrbara(4t quart)

Quin gran partit van poder viure els espectadors del municipal senienc en el seu primer dia de funcionament desprès de la col·locació de la gespa artificial. El partit es preveia emocionant, ja que s’enfrontaven els segon i el tercer classificat. Al primer quart ja es va posar en evidència que els dos equips volien la victòria. Va ser la Sénia però qui va inaugurar el marcador mitjançant una jugada individual de Ferran. Els blaugrana empataven als poc instants desprès d’una badada defensiva senienca. Oscar de cap i Gerard avançant-se al porter augmentaven la diferència per als seniencs, però Jordi mantenia viu el seu equip amb un altre gol. El segon quart molta igualtat que desfeia Oscar al aprofitar un rebuig del porter desprès d’un potent xut des de fora de l’àrea de Marc. A la mitja part 4-2 per als groguets. A la represa, els planers van sortir a per totes i en 4 minuts van igualar el marcador a 4 mitjançant Jordi i Enric. L’últim quart es presentava emocionant, el marcador estava empatat i els dos equips volien la victòria. Els seniencs van sortir a per totes i desprès d’una jugada col·lectiva Oscar desfeia l’empat al minut 1 de l’últim quart. D’aquí fins al final ocasions a les dues bandes però la més clara per als blaugrana amb un xut que atura Joan.

A la fi, victòria senienca que els serveix per seguir en llocs privilegiats.

lunes, 24 de enero de 2011

SANTA BARBARA 12 LA SENIA 4

Jugadors: Kira, David Verge, David Martin, Albert, Marc Aspa, Roger, Ivan, Joan, Héctor i Eloy.

Entrenadors: Joan i Sergi

Primer quart: 3-0

segon quart: 4-0

Tercer quart: 1-0

Quart quart: 3-0

Partit difícil el que ens hem trobat avui al camp del Sta Bàrbara amb l'equip líder a la lliga, amb xiquets tots de segon any i no sabem amb quina dieta perquè eren tan grans com l'entrenador.

Dir que si, que ens han guanyat. Derrota acceptada però que, en joc, jugàvem molt més i millor nosaltres que ells però no hem pogut superar l'avantatge físic i l'àrbrit no ens ha ajudat massa.

El millor del partit. els xiquets que han sortit contents i amb raó: Han fet el que han pogut i saben perdre, no ho sembla però això és molt important.

Ànims, i la propera setmana a estrenar el camp que ja toca.

JESUS Y MARIA 9 LA SENIA 0

AMihail - Marc - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego .........Alex , Steffi ,Renato, Pau ,

La Senia visitava un camp difícil. Malgrat això va donar molt bona impressió fins a la mitja part on va tenir ocasions de marcar en dues vegades i no van tenir sort.

Després a la repressa va venir l´adebacle , La Senia parlant en claredat no va fer res de res . No respectaven el marcatge del seu rival, els que jugaven a la davantera no anaven a cap pilota i no presionaven a la defensa local, en fi res .

Davant la desesperació de l´entrenador visitant i que l´equip local no deixava de fer gols amb claredat , La Senia va deixar el partit per perdut.

Aquesta setmana hi haurà un toc de inflexió a tots els seus jugadors ja que no es normal aquesta actitud.

domingo, 23 de enero de 2011

IMAGENES DEL INFANTIL

LA SENIA 2 PERELLO 2

EMPATE JUSTO

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Jonathan, Josep Antoni, Guzmán, Morales, Mayo, Ramón (c), Mestre, Dídac, Koke, Lleixà.

Sustituciones: Cristian, Albert, Alexis, Xavier, Abenza, Kevin, Mario.

PERELLÓ: Manel, David, Guillem, Martí (c), Oriol, Eric, Marc, Bruno, Enzo, Dídac, Rafel.

Sustituciones:

ÁRBITRO: Javier Agustín Costa. REGULAR. Amonestó con amarilla a Mayo (50') por La Sénia.

GOLES: 0-1 Guillem (4'); 1-1 Mayo (15'); 2-1 Lleixà (31'); 2-2 Martí (72')

En el debut de equipo cadet en el nuevo y espectacular campo municipal de La Sénia, empate a dos tantos que nos pareció a todos justo. El primer gol visitante fue tempranero y a saque de córner que en un despiste de la zaga y portero local se introduce el balón suavemente en las redes. Después, buen jugo y con ocasiones claras para marcar y con el partidazo en esta primera mitad de Dídac y Lleixà se veía venir el primer gol. Este llegó también a saque de esquina de Lleixà que remata a placer y solo Mayo en el segundo palo de la portería. Desde ahí, nuestro equipo cogía claramente las riendas del encuentro con un rival noqueado y con un Lleixà y un Mayo incombustibles, las ocasiones de gol se sucedían una detrás de otra cuando Lleixà era el autor de la jugada y el gol que deshacía el empate. Aún tubo Lleixà la oportunidad de marcar el tercero para los seniencs pero el balón se estrelló en el palo de la portería.

Ya en el segundo periodo, no supimos matar el partido y poco a poco los rivales llegaban con claridad cuando los nuestros se hundían físicamente. En una jugada muy peligrosa dentro del área local, el colegiado pitó un claro penalti de Albert sobre el buen jugador visitante Martí, en el lanzamiento, espectacular palomita de Cristian para parar el chut de Martí. Poco a poco se venía arriba el conjunto del Perelló al ver el bajón físico de los seniencs y fue Martí el que se repiuso del penalti fallido para deleitarnos con un lanzamiento imposible desde la linea de fondo y que se cuela el balón ante la incredibilidad de todos los que estábamos en el campo.

Ya no hubo tiempo a más y el empate pareció lo más justo, hubo un tiempo para cada equipo.

LA SENIA 0 CAMP CLAR 1

LA SENIA : Raia , Arkaitz, Manu , Albert, Mar Blanco  Vilarroya , Alfonso, Ramon , Jordan , Enric , Joan Zaragoza.
ENTRARON : Carlor Querol , Carlos Tukai, Jordan

Se inauguro el nevo cesped artificial con una inversion de 450.000 euros , el estreno era propicio para una victoria pero el rival era de postin el lider que lo demostro en la primera parte donde domino los primeros 45 minutos pero los 300 espectadores que asisteron al esteno del nuevo campo se merecian algo mas y a punto estuvo de llegar el milagro y en la segunda parte el equipo senienc se muso el mono de trabajo a tope e hizo los deberes tuvo dos oportunidades de gol pero el lider que tiene un buen equipo y una gran defensa  ademas de equipo de mucho oficio y un entrenador muy estratega . Finalmente el gentio que tuvo entrada gratuita para el estreno del nuevo campo no pudo ver a su equipo con una victoria , una jornada mas una derrota mas , el cuadro senienc es el equipo menos goleador  de la categoria doce goles , mas puntos que goles con estos datos y sabiendo que descienden  7/8 equipos la meta de la permanencia es dificil imposible pero matematicamente el equipo tiene posibilidades de conseguir la hazaña de la salvacion, ojala , los jugadores seniencs se merecen esto y mucho mas.

sábado, 22 de enero de 2011

SANT JAUME 1 LA SENIA 7

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Xavi P, Dani, Pablo, Jordan, Cristian, Martí i Chis. Suplents: Samir

Gols: Cristian 2, Martí 2, Jordan, Xavi P i Chis.

Partit molt còmode pel juvenil contra l’últim classificat. A la primera part s’ha sentenciat el partit amb dos gols de Cristian, un de Jordan, un de Chis i un de Xavi P. A la segona part els seniencs s’han dedicat a tocar la pilota i Martí, amb dos gols, ha tancat la golejada. Ja a l’últim minut el Sant Jaume ha aconseguit el seu únic gol en una falta indirecta de dins l’àrea.

LA SENIA 8 AMPOSTA NEGRE 8

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Jordi Querol, Enric Querol, Gerard Fàbrega, Lluís Capitan i Marc Cabanes.

Per ser el primer dia que estrenàvem gespa artificial ens hem quedat una mica curtets i no hem pogut guanyar el partit. El primer quart ha anat fantàstic, Enric ha marcat el primer gol i Lluís dos més. Ja al segon quart Enric ha tornat a obrir marcador, però l’Amposta ha aprofitat una ocasió de gol i no l’ha perdut; d’aquesta manera l’equip contrari s’ha crescut i el tercer quart l’hem deixat perdre. Aquí han començat els nervis i les ocasions arribaven però no volien entrar, els jugadors ha lluitat per poder aconseguir un gol, però no ha estat possible. Hem empatat.

Hauríem de recordar que els xiquets van al camp a jugar i passar-ho bé, que no haurien d’entendre el joc com a una rivalitat absoluta, que van a jugar, però també a divertir-se i els pares som, els que els hi hem d’ensenyar a ser educats, amb ells mateixos i amb els contraris. Em sap greu que avui no ha estat així...avui a les grades i a la gespa, s’han viscut moments de tensió, dins del grup de pares d’Amposta hi ha hagut gent molt mal educada, (normalment sempre hi ha algú que dona la nota en contra dels demés) aquest és el problema....els xiquets fan el que veuen fer als pares...per tant, pot ser que el primer que hem de fer, és educar als pares per a que els nens aprenguin que és el respecte.

1Quart: 3-0 Gols: Enric (1), Lluís (2)

2Quart: 1-1 Gols: Enric

3Quart: 0-1

4Quart: 0-0

lunes, 17 de enero de 2011

LA SENIA 8 ROSELL 8

Jugadors: Kira, Albert, David Martin, David Verge, Marc Aspa, Marc Cortés, Roger, Ivan, Joan, Samuel, Héctor i Eloy.

Primer quart: 1-0 (gol de David Martin)

Segon quart: 0-0

Tercer quart: 0-0

Quart quart: 0-1

Partidàs!!! i empat injust seria el resum del partit d'avui al camp del Sant Rafel. Els xiquets de la Sénia han sortit super motivats a guanyar el partit i gairebé ho aconsegueixen. David Martin ha encetat el marcador amb un gol que ens ha permès guanyar el primer quart. Hem aguantat super bé els dos següents quarts, llàstima el gol que ens han fet a l'últim quart, teníem el partit guanyat. El resultat per quarts ho diu tot del partit: no ens deixaven fer gol però nosaltres tampoc els deixàvem marcar. Molt bon partit!!!

L´ Atmella de Mar 3 La Senia 0

Mihail - Marc - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego .........Alex ,Samuel, Steffi ,Renato, Pau , Aparicio

La Senia visitava un camp difícil, el del quart classificat. En el primer quart mostra molt bona imatge amb una nova disposició táctica que posa més pressió en el mig del camp i així tingué més soltura per tal d´arribar a porteria en facilitat. De fet dos clares ocasions de un contra un amb el porter , no van servir per a que La Senia s´adelantes al marcador, com sempre amb aquesta ratxa de mala sort porta que en els últims minuts se li escapes una pilota al porter visitant i L´Atmella s´adelantes al marcador.

El 1 - 0 es mantingué fins a finals del tercer quart degut a que el partit l´estava aguantan bé malgrat que una bona jugada individual quasi al final portar el 2- 0 .

La Senia no va deixa que el partit se li escapes i fins i tot faltant 7 minuts per la fi del match estavella una pilota al travessser obra de J. Diego que hagués estat el 2-1, peró no fou així i en dos minuts l´equip local tingué la sort que no va tindre La Senia i va fer el 3-0 definitiu.

No em cansaré de donar molts ànims a l´equip Aleví A de La Senia qu al final conseguirà estar al lloc de la classificació que li toca .

domingo, 16 de enero de 2011

LA SENIA 0 TORREDEMBARRA 4

LA SENIA : Xavi, Ferran , Litmi, Manu, Jordi Tolosa , Ramon, Joan Vilarroya , Enric, Carlos , Jota, Alfonso.
Salieron : Joan Zaragoza, Marc Blanco, Arkaitz.
No se pudo seguir la buena racha de resultados el equipos senienc  se perdono en la primera parte tres ocasiones claras de gol y  de poder ganar un partido en la segunda parte cambio la tónica del partido. Con esta derrota   el cuadro senienc pierda practicamente la esperanza de la categoría porque los equipos de  mitad tabla cada vez están mas lejos y las posibilidades del descenso de 7/8 equipos es casi seguro al 90 %. El equipo visitante hizo su partido llego cuatro cinco  ocasiones y marco cuatro goles, la estrella del equipo visitante Rosado un trotamundos del futbol fue la estrella de este equipo. Un handicap fue la lesión de dos jugadores locales que hizo el el cuadro senienc en la segunda parte bajase el ritmo. Quizás un resultado demasiado amplio pero victoria justa del equipo visitante. En la primera vuelta el equipo senienc solo ha conseguido dos victorias en nuestro feudo , este es el resumen de una temporada que anunciabamos desde la jornada uno, el equipo senienc con esta estadistica y con la cantidad de descensos tiene muy dificil la permanencia.

SANTA BARBARA 4 LA SENIA 12

Alineació: Jordi Dauden i Aleix Tortajada (porteria), Daniel Martínez, Jose Hernández, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Sergi Aparicio,Enric Querol i Gerard Fàbrega.

Partit jugat amb molta força, hi ha hagut bones jugades, bons passis, bon enteniment entre els jugadors i els entrenadors...i el més important, molts de gols.

Ha obert el marcador Sergi al primer quart de corner i tot seguit l’altre. El segon quart l’ha protagonitzat Jose marcant el gol; als dos últims quarts, entre Enric, Gerard i Jose, s’han fet els amos de la porteria.

Cal destacar que tot l’equip ha jugat molt bé i que sense tots ells, defenses mig camps... tot això no seria possible.

1r.quart: 1-2 Gols: Sergi
2n.quart: 0-1 Gols: Jose

3r.quart: 0-4 Gols: 2-Enric,1-Gerard,1-Jose

4t.quart: 0-2 Gols: Gerard,Enric

SANT JAUME 5 LA SENIA 4

SIEMPRE A CONTRA CORRIENTE

C. F. LA SÉNIA: Cristian, Albert, Josep Antoni, Germán, Jonathan, Julen (c), Mayo, Alexis, Lleixà, Guzmán, Dídac.

Sustituciones:Sora, Morales, Mestre, Xavier.

SANT JAUME: Llatzer, Alex, Alex Gonzalez, Francesc, Kevin, Oriol, Ferran, Gisbert, Adrià, Jordi, Pere.

Sustituciones: Kilian, Domingo, Gabriel.

ÁRBITRO: Javier Agustín Costa. MAL. Amonestó con amarilla a Mayo (49'), Lleixà (61') y Julen (70') por La Sénia. Kilian (24') y Alex Gisbert (65') por el Sant Jaume

GOLES: 1-0 (1'); 2-0 (3'); 2-1 Guzmán (14'); 3-1 (18'); 3-2 Alexis (39'); 4-2 (50'); 5-2 (60'); 5-3 Lleixà (65'); 5-4 Germán (74')

Salieron adormilados los jugadores seniencs al campo y pronto iban a encontrar puerta los jugadores locales. En el minuto tres ya perdíamos por 2-0 y casi cae el tercero antes de que Guzmán a saque de esquina marcara el primero para los seniencs. Parecía que se empezaba a dominar el encuentro pero otro contragolpe idéntico a los dos goles anteriores nos hundía otra vez en la desesperación. Ante el poco mordiente de la delantera senienca, Alfredo Fuster reajustaba el equipo desde atrás y se enderezaba a duras penas el encuentro con el gol de Alexis que apareció en el segundo palo para recoger el balón y colocarlo en el fondo de las redes.

Con el 3-2 de la primera mitad y el potencial que tiene nuestro equipo, parecía que poco a poco se podía creer en la victoria pero no fue así. Nos volvieron a hacer dos goles en contragolpes y con nuestro equipo volcado en ataque, no era nuestro día y la situación no pintaba bien ante un rival que sabía por donde solemos hacer daño y marcando muy bien a los jugadores claves de La Sénia. Los goles de Lleixà y Germán nos hacía soñar con algo, el empate o la victoria, pero el balón no entro en la red en ninguna ocasión más, aunque si que lo merecimos. Hasta tres remates clarísimos de nuestros delanteros salieron lamiendo los palos del Sant Jaume sin fortuna, pero esto es fútbol.

LA SENIA 1 RAPITENCA 1

Alineaisó: Eduard, Dídac, Èric, Marti Vinyals, Cristian, Xavi, Robert, Jordan, Pablo, Sergi i Chis. Suplents: Joan Zaragoza i Samir.

Bon partit el jugat avui contra la Rapitenca que ,per ocasions, els seniencs han merescut la victòria. En la primera part, els seniencs han jugat amb molta intensitat i molt concentrats en defensa. En una falta a pocs metres de l’àrea, Pablo l’ha sacat ràpidament cap a Jordan que s’ha quedat tot sol davant del porter i ha establert l’1-0. Fins a la mitja part, s’ha defensat bé i s’han tingut fins a dues ocasions clares per marcar. En la segona part, els seniencs han començat tenint vàries ocasions però el partit no s’ha sentenciat i ha sigut la Ràpita qui ha empatat en una jugada dubtosa protestada pels jugadors seniencs. D’aquí fins al final ocasions per part dels dos equips que no han sabut materialitzar-les. En resum, bon partit i bona actitud dels seniencs contra un dels equips forts de la categoria.

ALDEANA 2 LA SENIA 6

ALDEANA: Carlos, Felip, Pau, Qualid, Quim, Hector, Raul. També van jugar: Jouhaid, Xavi, Jordi, Ricardo, Bryan, Lucas, Sergi.

C.F. LA SÉNIA. Joan, Marc, Felix, Oscar, Ferran, Jordi, Neus. També van jugar: Gerard, Roger, Alex, Raquel.

Gols: 0-1 Ferran (20’‘), 1-1 Raul (9’), 1-2 Gerard (21’), 1-3 Oscar (p) (23’), 1-4 Felix (46’), 1-5 Oscar (52’), 2-5 Raul (p) (54’), 2-6 Oscar (59’).

Parcials Quarts: 1-1 /0-2/ 0-0 / 1-3

Incidències: Àrbitre: Jordi B.

CRÒNICA:

La Sénia ha sortit endollat i als 20 segons s’ha avançat al marcador mitjançant una bona jugada per banda que ha acabat Ferran. El partit ha continuat sent de domini senienc i no ha sapigut encertar en les ocasions que ha tingut i ha sigut l’Aldeana qui en una errada defensiva a marcat l’empat. El segon i tercer quart han estat dominats pels seniencs que. A l’ultim quart el senienc Oscar ha agafat la batuta dels seus i els ha conduït fins la victòria.

lunes, 10 de enero de 2011

LA SENIA 3 GANDESA 3

Mihail - Samuel - J. Adell - J . Diego- Alex -Ferran- Jaume.......Sergu , Steffi ,Renato, Marc

La Senia començava dominant el partit amb un gran gol de Alex des de fora de l´ àrea però a la fi del quart el gandesa empata el partit amb una vaselina que agafa el porter local avançat.

En el segon quart l´ equip local sorti fort i amb dos contracops el davanter Jaume marcar primer el 2-1 gràcies a una molt bona incursió per la banda de Ferran Tiscar, i després aprofitant una badada de la defensafeia el 3-1.

L´ultim quart de La Senia fou desastros falla dos ocasions clares de un contra un davant el porter i el Gandesa amb més sort i aprofitant unes errades de la defensa i el porter marca dos gols i s´endugué un punt.

domingo, 9 de enero de 2011

RAPITENCA 0 LA SENIA 3

SUPERADOS Y DESPEDIDOS

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Morales, Josep Antoni, Vinyals (c), Sora, Ramón, Julen, Mayo, Dídac, Lleixà, Germán.

Sustituciones: Alexis, Abenza, Koke, Xavier, Guzmán.
RAPITENCA: Marc, Sergi, Oriol, Muñoz, Marc, Joan, Canalda, Aleix, Gerard, Cervera, Balague.

Sustituciones: Ignacio, Julià, Ian, Sergi, Albert, John, Tomas.

ÁRBITRO: Ivascu Petrica. BIEN. Amonestó con amarilla a Abenza (73') por La Sénia; Marc (23') y Aleix (78') por la Rapitenca.

GOLES: 0-1 Aleix Franch (24'); 0-2 Aleix Franch (52'); 0-3 Albert Bullón (61')

CRÓNICA

Prácticamente ya está sentenciada la clasificación a los play off por la lucha de las plazas que te dan opciones al ascenso de categoría y nuestro equipo se ha despedido literalmente de esas plazas. Estuvimos superados por un equipo bien plantado que aprovechó al máximo sus ocasiones, tres fallos defensivos de los seniencs, tres remates a portería, tres goles, máxima eficacia. Los jugadores seniencs lo daban todo pero no se llegaba con ninguna claridad y el portero rival recogía suavemente los pocos balones que le llegaron.

No se poda hacer más, nos hemos despedidos de los play offs, salvo milagro de Pallerols

GANDESA 0 LA SENIA 0

Xavi , Ferran , Litmi, Manu , Jordi Tolosa, Joan Vilarroya , Carlos Querol, Enric, Jota , Alfonso

Banquillo , Rai, Arkaitz, Ramon, Carlos Alberto, Jordan

QUINTO PARTIDO IMBATIDO EN CAMPO CONTRARIO

De los 16 partidos disputados en esta temporada siete se han empatado y en esta jornada el equipo senienc se abonado al empate , quinta encuentro que el cuadro senienc consigue sacar tajada en campo contrario ( La Cava, Aldeana, Calafell, Alcanar , Gandesa) . El cuadro senienc tiene un equipo de poco calibre para mantenerse en esta primera regional pero jornada a jornada esta demostrado que quiere mantenerse y que sus jugadores en cada partido se están entregando para poder conseguir el milagro de la permanencia . Cuando un equipo consigue no irse de vacio en cinco partidos de los nueve disputados en campo contrario dice mucho de este equipo en orden defensivo pero la realidad es otra este año por el descenso de seis equipos se necesitan conseguir entre 48/52 puntos y a falta de una jornada para la primera vuelta solo se han conseguido 16 , para conseguir los 48 puntos no es tarea facil , no imposible pero muy difícil. La Senia salio a ganar el partido la primera parte fue de dominio senienc y en el minuto 44 Jota solo ante el portero perdió la oportunidad de adelantarse al marcador , el portero Rojas hizo un paradon. En la segunda parte el Gandesa paso a ser el dominador y esta vez el portero Xavi fue protagonista del partido y salvo en dos ocasiones que el Gandesa ganara su partido, en los minutos finales Litmi en una falta estuvo a punto de conseguir el 0-1. Resultado justo ,un punto mas pero insuficiente , con empates no se puede conseguir la permanencia pero por el pundonor merecen los jugadores y su miter el mantenerse en esta categoría.

ROBERTO  MARQUEZ Y EL CAMPO NUEVO A LA ESPERA

En pocos dias se estrena el campo nuevo de cesped artificial pero la sorpresa seria su Roberto Marquez volviera al equipo esta en Sant Jordi alli  juega poco y aqui en La Senia setia la estrella , a que espera Roberto a regresar a su casa , con el el equipo se podria salvar si Roberto quiere a La Senia y asus colores que desde pequeño los ha vestido debe regresar a su casa y con sus compañeros.

sábado, 8 de enero de 2011

RAPITENCA ROIG 12 LA SENIA 4

Jugadors: Kira, David Verge, David Martin, Héctor, Marc Aspa, Ivan, Roger, Joan, Eloy i Samuel.

Primer quart: 1-0

Segon quart: 1-0
Tercer quart:1-0
Quart quart: 3-1 (gol de Samuel)

Partit fluixet per a l'equip de La Sénia després de les vacances de Nadal.Un altre cop hem jugat més en defensa que en atac la qual cosa ha fet que el joc estés tota la estona a la nostra porteria. La nostra portera no s'ha avorrit gens i ha fet molt bones aturades. Molt de perill, doncs, però molt ben salvat, ens han guanyat, gairebé tots els quarts, només per un gol. Hem fet, però, obra de Samuel i a l'últim quart, el gol d'honor del partit en una bonica jugada d'Eloy i Samuel.

Hem de millorar però segur que ho fareu. Fins la setmana que ve que potser estrenarem camp a La Sénia, a veure si això ens fa pujar una mica la moral que la tenim molt baixa.