Buscar este blog

miércoles, 27 de octubre de 2010

ULLDECONA 10 LA SENIA 6

LA SENIA: Kira, Héctor, David Martin, David Verge, Eloy, Roger, Ivan, Marc Aspa, Samuel i Joan.

Partit molt ben disputat al camp de l'Ulldecona. L'Equip rival ens superava sobradament en edat i físic amb xiquets tots de segon any contra els de la Sénia, tots de primer any menys tres xiquets prebenjamins. Tot i amb això, han lluitat molt bé la pilota i no els hem deixat guanyar tan fàcilment com pretenien, fins i tot hem dominat durant moltes estones del partit. Destacar la nostra portera, Kira, que avui ha tengut molta feina i ha fet aturades d'autèntic mèrit. Ànim, cada cop ho fas millor igual que la resta dels teus companys.


En resum ha estat una derrota defensada molt dígnament.

LA SENI 12 ALCANAR 4

Alineació: Porteria: Jordi Dauden, Aleix Tortajada





Jordi Querol, Marc Cabanes, Pol Sabaté, Marc Arasa, Jose Hernández, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Enric Querol.


Un altre jornada en que els nostres jugadors no han fallat. Destacada golejada en tots el quarts, no han deixat respirar a l’equip oponent.


1r.Quart: 2-0 Gols : Pol, Jose






2n.Quart: 2-0 Gols: Enric, Pol






3r.Quart: 3-0 Gols: Jose, Pol, Lluís






4t.Quart: 5-0 Gols: Pol, 3 d’Enric, Marc A.

LA SENIA- 6 ALCANAR 2



LA SENIA :Joan, Dani, Felix, Oscar, Ferran, Jordi, Gerard. Madalin, Marc, Roger, Biel, Neus.


Gols: Gerard 2, Ferran 2, Roger 1, Dani 1



Bon partit dels seniencs que s'han avançat mol ràpid al marcador, al minut 3 es guanyava 2-0, i això a provocat poder encarar el partit amb més tranquilitat. Els groguets no han desplegat el seu millo joc però tot i així no ha perillat la victòria en cap moment del partit. Gran treball defensiu amb un marcatge impecable de Felix al jugador canareu més destacat. Victòria que consolida als groguets en els llocs alts de la taula classificatòria. La semana que ve a pel líder!!!


Jugador destacat: Fèlix.

EBRE ESCOLA 3 LA SENIA 0

Mihail- Juan- Joel Adell - J. Diego- Sergui- Jaume - Steffi ,,,, Samuel, Alex, Renato, Marc.

Partit que enfrontava al tercer classificat contra La Senia . El partit en els seus dos primers quarts va ser dominat per tots dos equips creant moltes ocasions de gol per part de l´equip visitant. La Senia desplegant el seu millor futbol en el que portem de temporada va tenir a la seva mà adelantar-se en el match però en un contracop després d´un corner , l´equip local s´adelanta. Quasi a la fi de la primera part Steffi tingué a les seves botes l´empat del partit però no va tenir sort i el porter atura el balón.






A la segona part continua la insistencia de La Senia per empatar el partit però descuida en tasques defensives i L´Ebre escola marcar el 2-0 i al final en un clar fora de joc el 3-0.


Cal destacar léntrega de tots els jugadors de La Senia mostrant un bon joc davant d´un dels aspirants a l´ascens.

LA SENIA 0 DELTA ESCOLA 2

Jugadors: Iu, Roger, Orio, Jorge, Miquel, Aitor, Enric, Jordi, José Juan, Èric i Raül.






També: Liviu, Àrtur, Frederic, Franc i Quim.



Durant la primera part la Sénia ha aguantat molt bé i ha tengut alguna oportunitat de gol que l'equip contrari ha corregit amb una defensa contundent i físicament superior. A la segona part l'Escola Delta ens marca el primer gol (sospitosament fora de joc) però que l'àrbrit no anul.la. La presió moral per aquest primer gol ens fa baixar la guàrdia i ens marquen el segon gol que defineix el resultat final del partit.






Rectificar la crònica del partit de la setmana anterior on hi ha un gol de Jorge per error que en realitat el va fer Enric Corbaton.

LA SENIA 3 SANT JAUME 3

OTRO MAL ENCUENTRO DE LOS SENIENCS




C. F. LA SÉNIA: Queralt, Albert, Josep Antoni, Jonathan, Lleixà, Abenza, Mestre, Alexis, Germán, Kevin.


Sustituciones: Cristian, Morales, Mayo, Guzmán, Xavier, Julià, Koke.
 SANT JAUME U. E.: Llatzer, Alex, Francesc, Domingo, Kilian, Pere, Adrà, GAbril, Frances, Aleix, Kevin.


Sustituciones: Ferran, Oriol, Jordi, Gabriel.

 
ÁRBITRO: Agustí Martí Gómez. MAL



GOLES: 0-1 (9'); 0-2 (14'); 1-2 Mayo (32'); 2-2 Koke (74'); 3-2 Jonathan (76'); 3-3 (80')



CRÓNICA
Primer partido como locales esta temporada en el campo del Arcángel de Sant Rafael del Rio. Empezó el conjunto senienc adormilado y sin la actitud ganadora que se les pide de hace varias semanas, estos chavales pueden y deben hacerlo muchísimo mejor. Al final del encuentro cualquiera de los dos equipos pudo ganar y el Sant Jaume salvó un punto en el minuto 80.



La primera mitad y en los primeros minutos el conjunto visitante fue superior y se reflejaba en el marcador con un 0-2 contundente en los primeros compases del partido. La únicas ocasiones de marcar que tuvieron los nuestros eran a disparos lejanos desesperados de Lleixà que paraba bien portero de Sant Jaume Llatzer y hasta que Alfredo Fuster no movió el banquillo senienc no se vieron ocasiones claras de marcar, que llegó con una buena jugada de Mayo. Al descanso se llegaba con el 1-2.










En la reanudación, un equipo senienc que dominaba sin claridad pero acumulaba muy buenas ocasiones de gol de Koke y Julià que inexplicablemente se iban fuera o paraba Llatzer. Los chavales de Sant Jaume se defendían bien, a destacar el partido del número dos del Sant Jaume Alex que hizo un partido muy completo en el lateral derecho. En una mala decisión del colegiado, se iban a los vestuarios por acumulación de tarjetas el el minuto 76 del partido Mayo y Frances por una discusión del partido. Pero en una de tantas ocasiones llegó el empate senienc obra de Koke e instantáneamente el gol que nos daba momentáneamente la victoria realizado por Jonathan.










En la última jugada del encuentro, Pere del Sant Jaume se encuentra un balón perdido fuera del área senienca que remata a la red defendida por Queralt y le da el primer punto para los visitantes en esta temporada.

PERELLO 4 LA SENIA 2

PERELLÓ 4 - LA SÉNIA 2



Alineació: Eduard, Joel, Èric, Dídac, Xavi Pomada, Dani, Robert, Jordan, Martí, Pablo i Joan. Banqueta: Chis, Cristian i Sergi.



Gols: Xavi i Martí


Partit jugant al camp del Perelló, un camp de terra on no s’ha vist un joc vistós per part de cap equip. Els seniencs han començat amb moltes ganes, apropant-se a la porteria rival però sense gaire perill. El partit s’ha complicat quan La Sénia s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió amb roja directa d’Èric (cal dir també que una entrada anterior a Martí també es mereixia la roja). Tot i això, La Sénia s’ha avançat al marcador mitjançant Xavi en un llançament de falta indirecta dins de l’àrea. Pocs minuts després El Perelló feia l’empat a causa d’un desajust defensiu i seguidament, feien el 2-1 en claríssim fora de joc. En la segona part els seniencs han sortit amb moltes ganes i s’ha aconseguit el 2-2 gràcies a Martí que se’n va per velocitat i encara tot sol el porter. Pareixia que tot i jugar en un home menys es podia guanyar però, una errada defensiva ha fet que el Perelló es tornés a posar davant en el marcador. D’aquí fins al final La Sénia ha intentat fer el gol de l’empat però ja en els minuts finals El Perelló establia el 4-2 definitiu amb un altre gol amb fora de joc. Cal dir que l’àrbitre ha tingut una actuació pèssima i que ha afavorit a l’equip local però també s’ha de tindre molt en compte els errors comesos pels seniencs.

LA SENIA 0 SALOU 0


LA SENIA: Xavi, Arkaitz , Manu, Jordan , Litmi, Marc blanco, Ivan , Alfonso, Ramon, Vilarroya , Tolosa.

SUSTITUCIONES :carlos tukai, Joan zaragoza.

Se escapo un nuevo punto de nuestro feudo frente a uno de los rivales que se debia vencer por estar también en posiciones de descenso. Con las bajas  importantes de Enric , Carlos Querol, Ferran  y la de Pol para el resto de temporada el equipo senienc una jornada mas presentaba donde un equipo donde faltaban importantes efectivos y ante tal circunstancia Jordi Tolosa tuvo que jugar de hombre punta.  La primera parte fue nivelada y apenas inquieto el equipo senienc la portería visitante y en la segunda la tónica fue la misma aunque se tuvo mas ocasiones y el árbitro no pito un penalti claro a favor de el equipo local. Expulsaron a Jordán y el entrenador Pedro García. Tercera jornada que el cuadro local no consigue una victoria.

jueves, 21 de octubre de 2010

RAPITENCA 6 LA SENIA 10




 Jordi Dauden.


Jordi Querol, Marc Cabanes, Pol Sabate, Marc Arasa, Jose Hernandez, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Enric Querol, Gerard Fàbrega i Sergi Aparicio.






Un partit ben jugat en el que tampoc han faltat els gols. Destaquem aquesta setmana a Sergi que s'ha estrenat marcant 3 gols.


1r.Quart: 0-1 Gol de Sergi




2n.Quart: 0-1 Gol de Daniel




3r-Quart: 1-2 Gols de Jose i Sergi




4t.Quart: 3-2 Gols de Lluis i Sergi


LA SENIA 7 ULLDECONA 9



Jugadors:  Kira. David verge, David Martin, Héctor, Marc Aspa, Ivan, Roger, Joan, Eloy, Albert i Samuel.

GOLES : Albert , David Martin (2)
Partit molt ben jugat i defensat pels xiquets de la Sénia. Hem dominat gairebé tot el partit. Senzillament l'equip d'Ulldeacona ha tengut més sort en les poques arribades que ha fet a porta.
A les grades molta emoció ja què hem empatat el primer quart, perdut el segon i guanyat el tercer, de manera que fins que s'ha acabat el partit no hi havia res decidit però finalment hem perdut l'últim quart i la victòria se l'ha endut l'equip rival.

SANTA BARBARA 3 LA SENIA 10

LA SENIA : Joan, Dani, Marc, Oscar, Ferran, Jordi, Madalin. Gerard, Fèlix, Biel, Neus.




Gols: Oscar 3, Gerard 4, Ferran 3


Espectacular partit el vist aquest mati al municipal planer on els groguets s'han imposat al fins avui invicte Santa Bàrbara. Els jugadors seniencs molt concentrats en tot moment ja que es tractava de la visita al camp del líder han ofert un mol bon joc sense deixar entrar al partit als jugadors locals. Grans moments de futbol viscuts per part de l'equip senienc que a controlat el partit de principi a fi i aixi ho demostra el resultat final amb tres jugadors groguets molt enxufats de cara a porteria ja que entre els tres han aconseguit els 10 gols visitants. Destaca a tot el equipo.

LA SENIA 2 ROQUETENC 3

 


Mihail- Juan- Joel Adell - J. Diego- Sergui- Jaume - Steffi ,,,, Samuel, Alex, Renato, Marc, Pau, Joel Aparicio



Partit dominat un principi per La senia que adelanta el marcador i es posiciona al caamp. Abans de la mitja part confirma la superioritat en el segon gol. Després l´equip visitant aprofitant un descuit marca un gol que porta a uns minuts de desconcert en l´equip local,ells ho aprofiten i empaten el partit. La mala sort s´apodera de l´equip local que te ocasions per sentenciar el match però en una jugada desgraciada un rebuig del defensor local li deixa en safata el gol de la victoria del Roquetenc.
Cal esmentar el punt d´honor dels jugadors de la Senia que mai han donat per perdut el partit,anim i a seguir treballant.

PERELLO 2 LA SENIA 4

Jugadors: Iu, José Juan, Roger, Jorge, Miquel, Èric, Liviu, Enric, Jordi, Aitor i Aleix. També: Gaby, Quim i Franc.


Gols: José Juan, Jordi Escubedo, Jorge i Gaby.

 
Partit molt ben jugat pels xiquets de la Sénia malgrat un pèssim arbitratge que afavoria descaradament a l'equip rival amb dos gols de Quim anul.lats sense motiu. Igualment, la Sénia ha dominat tot el partit i ha demostrat un joc molt més superior al del Perelló.




RAPITENCA B 1 LA SENIA 1

EMPATE INJUSTO

C. F. LA SÉNIA : Cristian, Jonathan, Vinyals, Josep Antoni, Morales, Mestre, Julen, Ramón, Lleixà, Koke, Julià.



Sustituciones: Queralt, Sora, Pau, Kevin, Dídac, Xavi Zamora, Pablo.

Goles: 1-0 (46'); 1-1 Lleixà (78')



El empate nos dejó mal sabor de boca, aunque después ver el fútbol del equipo senienc y el realizado por los rapitencs, ya se puede dar por bueno. Los jugadores locales tuvieron más ganas y ánimos para encarrilar el partido a su favor pero la ocasiones claras las teníamos nosotros aún sin tener actitud ganadora.

Julià como casi siempre tiene clarísimas oportunidades para marcar pero no le acompaña la fortuna y esta tarde era más de lo mismo. Se plantó solo en un par de ocasiones que no supo materializar y en otra oportunidad el balón se estrella en el travesaño a tiro de vaselina de Lleixà. En los lanzamientos de córners que fueron cinco en la primera parte, Mestre los lanzó con gran clase y en varias ocasiones los remates de nuestros jugadores estuvieron a punto de convertirse en gol. Los rapitencs no llegaron con ningún peligro en toda la primera mitad pero tocaban y jugaban cosa que nosotros con esa actitud de "sobradillos" si le hubiésemos puesto más ímpetu y ganas estaríamos hablando de otra cosa.










En la reanudación los locales se encontraron con un balón mal rechazado en defensa y un jugador de La Ràpita engancha un remate de fuera del área que se cuela por la mismísima escuadra de la portería sin que el portero, y pese a su estirada, pudiese hacer nada y subiendo el 1-0 al marcador. Seguíamos adormilados pero cuando se llegaba al área local se perdía excelentes ocasiones de gol. Lleixà con otro balón al palo, Julià, Koke y Xavi estuvieron a punto de empatar el encuentro pero no llegaba el gol. Quedaba muy poco para acabar el partido y se nos quedaba la cara de desesperación al ver que las ocasiones más claras del partido habían sido de nuestro equipo y la victoria se iba a quedar para el equipo rapitenc, menos mal que en una de tantas Lleixà si que empaló un buen xut que se coló en las redes.










Aún hubo ocasión de ganar si no lo remedia el portero local a fortísimo remate de fuera del área de Vinyals que ya lo veíamos entrar en la portería. Bueno, empate que medio sabe a derrota.

LA SENIA 6 SANT JAUME 2

Alineació: Eduard, Xavi Pomada, Dídac, Èric, Xavi Garcia, Dani, Robert, Jordan, Sergi, Cristian i Joan. Banqueta: Joel, Alexis i Chis.

 
Gols: Sergi, Jordan (2), Joan, Cristian i Xavi Pomada.


Partit jugat al camp del Sant Rafel on l’estat del terreny del joc no estava en bones condicions. Als primers minuts de partit, Sergi ha marcat l’1-0 després d’aprofitar una bona passada de Joan. Minuts després Jordan feia el 2-0 de córner directe. El tercer gol senienc ha estat obra de Joan que s’ha driblat a un defensa i ha definit a l’u contra u, i seguidament Jordan ha fet el 4-0 encarant tot sol davant del porter. El partit es posava molt còmode per als seniencs però a l’últim minut de la primera part una badada defensiva ha causat el 4-1. A la segona part els seniencs han sortit adormits, fet que el Sant Jaume ha aprofitat per fer el 4-2 i apropar-se més a la porteria dels seniencs. A mitjans de la segona part Cristian establia el 5-2 mitjançant un bon xut des de dins de l’àrea. Ja amb el partit decidit, Xavi Pomada ha fet el definitiu 6-2 en un remat de cap a la sortida d’un córner. En general partit còmode per als seniencs, però s’han rebut dos gols, massa si este en compte que l’equip visitant només en portava dos en tota la lliga.

CANONJA 5 LA SENIA 0

LA SENIA: Xavi, Rafa, Ferran, Jordan , Manu, litmi, Marc blanco, Ramon , Carlos tukai, Alfonso, Joan Vilarroya.

SALIERON :Arkaiz,  Pablo.

LAS AUSENCIAS PASARON FACTURA
El equipo senienc viajaba en cuadro en el desplazamiento a Canonja , bajas de Jordi Tolosa por sancion , Enric , Carlos Querol y la estrella del equipo Pol que ha causado baja en el club esta temporada por una lesion que le va apartar toda la temporada . El equipo senienc agunto hasta el minuto 15 y cuando marco el primer gol el equipo local fue un vendaval , no pito un penalti a favor del equipo senienc con 2-0 , un 2-1 hubiera cambiado quizas la tonica del partido, con 2-0 se terminaba la primera parte .La segunda parte poco pudo hacer el equipo senienc con un Canonja crecido , Fran cuatro goles y Albert con uno dioeron un recital de goles y juego frente a un equipo senienc que hizo lo que pudo, muchos gles fueron fallos defensivos que aprovecharon con creces el equipo local.

NUEVOS FICHAJES Y ROBERTO A LA ESPERA.

Joan Abella volvera al equipo este semana despues de su ausencia dos partidos, Ivan jugara mas partidos y quizas Roberto vuelva al club ante la aunsencia definitica de Pol, de el depende , si quiere a la entidad , si quiere estar con sus amigos de siempre y sus compañeros Roberto tiene que volver a su casa.

JORDI ROJAS ENTRENADOR DEL CANONJA : En la primera parte nuestro equipo no jugo bien , La Senia me ha decepcionado.

lunes, 18 de octubre de 2010

ROSELL 2 ALCALA 1

El Club Esportiu Rossell ha sumat tres punts al Camp Municipal d'Esports "La Planeta", en un partit molt omplicat per la pràctica del futbol a causa del fort vent, sobretot en la primera part.



L'equip local ha inaugurat el marcador amb un gol de Raül només començat el partit, la qual cosa feia preveure una golejada. En canvi, no ha sigut així, ja que durant la primera part, tot i jugar amb el vent a favor, els jugadors del Rossell no acoseguien fer un futbol vistós i pràctic de cara al gol.


A la segona part ha baixat la intensitat del vent i l'equip local ha dominat el joc. Quan el Rossell jugava millor, l'Alcalà ha aconseguit l'empat en un xut des de lluny i amb l'ajuda del vent que ha fet que la pilota entrara en la porteria. Davant l'empat, el Rossell ha intensificat el seu joc d'atac i ha tingut bones oportunitats. Finalment el gol ha arribat a les acaballes del partit, amb un bon remat de Xescu des de dins de l'àrea.

Alineació del C. E. Rossell: Diego, Juanjo, Felipe, Aleix Martí, Pallarès, Jofre, Raül, Isaac, Jota, Xescu i Joan Giner.


També van jugar: Aleix Royo, Ignasi, Marc i Sergio

ALCANAR 4 LA SENIA 6

Jugadors: Kira (portera), Héctor, Marc Cortés, Marc Aspa, Eloy, Albert i David Martin.



També: Ivan, David Verge, Joan, i Roger.

Bon començament de lliga. Partit molt ben lluitat, jugat i guanyat. Al primer quart Eloy ha encetat el marcador amb un gol del mig del camp tirat amb decisió, la pilota ha botat davant del porter i li ha entrat per baix les cames.

Després, l’equip canareu ens ha fet un gol similar al que ha fet Eloy, la nostra portera, Kira, ha aconseguit tocar la pilota però li ha entrat per baix les cames però un gol d’Albert ha remuntat el marcador i hem guanyat el quart.

El segon quart la Sénia ha baixat la guàrdia i hem perdut 2-0.

Remuntada el tercer quart amb dos gols, d’Albert.

L’últim quart l’hem guanyat 1-2 amb un gol de David Martin i un altre d’Albert.



Felicitats xiquets. Continueu jugant amb aquestes ganes. Us ho passareu bé i guanyareu partits. Ànim!!!

LA SENIA 6 SANT JAUME 0

Jugadors: Iu, Gaby, Jorge, Miquel, Roger, Aitor, Jordi Escubedo, Enric, Eric, José Juan i Aleix.


També: Artur, Frederic, Quim, Liviu i Oriol.



Fàcil i merescuda victòria de l’equip infantil al camp de Sant Rafel.

Des del primer moment la Sénia s’ha imposat al camp i ha dominat durant tot el partit. El primer quart hem marcat quatre gols, els dos primers de José Juan i els dos següents d’Èric. Els següents dos quarts hem tengut oportunitats de gol però que ningú no ha materialitzat. L’últim quart, primer Jordi Escubedo i més tard Àrtur, han marcat dos gols més que han definit el resultat final: 6-0

Ben segur que aquest resultat ens ajudarà moralment.

A continuar lluitant que val la pena!!!

domingo, 17 de octubre de 2010

LA SENIA 11 MASDENVERGE 5

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Jordi Querol, Marc Arasa, Marc Cabanes, Pol Sabaté, Jose Hernández, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Enric Querol i Gerard Fàbrega.


Entrenadors: Jordan i Joan

Partit molt entretingut amb passis molt bons, els jugadors molt ben connectats entre ells el que ha fet ser un partit fluid i amb gols.

Ha estat un bon començament de temporada.!!!



1r.Quart: 2-0 Gols: Jose i Gerard


2n.Quart: 2-0 Gols: Jose i Lluis


3r.Quart: 1-0 Gols: Enric


4t.Quart: 0-0

jueves, 14 de octubre de 2010

LA SENIA 5 ALDEANA 1

Ferran, Dani, Felix, Oscar, Gerard, Roger, Neus. Joan, Jordi, Biel, Madalin.



Gols: OSCAR-2 JORDI-2, NEUS

Victòria dels seniencs contra un gran equip com l'Aldeana. La Sénia s'ha sapigut sobreposar al gol inicial aldeà i ha remontat el partit conseguint una bona diferència al marcador final. En definitiva, bon partit dels seniencs al municipal de Sant Rafel.



Jugador destacat: Oscar.

DERTUSA 6 LA SENIA 1

Mihail- Juan- Joel Adell - J. Diego- Sergui- Jaume - Steffi ,,,, Samuel, Alex, Renato, Marc, Pau
GOL : JAUME

La jornada d´avui ha estat caracteritzada pel fort vent que bufava i per la superioritat de l´equip local. El Dertusa ha dominat en tot moment oferint un joc determinant i contundent en totes les seves jugades. La Senia ha defensat durant tot el partit pero el rival no ha donat cap alternativa i el marcador ha reflexat la superioritat de l´equip local.

ALCANAR 1 LA SENIA 2

VICTORIA MUY TRABAJADA


C. F. LA SÉNIA : Cristian, Albert, Vinyals, Julen, Morales, Ramón, Abenza, Mayo, Koke, Kevin, Julià.


Sustituciones: Queralt, Jonathan, Pau, Josep Antoni, Lleixà, Dídac, Mestre.


Goles: 0-1 Mayo (15'); 1-1 (31'); 1-2 (82')


Después de la dolorosa derrota de la semana pasada y con todos los efectivos disponibles y a las órdenes de Alfredo Fuster, el equipo senienc fue a por el partido desde el primer minuto de juego. Las claras ocasiones de Julià frente al portero canareu en los primeros minutos, se hacía latente el gol visitante y fue enseguida Mayo de bolea al balón de fuera del área quien adelantó a nuestro conjunto. Hubo una relajación posterior al gol que los jugadores seniencs y los locales quisieron aprovecharlo pero esta mañana estaba muy inspirado Cristian Sorolla y lo paraba todo. Hasta paró el penalti que pitó el colegiado por manos de Albert en el área pero en el rechace no estuvo atenta la defensa senienca y el balón entró en la portería ante la desesperación del meta Cristian que después de parar la ocasión más clara de esta primera mitad el balón acabó entrando.


En la segunda mitad y con las nuevas de las indicaciones de Alfredo Fuster en los vestuarios, todas las ocasiones claras fueron de los nuestros. Un balón estrellado en el póster a zurdazo de Julen de fuera del área y otra clarísima ocasión de Julià que también estrella el esférico en el larguero parecía que el marcador no iba a durar demasiado con el empate y más ocasiones de Mayo, Lleixà y Dídac y otra más casi en el final del encuentro de Mestre.


Parecía que el final del encuentro iba a ser con el empate en el luminoso pero en el tiempo añadido super Jonathan, un pulmón incansable, hace una cabalgata por la banda derecha escapándose de todo el que se le acercaba quien estrella finalmente el balón en el cuerpo del portero canareu, el rechace lo recoge Pau Rodrigo que con mucha clase se lo cede a Julià que no tiene más que rematar a placer. Delirio senienc en el césped.
La semana que viene a visitar el campo del dificilísimo equipo de La Rapitenca pero los nuestros cuando están enchufados es complicado derrotarles.

RAPITENCA 2 LA SENIA 3



La Sénia: Eduard, Joel, Xavi Pomada, Èric, Xavi Garcia, Dani, Pablo, Sergi, Jordan, Cristian i Joan. Banqueta: Chis, Martí, Robert i Dídac.



Gols: (p.p), Martí i Joan.

Partit on el joc dels seniencs no ha sigut ni de bon tros com el de la setmana passada però que al final s’han acabat aconseguint els tres punts en un camp difícil com és el de la Rapitenca. A la primera part La Sénia ha desaprofitat dos clares ocasions aturades pel porter local metre la Rapitenca només inquietava mitjançat pilotes aturades. Passada la mitja hora de partit Robert ha fet una passada a l’espai que ha arribat al porter local amb tota l’ avantatja del món i que inexplicablement s’ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria. Ja en la segona part la Ràpita ha pressionat més i La Sénia s’ha dedicat a sortir més al contraatac. El 0-2 ha arribat mitjançant un corner sacat per Dani que Martí ha rematat de cap. Pocs minuts després la Ràpita es posava en el partit fent l’1-2, però poc ha durat perquè Joan amb una jugada personal feia l’1-3 pocs minuts després. No ha estat fins a l’últim minut de partit que la Ràpita aconseguia el definitiu 2-3.

LA SENIA 0 CAMBRILS 1

LA SENIA Xavi, Ferran, Jordan , Manu, Albert, Tolosa , Marc blanco, Carlos querol , Vilarroya , Pol, Ramon.
ENTRARON : Arkaitz, Rafa, Carlos Tukai


No pudo ser el equipo senienc con su gran racha de imbatibilidad de tres partidios invicto, el equipo senienc presentana tres dos bajas importantes Enric y Alfonso. Fue un partido flojo por los dos equipos el Cambrils en la primera parte no llego a puerta senienca pero en la segunda domino parte del partido  y marco su gol por mediacion de Pau. El equipo local prácticamente no presiono sobre la defensa del Cambrils y fueron mínimas las ocasiones. Lo justo hubiera sido un empate pero al final gano el equipo que tuvo su oportunidad.

jueves, 7 de octubre de 2010

LA SENIA 1 JESUS CATALONIA 2

LA SENIA :Mihail- Juan- Joel Adell - J. Diego- Sergui- Jaume - Steffi ,,,, Samuel, Alex, Renato, Marc,Joel Aparicio,

Gol : J. Diego


Partit jugat en un camp en mal estat per la pluja. La Senia s´adelanta en el marcador i després desarrolla un joc molt ofensiu però sense marcar. Això ho aprofita el Jesus Catalonia per marcar en una errada de l´equip local, fins que al final del partit l´equip visitant es troba una oportunitat i no la desaprofita i sentencia el partit.





ULLDECONA 3 LA SENIA 2

LA SENIA : José Juan (porter), Oriol, Jorge, Miquel, Roger, Raül, Jordi, Aitor, Enric, Eric i Quim.

SALIERON : Franc, Gabi, Liviu i Àrtur.

Partit complicat al camp d’Ulldecona que enguany té bon equip.

La Sénia ha aguantat molt bé tota la primera part que ha dominat l’equip faldut ­.La segona part un gol de Carlos ha encetat el marcador en contra nostra i arribem empatats al descans gràcies a un gol d’Èric.Comencem la tercera part i, un altre cop Carlos, ens marca gol tot i que aquesta part dominava La Sénia. A la quarta part Carlos s’enfila cap a la porteia, el nostre porter surt, li fica el cos, Carlos cau dins l’àrea i l’àrbit xiula assenyalant el punt de penal.Carlos llença el penal que José Juan, tot i que estava ben col·locat, no pot aturar. No hem hagut d’esperar molt, hi ha una mica d’embolic i fan falta dins l’àrea contrària i l’àrbit xiula un altre penal a favor nostre que marca Èric.I així arribem al final del partit.

Partit molt ben lluitat per part dels dos equips.Esperem tenir més sort la propera jornada.

ATMETLLA 1 LA SENIA 0

 LA SÉNIA : Cristian, Alexis, Vinyals, Julen, Albert, Ramón, Mayo, Mestre, Dídac, Koke, Julià.



Sustituciones: Queralt, Pau Rodrigo, Xavier Zamora, Kevin, Morales.

Goles: 1-0 (75');
Demasiado hicieron los jugadores con los que contaba Alfredo Fuster esta tarde en el debut liguero de esta temporada. La lacra de no estar algunos jugadores que tienen que ser titulares de este equipo, se notó. De todas formas y aún jugando algunos de nuestros jugadores en posiciones "no habituales", el equipo senienc no se mereció ni mucho menos este resultado, el resultado que más hubiese hecho justicia en el día de hoy tubo que ser el empate.










Hay madera de jugadores y estamos segurísimos que las victorias no tardarán nada en llegar.

ALDEANA 0 LA SENIA 1

LA SENIA : Raimon , Rafa , Manu , Jordan , Ferran , Vilarroya , Tolosa, Ramon , Carlos querol, Enric , Pol.
Salieron : Arkaitz , Carlos Tukai, Albert Mestre , Marc Blanco
Gol : Pol

TERCERA JORNADA INVICTOS
Tercera jornada que el equipo senienc consigue estar imbatido, tercera jornada que se demuestra que el fichaje del mister Pedto Garcia fue un gran acierto, este entrenador esta sacando lo mejor de sus jugadores en cada jornada . Se gano a uno de los equipos que aun no han puntuado esta temporada , un Aldeana que prácticamente no creo ocasiones de gol. El partido vino de cara al marcar Pol de falta en la primera parte y ojo al dato ya es el cuarta diana de este gran jugador “ El Messi senienc “. El equipo senienc llevo la batuta de todo el partido dominando en el medio campo y una defensa con gran seguridad y due el mejor equipo en el rectangulo de juego.

NUESTRO PRONOSTICO ERA 0-3

 
No acertamos el resultado  pero si la victoria , enorabuena a los jugadores seniencs que están realizando un gran milagro esta temporada , con menos plantilla que la pasada campaña están demostrando que serán un rival difícil de ganar.

DELTEBRE 1 LA SENIA 5



LA SÉNIA: Eduard, Xavi Pomada, Èric, Dídac, Joel, Dani, Pablo, Jordan, Sergi, Cristian i Joan. Banqueta: Xavi Garcia, Martí, Robert i Chis.
Gols: Sergi, Dani, Cristian, Joan i Pablo

Partit controlat pels seniencs del principi al final. Els dos primers gols han arribat als primers minuts de partit mitjançant Sergi i Dani, tots dos gols amb la col·laboració del porter local. La Sénia tenia la possessió de la pilota però una errada de la defensa ha fet que el Deltebre escurcés distancies i poses el marcador en perill. Tot i el gol encaixat els seniencs continuaven disposant de clares ocasions i més quan l’equip local s’ha quedat amb deu per doble amonestació. Ja en la segona part els seniencs han matat ràpid el partit fent dos gols gairebé consecutius mitjançant Cristian i Joan. El Deltrebe no creava perill i els seniencs continuaven tocan la pilota i tenin ocasions clares de gol fins que ha arribat el definitiu 1-5, obra de Pablo.

domingo, 3 de octubre de 2010

AMPOSTA 4 LA SENIA1

Dani, Felix, Marc,Oscar, Jordi, Gerard, Joan. Roger, Neus, Ferran, Madalin, Biel.

Gol :Oscar


L'equip senienc ha mancat d'actitud en molts instants del partit i no ha sapigut oposar-se al joc Ampostí.


La mitja part ha acabat amb 2-0 al marcador. A l'inici de la 2a part l'equip senienc ha posat una mica més d'intensitat i actitud i ha conseguit el gol que retallava distàncies pero nomes ho ha paregut, perque l'equip ha tornat a baixa el ritme. A falta de 6 minuts per al final l'entrenador senienc amb 2-1 al marcador ha arriscat treient un defensor i introduint un delanter, pero en dos contres els ampostins han posat el 4-1 definitiu al marcador.


En definitiva, mal partit de l'equip senienc que despres d'una 1a jornada comoda ha vist com de dura es presenta aquesta temporada.

ROSELL 3 TIRIG 1

Alineació: DIEGO; QUIM, SERGIO, ALEIX M., JUANJO; ALIN, RAUL, ISAAC, PALLARES, MARC; XESCU.


Salieron ALEIX ROYO, JOAN GINER, JOTA, IVAN G.

Goles: Xescu (2) Aleix

Partit corresponent a la 3ª jornada de lliga disputat al camp de “La Planeta” de Rossell, on el C.E Rossell s’ha emportat els tres punts en un partit molt disputat.

La primera part ha acabat amb un 1-0 gràcies a un gol de Xescu, després d’una bona jugada entre Alin i Isaac.

Al principi de la 2ª part el Tirig amb un gol de falta directa ha empatat el partit.

El CE Rossell no s’ha enfonsat, ha intensificat el seu joc d’atac i s’ha avançat un altra vegada al marcador gràcies a un gol de penal comés sobre Xescu.

Després de diferents jugades clares de gol de l’equip local ben resoltes pel porter del Tirig, ha arribat el gol de la tranquil·litat obra d’Aleix M. amb un remat de cap després d’una falta treta per Isaac.

En definitiva, bon partit del C.E. Rossell, i primera victòria de la temporada davant un rival ben posicionat defensivament al terreny de joc.



La pròxima jornada els homes de Campos visitaran el camp de les Coves de Vinromà.

LA SENIA 3 ULLDECONA 0

LA SENIA : Xavi, Arkaitz , Manu, Jordan,Ferran , Vilarroya , Jordi Tolosa , Carlos querol , Ramon , Pol , Enric.
Salieron : Ivan , Rafa Gallardo, Litmi
GOLES : Pol, Enric, Ivan

MAS QUE UNA VICTORIA


El equipo senienc gano su partido ante su gran rival de toda la vida , fue mas que un triunfo , una victoria ante una temporada que se presenta difícil por los números descensos y cuando el equipo senienc mas necesitaba puntos lo ha conseguido la pasada jornada un punto de oro en La Cava y en esta jornada la primera victoria contra el Ulldecona .El cuadro local demostró una mejoría en comparación al primer partido disputado en nuestro feudo contra el Nastic y lo demostró en una primera parte que se llego con un 2-0 que dio tranquilidad , un primer gol de Pol tercero de su cuenta particular esta temporada este un rechace en un penalti que no pudo marcar y el segundo de Enric. En la segunda parte el equipo sentencio por mediación de Ivan y el Ulldecona se quedo con nueve jugadores en el minuto 65 lo que hizo que el equipo local jugara a placer.



LOS SEIS MAGNIFICOS

Manu Gallego,Pol, Ferran , Joan Vilarroya, Enric y Jordan son los cinco jugadores que han disputado los cuatro partidos disputados . Jordi Tolosa es otro de los fijos peroi no pudo jugar la pasada jornada y junto con Raimon y Xavi Barreda son los jugadores basicos del equipo de esta temporada.

LO MEJOR DEL PARTIDO
El buen planteamiento del tecnico

sábado, 2 de octubre de 2010

ASCO 2 LA SENIA 3

La Senia- Mihail- Juan-- Joel Adell.-J Diego- Stefy-Jaume Adell, despres van entrar Sergu-Marc-Renato.
Gols : Jaume Adell (1) Alex (1) J Diego (1)
L´Ascó va començar imposant el joc al mig del camp i fruit d´això va conseguir 2 gols després a partir del segon quart la Senia va entrar més en joc i va conseguir empatar el partit. la segona part va ser una constant d´atacs de La Senia fins que amb molt de puntd´honor els nois de Ramon Subirats van conseguir el gol de la victoria i es van endur els 3 punts d´un camp molt difícil.

LA SENIA 2 JESUS Y MARIA 3

Jugadors: Iu, Roger, Jorge, Frederic, Oriol, Raul, José Juan, Eric, Quim, Jordi i Aitor, també Artur, Gabi, Franc, Liviu i Aleix.


Mala sort avui de l'equip senienc que ha jugat al camp del Sant Rafael degut a les obres al camp local per a la gespa artificial.

El partit ha estat en conjunt prou igualat. A la primera part, i a pocs minuts del començament, una jugada de Quim mereixia ser gol i la pilota ha anat al travesser. En contra, l'equip contrari en un contra-atac, el porter senienc ha sortit massa i la pilota ha entrat a poc a poc i tota sola a la porteria.

Al segon quart, ha hagut una mica d'embolic a la porteria que Eric ha aprofitat per fer gol. Arribem al descans. Canviem de porteria i, l'equip contrari, també de porter. Continuem amb la tònica general del partit: gol a una porteria, gol a l'altra. Així arriba el segon gol del Jesús i Maria i també el segon de la Sénia materialitzat per José Juan. A poc a poc el partit va pujant de to i cap dels dos equips pot donar el partit ni per guanyat ni per perdut. Ja arribant a les acavalles del partit, Àrtur xuta a porteria però el porter rival aconsegueix aturar-la fins que arriba el tercer i definitiu gol de l'equip contrari des del mig del camp.
En definitiva, partit agri-dolç. La Sénia ha lluitat molt fins al final i mereixia guanyar ,però hi ha una cosa que es diu sort, que en el futbol és molt important i que avui no estava de la nostra part.

Destacar que enguany han hagut canvis per part de la Federació Catalana de Fubol. Un d'aquests canvis ha estat el de fer quatre parts de 18 minuts, les dos primeres i les dos últimes separades per dos minuts de descans i entre la segona i la tercera part deu minuts de descans,. També això ens ha perjudicat ja que, entre la tercera i la quarta part La Sénia estava enmig d'un contra-atac que l'àrbrit ha interrompunt amb el xiulet per fer el descans i que hagués pogut acabar perfectament amb gol la qual cosa potser haguès canviat el resultat final.

Sobretot no us desanimeu, estem començant la temporada i estem lluitant molt.Ànims a tots que les victòries ja vindran.