domingo, 19 de diciembre de 2010

RAPITENCA 13 LA SENIA 0

Mihail - Marc - Juan - J. Adell - Sergu - Alex - Jaume.......J, Diego , Steffi ,Renato, Pau , Aparicio

Partit clarament per al equip local que amb molta superioritat domina el joc i mostra una qualitat individual i en conjunt que el l' equip senienc no va saber contrarestar

LA SENIA 7 RAPITENCA 9

Jugadors: Kira, Eloy, Samuel, Marc Aspa, Marc Cortés, David Martin, Joan, Ivan i Héctor.

Primer quart: 0-0

Segon quart:1-0 (gol d'Eloy de falta)

Tercer quart: 0-4

Quart quart: 0-1

Partit molt ben lluitat i, sobretot, molt ben defensat. Eloy ha encetat el marcador amb un gran gol de falta directa, llàstima que no n'hem pogut fer cap més. Avui hem tengut una defensa més encertada que no pas els davanters. Admetre que la Ràpita ha dominat durant gairebé tot el partit i que el resultat hagués pogut estar més abultat.

Bon Nadal a tothom, el pròxim partit no el tenim fins l'any que ve.

LA SENIA 1 CAMBRILS UNIO 0

LA SENIA : Rai ,Litmi, Manu, Ferran , Jordi , Vilarroya, Carlos Añberto, Joan Zaragoza , Jota, Jordan , Enric.
Reservas : Rafa, Xavi, Ramon , Jordan.

Tercera  victoria de esta temporada , las dos anteriores fueron contra el Ulldecona y Aldeana y en esta jornada después de diez domingos sin conseguir una victoria llego una victoria in-extremis y necesaria para poder seguir optando por mantenerse en esta categoría . Diez jornadas sin conseguir una victoria dice la realidad de este equipo justo para mantenerse en la categoria pero no por ello los jugadores seniencs están demostrando una baja moral todo lo contrario se enfretan en cada partido con una gran intensidad y con un gran trabajo de el mister Pedro Garcia. El equipo senienc se adelanto pronto con un gol en propia puerta, la primera parte fue de dominio senienc pero en la segunda parte el Cambris adelanto sus lineas y estuvo a punto de empatar con un travesaño en el poste mientras el equipo senienc también tuvo dos buenas oportunidades de Jordi Tolosa . Una victoria mas que importante para seguir soñando para mantener la categoría , con las recuperaciones de Enric , Manu, Jordán y el fichaje de Jota dan alas  y mas con esta  victoria  para frontar la segunda fase del campeonato con ilusión y esperanza.

SANTA BARBARA 9 LA SENIA 7

Alineació: Jordi Dauden i Aleix Tortajada (porteria), Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan, Enric Querol , Gerard Fàbrega i Sergi Aparicio.

Primera derrota de l'equip, contra el primer de la classificació, encara i així vam lluitar fins a l'últim minut.

1Quart: 1-3 gol d'Enric

2 Quart: 3-1

3 Quart: 3-1

4 Quart: 2-2 gols de Jose i Gerard

LA SENIA 0 ALCANAR 1

LA SÉNIA NO HACE SU TRABAJO

C. F. LA SÉNIA: Cristian, Morales, Josep Antoni, Vinyals (c), Jonathan, Ramón, Mestre, Mayo, Julià, Kevin, Abenza.

Sustituciones: Albert, Julen, Dídac, Guzmán, Germán, Xavier.

ALCANAR: Sergi, Oscar, Artur, raul, Oriol, Joan, Guillem, Anwar, Aleix, Miquel, Alexandru

Sustituciones: Sergi García, Eduard, Alex.

ÁRBITRO: Santi Roda Cid. BIEN. Amonestó con amarilla Albert (80') por La Sénia; Anwar (44') Joan (55') y Oriol (60') por el Alcanar.

GOLES: 0-1 Guillem (45')

CRÓNICA

El equipo senienc no hizo bien su trabajo y los canareus se llevan el triunfo. El encuentro no tubo demasiada historia, arreones de los visitantes que tuvieron ocasiones de adelantarse ya en la primera mitad pero Cristian detuvo dos buenos disparos dentro del área. El conjunto senienc se acercó con demasiado miedo a la portería de Alcanar y Mayo probaba al portero con dos chuts sin peligro. Se notó demasiado la no convocatoria de Lleixà y la lesión de Koke que mermó la delantera senienca.

En la segunda mitad, después de un posible córner que no señaló el colegiado a favor de La Sénia, le llega un balón largo a Guillem que de fortísimo zurdazo de fuera del área limpia las telarañas de la portería de Cristian con un golazo imparable digno de los mejores "killers" del campeonato. Entonces despertó el equipo senienc, como siempre demasiado tarde y se tenía que superar el gol en contra ante un conjunto que estaba super bien plantado en el campo y presionaba excelentemente. La ocasiones no eran claras y solo un chut de falta de Julen que para el portero canareu Sergi con una espectacular palomita y un penalty que nos regala el colegiado, de esos que se pitan pocos dentro del área, que no aprovecha Mayo y bien lo paró el portero o lo falló Mayo, según al equipo que le preguntes.

Poca cosa más, buen partido de los chavales de Alcanar y posiblemente el equipo que mejor nos ha jugado. Ahora hemos perdido las posiciones de play off definitivamente y no dependemos ya de nosotros para volver a conseguirla, deben pinchar los de arriba y ganar si o si el próximo partido vital contra la Rapitenca.

sábado, 18 de diciembre de 2010

LA SENIA 4 AMPOSTA B 0

C.F. LA SÉNIA B 4: Joan, Oscar, Alex, Marc, Ferran, Roger, Madalin. També van jugar: Gerard, Felix, Jordi, Biel, Neus, Raquel.

AMPOSTA B 0: Javier, Albert, Ibai, Danylo, Alex, Christian, Aleix. També van jugar: Manuel, Gerard, Alejandro.

Gols: 1-0 Oscar (16‘), 2-0 Oscar (20’), 3-0 Oscar (49’), 4-0 Ferran (52’).

Parcials Quarts: 0-0/ 2-0 / 0-0 / 2-0

Incidències: Àrbitre: Ivan Martinez

CRÒNICA:

Victòria dels seniencs on el resultat ha estat un poc exagerat veent el joc dels dos equips. Els ampostins han estat han estat molt correctes amb defensa i han dificultat el joc del seniencs que avui no han mostrat un gran nivell de joc. Oscar, un cop més, s'ha ficat l'equip a l'esquena i amb tres xuts a marcat 3 gols. Ja en l'últim quart Ferran ha fet el quart.

Els seniencs continuen al capdavant de la classificació abans d'encarar les vacances nadalenques.

jueves, 9 de diciembre de 2010

RAPITENCA 8 LA SENIA 8

Jugadors: Kira, Eloy, Héctor, Marc Aspa, Marc Cortés, Ivan, Joan, David Verge, David Martin, Albert i Samuel.

Primer quart: 1- 1 gol de David Martin

Segon quart: 1-1 gol d'Albert
Tercer quart: 2-1 gol d'Albert

Quart quart: 0-1 gol d'Albert ( de falta)

Partit amb un joc prou igualat peró que s'hagués pogut guanyar. Altre cop l'àrbrit ha xiulat afavorint l'equip rapitenc. Hem empatat els dos primers quarts. El tercer l'he perdut la qual cosa ens ha condicionat que l'últim quart fos decissiu: si el guanyàvem empatàvem, sinò, perdíem. L'equip senient ha lluitat com sempre, els rapitencs han sortit a mort per guanyar el partit i, com que en joc no ens podien, ho feien amb faltes. Una d'elles, que l'àrbrit si que ha vist, ens ha permès, mitjançant el xut d'Albert, marcar el que seria l'últim gol del partit i hem pogut, almenys, empatar.
A les grades molta tensió animant el nostre equip: s'ho mereixen!!!

LA SENIA 12 AMPOSTA 4

Alineació: Jordi Dauden i Aleix Tortajada (porteria), Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan, Enric Querol i Gerard Fàbrega.

Avui ha estat un partit immillorable, clar domini de l’equip local que ha tingut camp lliure per a fer gols fins al final del partit.

1r.quart: 3-0 gols de Gerard, Enric i Jose

2n.quart: 2-0 gols de Marc Arasa

3r.quart: 4-0 gols de Pol, Lluís, Enric i Jose
4t.quart: 7-0 golsè2-Pol, 1-Lluís, 2-Jose, 1-Enric i 1-Dani

MASDENVERGE - 0 LA SENIA 14

MASDENVERGE 0: Kevin, Joel, Iker, Bryan, Ian, Aitor, Marina. També van jugar: Esteve, Josep, Joan, Ismael, Xavier, Valentin.

C.F. LA SÉNIA B 14: Joan, Gerard, Biel, Jordi, Madalin, Ferran, Oscar. També van jugar: Marc, Raquel, Felix, Alex, Neus.

Gols: 0-1 Oscar (1'), 0-2 Ferran (3’), 0-3 Oscar (4’), 0-4 Oscar (4’), 0-5 Oscar (7’), 0-6 Madalin (11’), 0-7 Ferran (12’), 0-8 Ferran (13’), 0-9 Oscar (20’), 0-10 Oscar (22’), 0-11 Gerard (31’). 0-12 Ferran (39’). 0-13 Oscar (47’). 0-14 Ferran (58’).

Parcials Quarts: 0-8 / 0-2 / 0-2 / 0-2

Incidències: Àrbitre: Lluis Martí Villalbí

Els seniencs s’enfrontaven a l’últim classificat i han fet valer la seva superioritat per tal de golejar. El seniencs han deixat sentenciat el partit en el 1r quart amb el resultat de 0-8 i en els següents quarts s’han dedicat a intentar jugar a futbol i a disfrutar del partit. Oscar amb 7 gols i Ferran amb 5 han marcat la diferència en aquest partit on tots els jugadors groguets han disfrutat del partit i l’entrenador ha aprofitat per fer unes rotacions necessàries de cara a propers partits.

LA SENIA 2 AMPOLLA 3

Mihail- Samuel- Joel Adell - J. Diego- Alex- Jaume - Pau ,,,, Marc, Sergu, Renato, Steffi.

Partit que enfrontava a l´ultim classificat contra La Senia .

Ningu dels que van assistir a l´estadi local esperaven aquest resultat però gràcies a un desconcert de l´equip de la Senia que en cap moment del partit demostra que esta tres llocs per sobre de l´Ampolla.

El partit comença dominat per l´equip local que en els dos primers quarts es fica 2 - 0 , obra de J. Diego i Jaume amb el llançament d´ una falta.

Despres en les acaballes del tercer quart una errada defensiva en un rebuig de La Senia remata un jugador visitant i va fer el 2 - 1.

Seguidament dues errades amb mala fortuna per part de l´equip local li donaren la primera victoria de la temporada per a l´Ampolla que disfruta com si hagues aconseguit quelcom més que un partit

LA SENIA 2 ATMETLLA 3

Jugadors: Iu, José Juan, Jordi Miró, Jorge, Eric, Gaby, Quim, Roger, Aleix, Liviu, Jordi Escubedo, Miquel, Oriol, Artur, Enric, Raul, Aitor i Franc.

Gols: Jordi Miró (1)

José Juan (1)

Mala sort la que ha tengut aquesta tarda la Sénia. A la mitja part guanyàvem 2- 0. Tot i que l'equip senienc ha dominat gairebé durant tot el partit, l'Ametlla, amb dos cotra-atacs ràlpids ha aconseguit empatar el partit. A les acaballes del partit, ens han marcat el tercer gol que ha tancat el marcador.

LA SENIA 0 ATMETLLA 0

UN GRAN EMPATE SIN GOLES

C. F. LA SÉNIA: Cristian, Albert, Josep Antoni, Vinyals (c), Jonathan, Ramón, Julen, Koke, Guzmán, Lleixà, Xavier.

Sustituciones: Queralt, Morales, Mayo, Dídac, Mestre, Abenza, Kevin.

L'AMETLLA: Alejandro, Marc, Sergi, Joaquim, Sergi Garcia, David, Edgars, Alex, Manuel, Sergi Callau, Samuel.

Sustituciones: Albert, Ivan, Marios, Joan, Franc, Mario, Héctor.

ÁRBITRO: Ivan Martínez Serrano. BIEN. Amonestó con amarilla Vinyals (68') por La Sénia, nadie por L'Ametlla.

Resultado perfecto porque los dos equipos lo han hecho igual de bien, cada jugador ha hecho bien su trabajo y por eso el gol no era posible, el empate, lo más razonable. Hubo un partido de clase alta y ninguno renunció a su idea y a su forma de jugar al fútbol. Dominio alterno en la primera mitad con buena presencia física en las defensas y mucha rapidez en las delanteras, escasas ocasiones de marcar por parte de cada conjunto.

En la segunda parte, primer susto importante de L'Ametlla de Mar estampando un balón a la madera en un mano a mano con Cristian cuando parecía que el esférico se salía fuera. Buena respuesta de Dídac que desperdicia la ocasión más clara senienca del partido pero eleva demasiado su chut y el balón sale lamiendo el larguero. Un poco de agobio final y nervios porque el rival buscaba el empate con más corazón que cabeza pero la buena defensa de Vinyals y Morales deshacían las ocasiones.

Al final un buen empate que dejó satisfecho a todo el mundo.

LA SENIA 2 ATMETLLA 2

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Xavi Pomada, Dani, Robert, Jordan, Martí Gavaldà, Cristian i Chis. Suplents: Joan Zaragoza, Samir i Sergi.

Gols: Cristian i Jordan.

Bon partit el jugat avui contra el líder de la categoria. Els seniencs han sortit amb moltes ganes a pel partit i ben aviat a arribat l’1-0, gol a plaer de Cristian després d’un bon centre de Martí Gavaldà. D’aquí fins al final de la primera part poca cosa més, una ocasió per part dels visitants i un u contra u per als seniencs que hagués significat el 2-0. Al principi de la segona part els visitants han aconseguit l’empat en un tir de falta imparable i, a diferència d’altres partits, els seniencs encara han posat més ganes per a guanyar el partit. A falta d’un quart d’hora Jordan feia el 2-1 en plantar-se tot sol davant del porter. El partit s’ha complicat quan els seniencs s’han quedat amb 10 per l’expulsió de Dani per doble groga i poc després ha arribat el definitiu 2-2 en una falta penjada a l’àrea rematada de cap. Ja en els instants finals La Sénia hagués pogut aconseguir els tres punts en un fort xut llunyà de falta llançat per Xavi Pomada que ha anat a la creueta. Ha sigut una llàstima, el partit s’hagués pogut guanyar pel gran treball realitzat pels seniencs però la sort no ha acompanyat.

JESUS CATALONIA 4 LA SENIA 0

Rai, Marc , Ferran , Jordi tolosa , Litmi, Joan vilarroya, Carlos querol , Joan zaragoza , Jota , Alfonso, Carlos alberto
Salieron : Arkaitz , Enric , Rafa.

RESULTADO JUSTO

Resultado justo porque el equipo senienc no chuto a puerta contraria , la defensa tuvo varios fallos que propiciaron los goles del  equipo local donde tiene a unos goleadores que no perdonan Aleix y Eugeni, unos matadores en el area.Un Jesús que no podía perder ya mas puntos y en su feudo y llevaba una mala racha de resultados y en este partido se jugaba mucho mientras el equipo senienc no pudo mantener la buena racha de los resultados en campo contrario que cosecho en Calafell, La Cava y Alcanar. Octavo partido que el cuadro senienc no consigue una victoria y tercera jornada sin marcar, es lo que hay el equipo es justo para la categoría el mister y sus jugadores hacen lo que pueden cada partido, sacrificio y entrega. Segunda derrota esta temporada de forma abultada , la primera fue en Canonja 5-0 y en esta jornada la segunda.

miércoles, 1 de diciembre de 2010

LA SENIA 10 AMPOSTA 6

Jugadors: Kira, Eloy, Albert, Héctor, Marc Cortés, David Martin, David Verge, Roger, Joan i Samuel

1 er quart: 0-0

2on quart: 1-0 (gol d'Albert de penal)

3er quart: 1-0 (gol de Samuel)
4 art quart: 1-1 (gol de David Martin)

Partit molt igualat entre els dos equips. Han hagut oportunitats a les dues porteries. Hem guanyat però amb molt de perill tota la estona tal com reflexa el resultat per quarts. El resultat hagués pogut estar més abultat per l'equip senienc amb gols fora de joc i altres oportunitats que no s'han reflexat al marcador.

Felicitats per la victòria i a continuar lluitant.

ROSELL 8 LA SENIA 8

Alineació: Jordi Dauden i Aleix Tortajada (Porteria), Sergi Aparicio, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan, Enric Querol i Gerard Fàbrega.

Avui s’ha començat molt bé el partit guanyant el primer quart 0-3 amb els gols de: Luis, Pol des de l’escaire i Jose, com sempre ens tenen habituats. Però el segon quart s’ha tombat la truita i ens han marcat 2-0. Fins aquí el partit estava igualat, però ja entrant al tercer quart... l’àrbitre que no sabem on mirava... o es que el sol l’enlluernava, ens ha anul·lat un Super gol de Jose, claríssim; que segons l’àrbitre ha sortit fora!! Serà que hem de cosir millor les xarxes o revisar-les abans de començar els partits, senyor àrbitre. Perquè aquest gol no era gens dubtós. Encara i així, els jugadors han seguit lluitant, i sense marcar més gols, sí que ho han intentat i han defensat molt bé la seva porteria i el partit ha quedat empatat.

JESUS Y MARIA 1 LA SENIA 6

JESUS I MARIA 1: Alfred, Ivan, Abde, Alexandro, Elian, Jordi, Aleix. També van jugar: Albert, Francesc, Brian, Josava, Abdel.

C.F. LA SÉNIA B 6: Joan, Dani, Marc, Oscar, Gerard, Roger, Raquel. També van jugar: Ferran, Jordi, Madalin, Felix, Alex, Neus.

Gols: 0-1 Gerard (18''), 0-2 Gerard (13’), 0-3 Oscar (16’), 0-4 Ferran (17’), 0-5 Ferran (42’), 0-6 Ferran (51’), 1-6 (57’).
Parcials Quarts: 0-2 / 0-2 / 0-1 / 1-1

Incidències: Àrbitre: Joan Rumbau Bonet.

CRÒNICA:

Els seniencs s'havien que es podien col·locar líders ja que la Rapitenca descansava i no van desaprofitar aquesta oportunitat. Els seniencs van surtir enxufats tal com demostra el primer gol als 18 segons de partit. Els seniencs van continuar lluitan fins aconseguir el segon gol. L'inici del segon quart era fulminant, als 16 segons Oscar rematava amb el cap una centrada de Ferran i només sacar Ferran agafava la pilota i col·locava els 0-4 al marcador. El tercer quart va ser de domini per als de Jesus i Maria, per+o va tornar a ser Ferran qui amb una jugada individual definia perfectament. A l'últim quart empat a un gol amb el partit ja sentenciat.

Els seniencs acaben la primera volta amb una balanç molt positiu i sabedors de que hi ha opcions de poder estar entre els primers.

CAMARLES 2 LA SENIA 0

Mihail Samuel Sergu J. Adell J. Diego J. Aparicio Jaume .......Pau Steffi Alex Renato

La Senia visitava el camp del cinque classificat , L´ equip es va mostrar molt ben situat en el camp i va tenir una clara oportunitat pero la pilota de Sergu va tocar el travesser.

Al final del segon quart el Camarles marca el primer gol amb una jugada molt clara del davanter local.

En la segona part La Senia seguia mostrant una molt bona imatge contra un equip que normalment fa una mitja de 4 gols en tots els seus partits. La Senia amb una fermesa defensiva sortia al contratac i tenia clares ocasions per empatar el partit, pero en una jugada en que Steffi li fan un penal clar i despres un altre penal clar per unes mans dins de l´area del Camarles que va veure tothom, va venir una jugada on un cara a cara entre el davanter local i el porter de La Senia va acabar en un penalty dubtos, cosa que desmontar l´esperit de remontada per part de La Senia.

Molts de anims i a seguir confiant en el nostre equip.

LA SENIA - OLIMPIC

,

AMPOSTA 5 LA SENIA 1

DEMASIADA DIFERENCIA DE GOLES

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Albert, Jonathan, Julen (c), Morales, Ramón, Mestre, Lleixà, Guzmán, Koke, Juliá.

Sustituciones: Cristian, Sora, Abenza, Kevin, Germán, Xavier.

AMPOSTA: José, Jaume, Juan, Antoni, Agustí, Robert, Martín, Zakarya, Xavier, Juan, Eduard.

Sustituciones: Jordi, Daniel, Joan, Aleix.

ÁRBITRO: Rubén Marqués Obalat. MAL. Amonestó con amarilla a Sora (54') y Guzmán (68') por La Sénia. Robert (11'), Zakarya (56') y Martín (67') con amarilla y roja directa a José (65') por el Amposta.

GOLES: 0-1 Julià (5')'; 1-1 (34'); 2-1 (36'); 3-1 (55'); 4-1 (67'); 5-1 (76')

Indignación ante la mala actuación del señor colegiado Rubén Marques en el primer gol de los locales en clarísimo y muy discutido fuera de juego que hacía subir el empate ampostí en su campo. Antes de esta situación, el conjunto senienc tenía dominado el encuentro con un gol inicial de Julià a chut cruzado al portero y con dos claras ocasiones de Koke y Julià posteriormente. Luego y ante el fatídico error arbitral ocurrieron una cadena de despropósitos que desestabilizaron el buen comienzo del equipo senienc, error de Julen para el empate del Amposta y poca cosa más a destacar en la primera mitad.

En la reanudación nuestro equipo se fue al ataque con algo más de ganas pero no llegaba con claridad y el rival planteó un buen partido al contraataque y con balones largos que disipó cualquier amago de reacción de los seniencs. Después del 4-1 y con la expulsión del portero local por parar con las manos fuera del área una jugada manifiesta de gol, los jugadores grogets bajaron los brazos, nos barrieron poco a poco del partido.

Además ocurrieron varias cosas dignas de reseñar en contra del arbitraje, error del colegiado al cambio del portero local cuando el equipo ampostí ya había agotado sus tres cambios y error al redactar el acta del partido poniendo el resultado final con un 6-1 irreal. Si se hubiera apuntado en su libreta los cambios de los equipos y el resultado, se hubiese dado cuenta de esta situación, pero bueno esto no influyó en el marcador final y no deja de ser una pataleta ante el buen encuentro del conjunto ampostí. Felicitarles desde este blog por el resultado.

La semana que viene hay que esperar la visita del líder con ganas y a buen seguro que será un encuentro espectacular. Afición, todos el domingo al campo del Arcángel de San Rafael a dejarnos la garganta con nuestro equipo.

ULLDECONA 2 LA SENIA 1

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Xavi, Dani, Robert, Jordan, Martí Gavaldà, Cristian i Chis. Suplents: Samir i Pablo.

Gols: Jordan

Primera part sense continuïtat de joc degut a la gran quantitat de faltes comeses on l’Ulldecona ha tingut la primera ocasió clara del partit que ha desaprofitat i han sigut els seniencs qui s’han avançat amb un gol de Jordan. Pocs minuts després Chis ha tingut el 0-2 a les seves botes però el seu xut ha estat molt innocent i el resultat ja no s’ha mogut en la primera part. En el primer minut de la segona part l’Ulldecona ha empatat en aprofitar un errada de marcatge en un corner. Pocs minuts després l’Ulldecona ha fet el 2-1 un altra vegada de corner i errant en el marcatge. A partit d’aquí els seniencs han intentat aconseguir l’empat però sense èxit, de fet s’ha fet un gol però l’àrbitre l’ha anul·lat per suposat fora de joc quan aparentment era totalment legal. Ja als últims minuts els dos equips s’han quedat amb deu jugadors i el marcador no s’ha mogut. Així dons la Sénia, que havia fet una primera part molt seriosa, ha acabat acusant els dos errors de marcatge en els corners ja que a part d’estos dos corners l’Ulldecona poca cosa més ha fet de cara a la porteria senienca.

ALCANAR 0 LA SENIA 0

LA SENIA : Xavi , Arkaitz Manu , Albert , Blanco, Tolosa, Ramon, Carlos Alberto, Vilarroya, Jota, Joan Zaragoza

banquillo : Carlos Querol, Ferran , Rafa , Juan Carlos , Rai

TERCER PUNTO EN CAMPO CONTRARIO ESTA TEMPORADA

El equipo senienc hizo un milagro mas con un equipo justo esta campaña saco petroleo una vez en campo contrario es la tercer partido encuentro de los seis disputados que empata en campo ajeno en Calafell , La Cava y en esta jornada en Alcanar , en tres campos difíciles el cuadro senienc no solo ha empatado sino que ha dado una gran imagen de orden defensivo . El Alcanar fue superior domino tuvo sus ocasiones e incluso de marcar un gol de penalti que fallo pero este equipo con gran poderío en todas sus lineas no supo definir. El equipo senienc tuvo dos oportunidades una de Jordi Tolosa y a pocos minutos de terminar el partido Juan Carlos estuvo a punto de llevarse los tres puntos . Punto a punto cada jornada el equipo va sumando pero muy insuficiente quizás para salvar la categoría. De los trece partidos disputos seis han sido de empate en esta campaña , en cinco no se ha marcado ni un gol y en tres encuentros se ha empatado a cero goles.