Buscar este blog

miércoles, 24 de noviembre de 2010

ALCANAR 12 LA SENIA 4

Jugadors: Kira, Eloy, Héctor, David Verge, Marc Aspa, Marc Cortés, Ivan, Roger, Samuel i Joan.
Primer quart: 5-0
Segon quart: 2-0

Tercer quart: 3-2

Quart quart: 4-0
El resultat per quarts ho diu tot del partit. L'Alcanar va dominar gairebé tot el partit la nostra porteria. Els xiquets de La Sénia van defensar tant com van poder però hi havia massa perill i les pilotes anaven entrant.
Destacar que els xiquets d'Alcanar eren molt més grans que els de La Sénia fins i tot vam sospitar d'alguns que no fossin benjamins.

LA SENIA 11 ULLDECONA 5

Alineació: Jordi Dauden (porter) Aleix Tortajada (porter), Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan, Enric Querol i Gerard Fàbrega.



El partit d'avui ha començat amb el domini de l'equip de l' Ulldecona que han jugat dur, però gràcies a la nostra bona defensa i unes quantes parades del porter hem superat el quart amb 0-0. Ja entrant al segon quart el nostre equip s'ha fet fort i han començat els gols; Jose el primer gol seguit dels dos següents per Pol, xuts potents que han entrat directes a porteria. Al tercer quart Gerard també ha sentenciat el partit marcant un gol. I ja a l'últim quart, relaxats i tranquils sabent que tenien el partit guanyat Pol, Marc Arasa i Enric han acabat el partit marcant els seus gols. Un bon partit 7 gols a cero. L'equip benjamí Groc deixa clar a la setena jornada, que no serà un rival fàcil de vèncer.

LA SENIA 3 SANT JAUME 1

EL PORTER ALEX EVITA LA GOLEJADA.



C.F. LA SÉNIA B 3: Joan, Oscar, Marc, Felix, Ferran, Jordi, Madalin. També van jugar: Gerard, Roger, Dani, Biel, Alex, Neus.


SANT JAUME 1: Alex, Leire, Izan, Israel, Pau, Marc, Gerard. També van jugar: Ivan, Adam, Pere, Paulino.




Gols: 0-1 Pau (7‘),1-1 Ferran (10’), 2-1 Oscar (22’), 3-1 Jordi (40’).



Parcials Quarts: 1-1/ 1-0 / 1-0 / 0-0
Incidències: Àrbitre: Sorin Ivascu

CRÒNICA:
La Sénia torna a guanyar davant un rival incòmode i que no ha donat el partit per perdut en cap moment. El Sant Jaume s'ha avançat al marcador desprès d'una errada defensiva dels seniencs, però rapidament Ferran, el de sempre, ha posat l'empat al marcador. El segon quart ha estat de domini senienc peró han topat amb el porter santjaumero que ha parat l'imparable, però al final els seniencs, mitjançant Oscar s'han avançat al marcador desprès d'una excel·lent passada de Gerard. El tercer quart més del mateix i han tornat a ser els seniencs qui han marcat aquest cop mitjançant Jordi que s'ha avançat a la sortida del porter i ha definit sol. En l'últim quart els seniencs s'han limitat a defensar-se i a mantenir el resultat.


Destacar el partidàs del porter Alex que amb les seves aturades ha evitat la golejada.

LA SENIA 3 ESCOLA DELTA 1

La Senia 3 Delta Ebre 1







Mihail, J. Adell, Juan ,Sergui,J. Diego,Steffi,Jaume,Marc,Pau,Alex,Samuel,Renato



gols: Jaume 2 i J. Diego 1.


La Senia tenia un partit a priori contra un rival que no havia guanyat cap partit. En el primer quart els dos equips van tenir les seves ocasions pero fins al segon quart en un corner La Senia amb un remat de jaume no s´adelanta.

En la segona part l´equip local no pugue solucionar les coses i es mantingue el marcador fins que a l´ultim periode gracies a una falta magistral de J. Diego dona la tranquilitat i seguidament en una bona combinacio de Sergui i Jaume ficaren el 3- 0.


Ja en els ultims minuts una errada de la defensa local te com a resolució un gol de l´equip visitant i despres un seguit d´ocasions locals que no acabaren en gol.


Marcador just i un altra victoria per als nois de Ramon Subirats.

AMPOLLA- LA SENIA

ULLDECONA 1 LA SENIA 2

LA SÉNIA GANA EL CLÁSICO



 C. F. LA SÉNIA: Queralt, Jonathan, Josep Antoni, Guzmán, Alexis, Julen (c), Ramón, Koke, Germán, Lleixà, Pau.


Sustituciones: Julià, Xavier, Morales, Sora, Abenza, Mario, Kevin.


ULLDECONA: Enric, Sergi, Javier, Oriol (c), Francisco, Mohamed, Joan, Davide, Josep, Ferrán, Tudor.


Sustituciones: Andreu, Mohamed Yechou, Bustos.



ÁRBITRO: Albert Piñol. BIEN. Amonestó con amarilla a Ramón (52') por La Sénia. Tudor (43'), Davide (52') y Bustos (60') por el Ulldecona.





GOLES: 0-1 Lleixà (6'); 1-1 Mohamed (21'); 1-2 Julià (48')


En el "clásico" de nuestras tierras, el equipo senienc se lleva la victoria. Fue un primer tiempo muy parejo y con pocas llegadas al área de los equipos que Lleixà se ocupa de desnivelar el marcador en otro lanzamiento de falta "marca de la casa" que acaba dentro de las redes de conjunto faldut. El Ulldecona desperdició una clara ocasión de empatar en un contragolpe rapidísimo antes del gol en el minuto 21 obra de Mohamed y desde entonces los jugadores con posiciones del centro del campo eran los que iban a decidir la balanza hacia un equipo u otro.










En el segundo tiempo y con la salida de Sora y Julià y el gran partido de Ramón junto a Julen, dominaron el centro del terreno de juego y nos fuimos con todo al ataque consiguiendo llegadas claras de gol. Se consiguió marcar pronto con un chut bajo las piernas del portero de Julià, que marcó en la primera ocasión que tubo, de ahí al final del encuentro dominio total de nuestro conjunto que se afianza en la segunda posición de la tabla clasificatoria.

AMPOSTA 1 LA SENIA 2

Alineació: Eduard, Didac, Èric, Matí Vinyals, Xavi, Dani, Robert, Jordan, Cristian, Sergi i Martí Gavaldà. Suplents: Chis



La Sénia, que continua amb baixes i ha d'alinear el porter suplent com a jugador, va aconseguir una victòria que li feia falta després de diverses jornades sense obtenir-la. Va començar millor col·locat al camp i donant sensació de perill quan tenia la pilota, però poc a poc el conjunt local va anar dominant el joc i atansant-se a la porteria visitant en perill, fins a tenir dues clares ocasions. En una d'elles entrava la pilota quan un defensa senienc la va rebutjar damunt de la línia de gol. El descans va canviar els papers, la Sénia va sortir més convençuda de les seves possibilitats i els ampostins com a desmoralitzats per haver dominat la primera part sense aconseguir avançar-se. El gol de Jordan en una escapada per l'esquerra en pràcticament la primera ocasió de gol dels visitants i la seva millor jugada fins al moment, va donar empenta als seniencs que van passar a dominar, a tenir més la pilota i a creueres-ho. Quan estava el partit més per al 0-2 que per a l'empat, van marcar els ampostins després del rebutjar la defensa visitant la pilota a la sortida d'un corner. Va ser un xut imparable de fora de l'àrea. Casi a la següent jugada i també de corner, Martí Gavaldà va marcar de cap una pilota molt ben penjada per Dani. Els minuts finals no van donar ja per a cap jugada destacable.

LA SENIA 0 AMPOLLA 0

La Senia : Xavi Rafa, Litmi, Manu, Jordi, Ramon, Carlos alberto, Enric , Joan Zaragoza , Alfonso, Marc blanco
BANQUILLO :Carlos querol, Rai , Juan carlos, Sergi
EL ARBITRO EL UNICO PROTAGONISTA

Tercer empate consecutivo del equipo senienc en nuestro feudo y quinto de la temporada , el equipo senienc esta temporada esta abonado  a la X , no hay suerte en este partido se hizo meritos para ganar pero la mala suerte  y el arbitro que fue una vez el protagonista con las tarjetas , las expulsiónes del Alfonso y Enric y el no pitar un penalti claro a Joan Zaragoza. En resumen un resultado injusto total , el arbitro fue el único protagonista del partido. La novedad es el fichaje de Jota que proviene del Rosell.

miércoles, 17 de noviembre de 2010

LA SENIA 8 AMPOSTA 8

Jugadors: Kira, Eloy, David Verge, David Martin, Albert, Joan, Marc Cortés, Marc Aspa, Ivan, Samuel, Héctor, i Roger

Primer quart 1-1

Segon quart 2-0

Tercer quart 0-0

Quart quart 1-2




Partit d'infart el disputat avui al camp d'Amposta amb un dels equips líders a la lliga amb tot xiquets de segon any molt superiors als nostres físicament i amb arbitratge sense escrúpuls inclòs. Tot i amb això, hem aconseguit empatar. Ha hagut de tot, penaltis a favor de la Sénia que l'àrbrit "no ha vist", gols de l'Amposta fora de joc, etc. A més a més els quarts s'allergaven tant com calia fins que marcava l'Amposta, sobretot l'últim quart que era decissiu, només podíem perdre o empatar. Hem marcat nosaltres els dos gols, després l'Amposta n'ha marcat un (fora de joc) que no han anul·lat, i l'àrbrit ha ant allargant el quart esperant el segon gol de l'Amposta que els hagués donat la victòria, però...el gol no ha arribat!!! Els xiquets de la Sénia han lluitat i han defensat a mort la seva porteria. Ha hagut una estona amb la pilota rondant la nostra porteria però sempre la tocava algú perquè no entrés. Tenim xiquets valents, tenim portera i defenses que saben el que han de fer i avuui ho han demostrat. Ha hagut molt de perill però l'hem superat amb escreix.

Molt bé xiquets, heu jugat de categoria. Que ningú es perdi l'entrenament de dimecres perquè hi ha berenar per celebrar-ho.

RAPITENCA 7 LA SENIA 9

LA RAPITENCA ROIG 7 LA SÉNIA 9









Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Sergi Aparicio, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan, Enric Querol i Gerard Fàbrega.



Partit ben jugat, no ha faltat res, jugades organitzades, pilotes al pal i sobre tot gols per a poder guanyar el partit. Un partit més que ens emportem 3 punts.



1r. Quart: 0-1 Gols: Enric
2n.Quart: 0-0
3r. Quart: 0-3 Gols: Sergi, Enric i Jose

4t.Quart: 1-0 Gols: la Ràpita

ULLDECONA- 5 LA SENIA 1

ULLDECONA B: Josep, Miquel, Pere, Nacho, Denis, Eugeni, Marc. També van jugar: Gil, Eric, Pau, Alex.



C.F. LA SÉNIA B: Joan, Fèlix, Biel, Dani, Ferran, Jordi, Gerard. També van jugar: Marc, Neus.



Gols: 1-0 Pere (14‘), 2-0 Nacho (35’), 3-0 Nacho (39’), 4-0 Marc (46’), 4-1 Gerard (53’), 5-1 Pau (58’),

Parcials Quarts: 1-0/ 0-0 / 2-0 / 2-1


Incidències: Àrbitre: Jose Ramon Gallego Martinez.


CRÒNICA:

La Sénia perd el seu segon partit contra un gran equip com l’ Ulldecona. Els seniencs amb 3 baixes no han entrat al partit en cap moment i això ha facilitat moltíssim la feina als falduts. Els roigets han jugat a plaer la gran majoria del partit i els seniencs no han segut capaços de reaccionar i així ho demostra el resultat. Pere a l’últim minut del primer període, Nacho dos cops, Marc i Pau han certificat la victòria falduda en el derbi aleví. Gerard a fet el gol de l’honor per al seniencs.






Mal partit dels groguets que no han demostrat la posició en que es troben.





OLIMPIC 3 LA SENIA 2

Gols: Jaume i J. Diego




Partit que La Senia no mereixia perdre.


L´equip visitant marca primer a la sortida d´un corner, despres en el final del quart pugue ampliar amb el llançament d´un penal que atura el porter local.


El Mora empata el partit abans de la mitja part i nomes sortir en el segon temps en un desconcert de La Senia fa el 2 - 1 i seguidament el 3 - 1.


Ja en l´ultim periode gran treball de l´equip visitant que en una jugada fa dos pals seguits , despres fa el 3 - 2 amb gol de J. Diego i quasi al final fa un tercer pal que hagues equilibrat la balança.


Destaquem el treball de La Senia que en cap moment ha donat el partit per perdut, a veure si tenim mes sort en els propers partits.


Anim nois!!!!!

LA SENIA 4 RAPITENCA 5

Jugadors: Iu, Jorge Mena, Miquel, Raul, Quim, Erick, Àrtur, Enric, Franc, Jordi Escubedo i Gaby.


També. Oriol, Frederic, José Juan, Liviu, Jordi Miró i Roger.

Gols: José Juan (2) Quim (2)

JESUS Y MARIA 2 LA SENIA 4

VICTORIA DE ALTO VOLTAJE



C.F. LA SÉNIA: Cristian, Albert, Julen (c), Josep Antoni, Morales, Mayo, Mestre, Lleixà, Guzmán, Julià, Xavi.


Sustituciones: Koke, Ramón, Abenza, Mario, Kevin, Pau.



JESUS Y MARIA: Pujol, Pons, Queralt, Fuadimaba, Gil, Sola, Pareja, Bertomeu, Micham, Callau, Vila.


Sustituciones: Valldeperez, Franch, Fumado.



ÁRBITRO: José A. Guisado. BIEN. Amonestó con amarilla a Albert (39') y roja directa a Cristian (47') por La Sénia. Bertomeu (19'), Sola (35') y Fuadimaba roja directa (47') por el Jesus y Maria.



GOLES: 1-0 Pareja (12'); 2-0 Micham (16'); 2-1 Lleixà (54'); 2-2 Mayo (57'); 2-3 Koke (59'); 2-4 Koke (70')

CRÓNICA


¡¡¡Guau que partidazo!!!


La Sénia se impone en un partido de alto voltaje con muchísimos nervios de salida. Los jugadores de Alfredo Fuster solo hicieron ruido en el comienzo de la primera mitad con varias ocasiones muy claras marradas por Julià. En un par de contraataques en que nuestra defensa no estuvo acertada, los chicos del Jesus y María se adelantaron en el marcador en dos goles que nos dejó groguis y ya no supimos reaccionar en esta primera mitad, se pedió completamente el centro del campo y los jugadores del delta se hacían los amos del partido.



En la segunda mitad Alfredo Fuster volvió a reajustar el diseño de sus jugadores en el terreno de juego y fue el partido nuevamente del conjunto senienc como en el inicio del encuentro. En el minuto 47 el portero senienc esta tarde, Cristian, hace una salida desesperada sobre otra contra del equipo local y es expulsado por el colegiado. Se crea un conato de tangana sobre el campo en el que resulta también expulsado el jugador del Jesus y María Fuadimaba. Desde esta jugada el jugador de banda Morales se coloca en la portería senienca ante la falta de portero reserva y desde ese momento, la solidez defensiva, los cerebros del centro del campo, los "killers" de la delantera y el ansia de ganar y que se esfumasen los fantasmas, se ponen a funcionar y asfixiar al rival. El primer gol de Lleixà en el 54 desde fuera del área, que por cierto "partidazo", ya llegaba con nuestro equipo dominando el centro del campo y volcado al ataque, no había nada más que hacer que ir a por la victoria. Los goles cayeron uno detrás de otro, Mayo y super Koke en dos ocasiones que se erigía en la figura salvadora, hacían que los jugadores locales fueran de más a menos a medida de pasaban los minutos ante la alegría de los seniencs.

La semana próxima derbi ante el Ulldecona.

JESUS Y MARIA 4 LA SENIA 0

Alineació: Chis, Joel, Xavi, Martí Vinyals, Jonathan, Dani, Ramón, Jordan, Cristian, Sergi i Martí. Banqueta: Germán, Eduard i Sora.


Partit marcat per les nombroses baixes del juvenil de La Sénia, fet que ha obligat a agafar cinc cadets. Els seniencs han sortit molt seriosos defensivament durant la primera part i han tingut la millor ocasió del partit on Cristian ha fet un fort xut que ha anat al travesser. S’ha aguantat el resultat fins al minut 40 on una indecisió ha causat l’1-0. En la segona part el Jesús i Maria ha fet ràpidament el 2-0 rematant una pilota penjada de cap. A partir d’aquí s’han avançat les línies i els seniencs han tingut alguna ocasió però ha estat el Jesús qui tornava a marcar en rematar un córner. Ja amb el partit decidit el Jesús a fet el quart gol a l’últim minut de partit.

JESUS Y MARIA 2 LA SENIA 1

LA SENIA : Rai, Arkaitz , Litmi, Manu, Jordi, Carlos querol , Marc Blanco, Ramon , Joan zaragoza , Alfonso, Joan vilarroya.

BANQUILLO : Rafa , Carlos alberto, Jordan, Chis

GOL : Jordi Tolosa




Sexta jornada que el equipo senienc no consigue una victoria , la realidad manda el equipo senienc ya esta situado en las dos ultimas plazas junto con Aldeana y es que tener un equipo justo para esta categoría mas las bajas de las lesiones de Ferran , Enric y Pol ademas de la sancion Jordan hacen que el cuadro senienc presente un equipo de circuntancias cada jornada . Empezó bien el partido para el equipo senienc al adelantarse al marcador por mediación de Jordi Tolosa y tuvo el equipo senienc en el partido varias ocasiones para marcar un segundo gol como el Jesus y Maria por mediación de Jesus Ferreres. Al final el equipo senienc no pudo ganar , dio buena impresión y a pesar de ocupar la penultima plaza esta demostrando cada jornada que el equipo va a mas , hace quince dias jornadas empato en Calafell, la pasada casi se gano al Valls y en esta jornada en Jesus y Maria por el juego demostrado se merecia un empate , no pudo ser el Jesús y Maria con mucho oficio de sus jugadores en su terreno y un mister David que es un gran estratega consiguió una victoria in extremis a diez minutos del final. Que pena se ganaba 0-1 se perdía en los últimos minutos, la semana pasada igual se ganaba 2-0 y se empato así es el fútbol.

 LA VISION DEL PARTIDO DESDE JESUS Y MARIA
CRONICA PARTIDO
http://jesusimaria.blogspot.com/2010/11/un-golas-de-xixo-al-minut-72-de-partit.html

miércoles, 10 de noviembre de 2010

AMPOSTA 9 LA SENIA 7

Jugadors: Kira, David Verge, David Martin, Albert, Eloy, Héctor, Marc Cortés, Marc Aspa, Roger, Samuel i Joan.


Primer quart: 2-1 gol d'Albert

Segon quart 3-0

Tercer quart 1-1 golm d'Albert
Quart quart 0-2 gols d'Albert i David Martin


Partit que no s'ha pogut guanyar al camp d'Amposta. Molt ben lluitat, però, pels xiquets de la Sénia.Hem perdut els dos primers quarts, empat injust el tercer gràcies a l'àrbrit (el teníem guanyat), i guanyat l'últim quart.

Destacar l'esportivitat i les ganes de jugar dels xiquets. Tot i tenir el partit perdut ho donen tot fins al final

LA SENIA 10 ULLDECONA 6



Alineació: Jordi Dauden (porteria) Aleix Tortajada (porteria), Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan i Enric Querol.




Què dir d'aquests xiquets! que cada partit que passa millor juguen i millor defensen; estan per a marcar gols i no deixar passar ni una. Avui una de les sorpreses ens l'ha donat el porter Jordi Dauden, que amb un xut potent com els que ell sap fer, ha marcat un gol de porteria porteria, (xut- rebot i gol) i com no, Enric, Lluís i Jose que continuen amb la seva bona "ratja".


En fi no ens podem queixar, ens donen la satisfacció cada setmana d'anar sumant punts i la satisfacció de veure'ls contents a ells que és la que més ens ompli a nosaltres.


1r.Quart: 2-0 Gols: Enric i Lluis


2n.Quart: 1-0 Gols: Jordi Dauden


3r.Quart: 2-0 Gols: Jose


4t.Quart: 0-1

LA SENIA 3 RAPITENCA 1

C.F. LA SÉNIA. Joan, Fèlix, Marc, Oscar, Gerard, Roger, Neus. També van jugar: Madalin, Ferran, Biel, Jordi, Dani.





RAPITENCA “E”:.Sergi, Adrià, Bruno, Tomàs, Ignasi, Juan Carlos, Joan Antoni. També van jugar: Eric, Andreas, Fortet, Andrei.




Gols: 0-1 Juan Carlos (10‘), 1-1 Ferran (22’), 2-1 Oscar (25’), 3-1 Ferran (55’),




Parcials Quarts: 0-1 /2-0 /0 -0 / 1-0

Incidències: Àrbitre: RAHMOUNS BOUTZAKHTI ABDESSADEK

Els rapitencs s'han avançat al marcador en un primer quart desastrós dels seniencs. Al segon quart la Sénia ha canviat i amb una gran intensitat ha donat la volta al marcador en 3 minuts desprès de dos grans jugades senienques. El primer després d'una jugada individual de Ferran i el segon amb una gran jugada col·lectiva que rematava Oscar als fons de la xarxa. El 3r i el 4t quart ha estat de domini altern, en ocasions a les dues bandes, però ha sigut Ferran quan en un magistral llançament de falta directa ha decidit el partit. Els seniencs han presentat la seva candidatura.

LA SENIA 7 ALCANAR 2

Gols: J Diego 3, Jaume 2 , Alex 1 , Samuel 1



Partit importantissim per a La Senia per retrovar-se amb la seva aficio.


En els primers dos quarts degut al mal estat del terreny de joc, el partit ha estat molt igualat.Primer s´adelanta la Senia amb un gol de falta de J. Diego despres a les acaballes seguit d´una errada defensiva , l´equip visitant es trova en l´empat.


Ja en el tercer quart tenint consciencia de tot el que ha viscut l´equip de Ramon Subirats,amb el cor a la ma i un gran esforç per part dels jugadors locals aconsegueixen treure tot el futbol que tenen i es distancien amb un 5 a 1 que es recordara per molts dies.


Finalment en el ultim quart amb l´equip rival derrotat es fan dos gols mes i el rival fa en els minuts finals el que seria el 7 a 2 definitiu.

Destacar la fantastica reaccio de l´equip senienc que tenia molt clar que esta era una oportunitat unica per demostrar que tot el treball ben fet te una bona recompensa.

AMPOSTA 3 LA SENIA 1



Jugadors: José Juan, Jorge, Miquel, Raul, Iu, Enric, Aitor, Liviu, Eric i Jordi Escubedo.


També :Àrtur, Gaby, Oriol, Frederic i Frank.


Gol: José Juan

LA CAVA 2 LA SENIA 5

GOLEADA




C. F. LA SÉNIA: Cristian, Jonathan, Vinyals (c), Josep Antoni, Morales, Ramón, Julen, Mestre, Mayo, Lleixà, Alexis.


Sustituciones: Queralt, Albert, Koke, Kevin, Pau, Julià, Guzmán.

LA CAVA: Jordi, Raimon, Andreu, Eric, Pau, Martí, Tomás, Genís, Tomas Castells, Cristian, Aleix.


Sustituciones: Lluis, Carles, Sergi.


ÁRBITRO: Rahmouni Boutzakuti. BIEN. Amonestó con amarillas a Alexis (30') por La Sénia, Genís (49') y Raimon (75') por La Cava.

GOLES: 0-1 Lleixà (16'); 0-2 Morales (22'); 1-2 Cristian (27'); 1-3 Guzmán (44'); 2-3 Aleix penalti (49'); 2-4 Julià (71'); 2-5 Julià (78')


La Sénia presenta sus credenciales a la zona alta de la liga después de jugar un gran partido y ganando con solvencia este medido día en La Cava. No hubo rival para estos chavales que con ganas y pundonor se crecen y juegan bien al fútbol. Desde el primer momento con gol de Lleixà y el gol de Morales de falta directa muy lejana que se traga el buen portero Jordi, los jugadores seniencs se sentaron muy bien en el campo y en todas sus lineas ganaban al rival. En un contragolpe fugaz Cristian de La Cava puso el 1-2 en el marcador antes del descanso pero no era suficiente como para poner nervioso a nuestro conjunto, los killers estaban tranquilos.

En el segundo tramo del partido y con los cambios realizados por Alfredo Fuster se sudó bien la camiseta y finalmente la condición física de los nuestros acabó de decantar el partido, no inquietaba el rival. Era el momento de matar la situación y Guzmán encarriló el encuentro con el 1-3, en un penalti dudoso de Josep Antoni los jugadores de La Cava marcaban por mediación de Aleix. A partir de ahí los jugadores seniencs empezaron el tiki-taka en el medio del campo, partidazo de Julen y Ramón, y con los arietes calientes acabaron metiendo una goleada en campo contrario. No pudieron hacer nada los chavales locales ante el poderío senienc, que lo plasmaron muy bien en el campo cuando están unidos y con ganas.

ALCANAR 2 LA SENIA 2



Alineació: Eduard, Joel, Èric, Dídac, Xavi Pomada, Dani, Robert, Martí, Jordan, Pablo i Joan. Banqueta: Chis i Cristian

Gols: Cristian i Martí.

Inici de partit de tanteig entre els dos equips en que els seniencs no han posat les ganes suficients i al minut 20 l’Alcanar s’ha avançat al marcador en una jugada en que han aprofitat una passada errada al mig camp .A partir d’aquí els seniencs han començat a fer un bon joc de toc de pilota, fet que ha provocat que els canareus es tanquessin al seu propi camp. S’ha tingut alguna ocasió però no s’ha aprofitat i s’ha arribat al descans amb l’1-0. La segona part ha començat igual que ha acabat la primera, amb possessió de la pilota i tancant l’Alcanar al seu camp però tot i això no s’ha aconseguit fer gol i ,en una jugada per banda, els canareus han aconseguit fer el 2-0 que complicava molt el partit. Tot i el gol rebut, els seniencs han seguit igual i pocs minuts després Cristian ha fet el 2-1 després d’una jugada embolicada dins de l’àrea. Els seniencs s’havien posat al partit i seguidament Martí feia el que seria el definitiu empat a 2-2 mitjançant un fort xut des de dins de l’àrea. Quedaven deu minuts i el 2-3 es veia vindre però dos expulsions ja en el tram final de partit ha fet que els seniencs es dediquessin a defensar el resultat. Així doncs, partit amb regust a derrota tot i aconseguir un punt.

LA SENIA 2 VALLS 2

 2LA SENIA : Rai, Rafa , Litmi, Manu, Jordi, Jordan , Joan vilarroya , Ramon , Carlos alberto, Alfonso, Carlos querol.

BANQUILLO : Arkaitz, Xavi, Pablo, Joan Zaragoza , Jordan.


Se presentaba uno de los gallitos de este campeonato el Valls pero el equipo senienc planto cara desde el primer minuto, el equipo visitante se cerro en su area y el equipo local fue entrando en juego con jugadas de primer toque , las jugadas cada eran mas peligrosas y el equipo senienc consiguió su triunfo final con tanta presión al marcar un gol Carlos Querol este de penalti, fue el primer gol de este jugador esta temporada en su reaparición después de su lesión. En la primera parte el Valls fue un desconocido que no chuto ni una vez en la portería contraria. En la segunda parte el partido gano en intensidad , fue de dominio alterno y la tensión en el juego aumento así llego la expulsión de dos jugadores uno de cada bando por parte de La Senia Jordán. El equipo senienc sentencio el encuentro por el jugador Joan Vilarroya que fue tambien su primer gol esta campaña. Con 2-0 el equipo senienc , nunca debió perder este partido , al no tener en el medio campo del jugador Jordan que una jornada mas lo expulsaron ,el mister cambio a Carlos Querol esto hizo que el Valls subiera sus lineas y empatara un partido.

DESDE VALLS ENTREVISTAN A PEDRO GARCIA

Pedro Garcia: "S'ha anat molt de potencial del que teniem la temporada passada a La Sènia"



Pedro Garcia és la seva primera temporada a la Sènia. Després d'haver entrenat equips com l'Ulldecona o La Cava, Garcia té la difícil papareta de salvar la Sènia que traspassa una situació econòmica delicada, com molts altres clubs de la categoria. Garcia, destaca que el terreny de joc en què estan jugant a causa de les obres del camp municipal La Clotada és un terreny de joc que està en males condicions.






Com veus la UE Valls en aquest inici de lliga?


La diferència entre la UE Valls i la Sènia és notable. Nosaltres a priori mai descartem res, ni sumar els tres punts però sabem que serà difícil. La UE Valls sempre ha estat un equip punter i no sorprèn que estigui a la zona més alta perquè té potencial, tot i els problemes de pretemporada.






La Sènia bé d'empatar al camp del Calafell, equip que va guanyar a la UE Valls, això us dòna moral de cara diumenge?


Crec que l'empat si que ens dòna moral perquè teniem dubtes i entre expulsats, sancionats i lesionats ens està costant però davant del Calafell vam donar la cara i aquest resultats ens permet pensar que tenim nivell per inquietar als rivals.






Com valores l'inici de la temporada de la Sènia?


L'inici numericament no és positiu però si tenim en compte de com està la situació a la Sènia on em tingut baixes importants aquesta temporada tenim que acceptar aquesta situació però veig que l'equip pot anar a més.






Envers l'any passat heu tingut varies baixes no?


El 70% de la plantilla és nova. Hem tingut que fer una restructuració de l'equip tant a la zona de davant com en defensa. S'ha anat molt de potencial del que teniem la temporada passada. És un projecte que be marcat per la crisi i pràctimanent tot l'equip ha excepció de Manu que no és de la Sènia però que porta molts anys aquí la resta són de la Sènia. Ara comença una nova història a la Sènia, ha estat un projecte forçat. La realitat és que com altres equips com l'Aldeana o l'Ulldecona fa dues temporades no seriem equips de 1ª regional però això vol dir que els jugadors estan treballant molt bé.






La Sènia per obres al seu camp està jugant a Sant Rafael, província de Castelló, això afecta a l'equip?


Si per dos motius. El primer perquè la gent no es desplaça i perquè el terreny de joc no està en bones condicions. El camp és de gespa natural però està en mal estat. No es pot canviar de camp perquè no hi ha ofertes per jugar en un altre lloc ja que el nostre està en obres. Tenim l'opció de demanar que inverteixin l'ordre dels partits però és una hipòtesis. És molt difícil fer un bon joc en aquest camp.






Això pot beneficiar més a la Sènia que al Valls?


No, perquè nosaltres no estem acostumats a aquest terreny de joc. Si que entrenem i jugem allí però no són entrenaments de calitat. L'estadística ho diu que l'equip es comporta millor fora de casa. A més entrenar en un terreny de joc dolent no aporta res positiu.






Teniu pensat fer un canvi de joc davant la UE Valls ho sempre juguen al marge del rival?


M'agrada mirar al rival però normalment jugem al nostre estil de joc i depèn del rival fem alguna adecuació però mo m'hi fixo massa en els rivals.






Per acabar, suposo que l'objectiu de la Sènia és salvar la categoria aquesta temporada, no?


Salvar la categoria implicaria quedar-se a 2ª Catalana i això seria bo i per tant seria una bona temporada pel club.
FUENTE  BLOG : EL TRAVESER DE VALLS

lunes, 8 de noviembre de 2010

ROSELL 2 CINTORRA 2

Alineació: Jordi, Quim, Aleix Martí, Sergio, Pallarés, Raül, Jofre, Xescu, Aleix Royo, Marc i Jota. També han jugat, Ander, Juanjo i Isaac.



El Club Esportiu Rossell no ha passat de l'empat davant de l'equip de Cinctorres, en un partit on l'equip local no ha pogut mantenir els dos gols aconseguits a la primera part per Raül i Xescu.


En general el Rossell no ha fet un bon partit, encara que en tot moment ho ha intentat. Acabant-se el partit s'hagués pogut aconseguir el 3 - 2 que li donés els tres punts, ja que els davanters locals han tingut algunes ocasions que no han pogut materialitzar en gol.







jueves, 4 de noviembre de 2010

LA SENIA- AMPOSTA

RAPITENCA 8 LA SENIA 8

Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Aleix Tortajada



Jordi Querol, Marc Cabanes, Marc Arasa, Pol Sabaté, Jose Hernández, Lluís Capitan, Daniel Martínez, Enric Querol, Gerard Fàbrega, Sergi Aparicio

Partit molt igualat en que els jugadors dels dos equips han lluitat sense parar per poder aconseguir més gols. Gols que no han arribat, quatre xuts al pal i molts intents que no han donat resultat que hauria d'haver estat. Un deu per aquets jugadors seniencs no no s'encongeixen en moments difícils, tot el contrari es fan encara més grans. Avui els destacaríem a tots, però encara i així hem destacar el bon joc de Dani que ha defensat molt bé la porteria tallant a l'adversari; destaquem també a Enric que ens ha empatat el partit al segon quart.






1r.Quart: 1-0


2n.Quart: 0-1 Gol d'Enric


3r.Quart: 0-0


4t.Quart: 0-0

RAPITENCA 1 LA SENIA 3

La Senia :Joan, Dani, Felix, Jordi, Ferran, Gerard, Madalin. Marc, Roger, Oscar, Biel, .




Gols: Gerard 2 , Ferran 1


Partit dificil de l'aleví senienc al camp de la Devesa contra un rival que ocupa els primers llocs a la classificació. Els seniencs s'han avançat al marcador al primer quart mitjançant una bona jugada individual de Ferran. El segon quart ha estat igualat i no ha estat fins al tercer quart on s'ha conseguit el 0-2 despres d'una bona paret entre Ferran i Gerard on aquest ultim ha definit amb un xut creuat. El quart quart ha sigut d'infart, els rapitencs han conseguit retallar distàncies i han estat uns instants enbotellan als seniencs a la seva àrea, però en una centro per la banda esquerra senienca Gerard ha aprofitat una indesició entre el porter i la defensa rapitenca per a fer sumar el seu segon gol particular i donar l'avantatge de 1-3 al marcador que al final ha sigut definitiu.







En conclusió, gran moment que estan passan els nois de l'alevi B i que els consoliden en les primeres posicions de la taula classificatòria.







Jugador destacat: FERRAN

ULLDECONA 8 LA SENIA 3







gols: Joel Aparicio , Renato i Pau.

La Senia visitava un altre camp difícil, el partit comença dominat per l´equip local que s´adelanta en el primer minut. A les acavalles del quart en un corner empatava La Senia . El segon quart fou desastros per a l´equip visitant que encaixa quatre gols més.



La segona part comença d´un altra manera, la Senia reduia distancies i en dos gols quasi consecutius es ficava 5-3, malgrat això en un últim quart molt ben jugat per l´equip de Ulldecona acaba sentenciant en el resultat final.

LA SENIA 2 ALCANAR 1

Jugadors: José(porter), Roger, Jorge, Miquel, Raul, Gaby, Èric, Enric, Jordi Escubedo, Aitor i Quim Juan . També: Jordi Miró, Oriol, Liviu, Àrtur i Franc.






Gols (2): Jordi Miró i Miquel

PERELLO 2 LA SENIA 4




PUÑETAZO SOBRE LA MESA

C. F. LA SÉNIA: Queralt, Albert, Vinyals (c), Josep Antoni, Morales, Ramón, Koke, Dídac, Julen, Germán, Lleixà.


Sustituciones: Cristian, Sora, Pau, Mestre, Guzmán, Xavier, Abenza.


PERELLÓ: Manel, Arnau, David, Rubén, Guillem, Martí (c), Oriol, Marc, Enzzo, Bruno, Rafel.


Sustituciones: Dídac, Axel, Carlos, Maciej.

ÁRBITRO: Marc Queral Bosch. BIEN. Amonestó con amarillas a Dídac (30'), Sora (47'), Mestre (67'), Josep Antoni (76') por La Sénia. Nadie por el Perelló.



GOLES: 0-1 Lleixà (14'); 0-2 Koke (32'); 0-3 Julen (38'); 1-3 Martí (45'); 2-3 Martí (52'); 3-3 David (66'); 3-4 Guzmán (75')


Buena alineación de inicio del equipo de Alfredo Fuster y puñetazo sobre la mesa del conjunto senienc para arrebatarle la victoria en casa del Perelló que planteó un buen partido desde el inicio pero sin claridad de ocasiones para inquietar la meta de Queralt. Oportunidades de Koke y gol de Lleixà pronto para tranquilizar el comienzo repentino de los jugadores el Perelló. Se perdían demasiadas ocasiones de gol que llegó de nuevo en la tercera vez que Koke se plantaba solo delante del portero y este gol dejó caos al rival que concedieron oportunidades claras de que marcásemos de nuevo un gol, este gol llegó obra de Julen a saque perfecto de esquina de Lleixà.





En la segunda mitad el entrenador perellonenc se arriesgó para darle la vuelta al marcador y adelantó lineas con el mejor hombre del partido Martí de delantero centro. Dio fruto enseguida la reacción del míster y Martí marco en el 45' en un despiste a la hora de montar la barrera en una falta. Este gol le dio alas a los jugadores locales que marcaban en otro despiste de marcas de nuestra defensa y en la salida de un córner. Había que espabilar que nos habían empatado el partido y se pusieron nuestros jugadores las pilas, estuvieron más vivos y con la salida del banquillo de Guzmán que volvió loco el partido y marcó en una de las clarísimas oportunidades que tuvimos de Xavier, Mestre, Lleixà, Julen y Pau. Demasiadas ocasiones de gol falladas.



De ahí y hasta el final, sin despistes y tranquilidad, mandando el centro del campo se llegó al final con una victoria. Debemos estar arriba en la tabla con este equipo si se disputan bien los partidos y se plantean aún de mejor manera.

SANTA BARBARA 1 LA SENIA 1

Alineació: Chis, Mayo, Xavi Pomada, Dídac, Jonathan, Robert, Dani, Jordan, Sergi, Cristian i Alexis. Banqueta: Eduard i Martí.



Gols: Xavi Pomada

Mal partit el jugat al camp del Santa Bàrbara on els seniencs es presentaven amb diverses absències, fet que ha provocat que hagin pujat tres cadets a ajudar a l’equip. Primera part sense ocasions clares per part dels dos equips però que el Santa Bàrbara s’ha avançat al marcador aprofitant una errada. Minuts després La Sénia ha aconseguit l’empat mitjançant Xavi Pomada que ha aprofitat un mal refús del porter i ha rematat de cap per fer l’empat. La segona part ha estat igual que la primera però on s’hagués pogut aconseguir els tres punts ja en els minuts finals de partit on s’ha tingut un u contra u amb el porter amb penal inclòs que l’àrbitre no ha volgut xiular. En definitiva partit molt fluix dels seniencs on s’ha de destacar el treball aportat pels tres cadets que han jugat tot el partit.

CALAFELL 1 LA SENIA 1

 1LA SENIA : Rai, Rafa, Ferran , Manu , Jordi tolosa , Litmi, Marc blanco, Ramon , Joan Zaragoza, Alfonso, Joan Vilarroya.

BANQUILLO : carlos querol, pablo.

Importe empate del equipo senienc que tuvo todas las dificultades en este partido , iba en cuadro el conjunto  , con dos juveniles y uno de titular, lesiones de varios efectivos y a la postre el equipo local se adelantaba en el minuto 1, mal presagio se presentaba y mas frente a un equipo que es el único de toda la categoría que esta inicto en campo contrario pero el equipo senienc se armo , en defensa y en medio campo y empezó a crear peligro y asi llego un gol de fábula del juvenil Joan Zaragoza, el equipo senienc en los últimos minutos de la  primera parte agunto bien la presión que realizaba el equipo  local . La segunda parte fue mas de los mismo juego alterno el Calafell apretando pero el equipo senienc agunto la envestida , con  buena posición en el campo con entrega , mucho espíritu   y tuvo tambien sus oportunidades. El partido se ponía en contra a falta de 20 minutos Marc Blanco fue expulsado pero el equipo senienc pudo empatar a pesar de los pesares. Se va notando cada vez mas la mano del entrenador que hace cada jornada milagros con los resultados y con las numerosas lesiones , como el dice “ Se nos termina cada jornada la gasolina pero aquí hay gente super “. Un empate de oro que permite soñar la la salvacion.