Buscar este blog

sábado, 29 de mayo de 2010

UNA PRIMERA VUELTA DE ENSUEÑO

UNA PRIMERA VUELTA DE ENSUEÑO
Séptimo puesto para un el mejor equipo del fútbol base senienc no es que digamos sea un gran temporada pero así fue , la realidad del fútbol senienc en plena transformación y de cambio no se pudo pedir mas. El infantil hubiera podido conseguido cotas mas altas pues en la primera vuelta quedo clasificado en tercer lugar y con solo dos partidos perdidos pero este equipo sufrio una gran transformacion en la segunda vuelta cuando un bloque de jugadores ( Josep Antoni, Julen , Lleixa , Mayo, Jorge Mena, Jonatan, Didac Prades ) pasan al cadete y el bloque básico del infantil rompe su hegemonía y los resultados en la segunda fase son totalmente adversos y mas la falta del entrenador talisman Alfredo Fuster que llevaba al infantil en su vera pero el hacerse cargo del cadete cambio el mister con la incorporación de entrenador joven Albert Vilarroya que en su primer año de entrenador tuvo la dificil papeleta de coger las riendas de dos equipos en tan solo una temporada primero el alevín junto y después el infantil. La segunda vuelta del infantil fue el signo contrario de la primera , los datos lo dicen todo solo dos partidos ganados , cuatro empates y siete derrotas que culmino a ser el penúltimo equipos de los catorce conjuntos con menos puntos conseguidos y con la mala racha de no conseguir ni una victoria entre las jornadas 16/23 o lo que es lo mismo en ocho partidos donde el equipo no pudo alzarse con el triunfo. Muchos cambios del equipo del año pasada en un infantil que solo se mantuvieron en el once básico cinco jugadores Manel, Didac Marc Lleixa , Mayo, Jorge y si otros como Julen o José Antoni, Jonatan no entraron en el once básico es por la razón reseñada del paso a la categoría de cadete , en resumen siete jugadores de la pasada campaña estuvieron presentes en el once del infantil , las novedades de esta campaña fueron el portero Queralt, y los jugadores de primer año , Pau Tomas , Carlos Valverde, Jordi Escubedo Enric Renalt además de Albert Niñerola en su segundo año de su etapa en el infantil. Un infantil que a pesar de tener una segunda vuelta para olvidar hay que resumir que fue una temporada donde consiguió su gran objetivo que era mantener la categoría , formar jugadores para el primer equipo y hay que mirar como positivo que los jugadores que pasaron al cadete para reforzar a este equipo para la venidera temporada estarán mas experimentados. Un infantil que estará muy renovado para la venidera temporada pues el bloque fuerte pasa al cadete y solo cinco jugadores quedaran el el once básico. A destacar la gran temporada de los jugadores Josep Antoni Arnau, Jonathan Díaz, Carlos Valverde, Jordi Escobedo,

AQUELLOS PIPOLOS

Eran jugadores de los Prebenjamines , era la temporada 2003/2004 , hoy son jugadores del Infantil , Julen Marin , Mar Lleixa, Josep Antonio Arnau, Jose Juan Martinez, Quique San Emetrio, Marc Mestre otros que estaban en el Benjamin ahora ya militan en el cadete Cristian Guzman , Kevin Moreno Didac Callarisa , Ramón Centelles , Pablo Abenza, Alex Marquez Alexis Gargallo y Albert Verge que milita este ultimo jugador en el cadete del Tortosa. Catorce jugadores que se iniciaron en el futbol-7 siguen en el curso de jugar a futbol , aprender de el , seguir ascendiendo de categorias y con la esperanza de llegar al primer equipo . De la temporada 2003/2004 pocos han dejado el futbol estos sonJulen Elias, Marc Ferre, , Roger Jimenez, Antonio Talavera, Aleix Bustos, Eduard Molina, Jordi Ferrer, solo siete jugadores cada uno por una indole muy diferente , lo importante es que de los 21 integrantes de esta campaña del futbol-7 , un 67 % han continuado jugando al futbol , lo importante es que muchos de ellos ya llevan siete temporadas jugando , lo importante que siguen teniendo la ilusión de jugar al fútbol. ¿ Cuantos llegaran al primer equipo de estos catorce que siguen? Muchos , dos , tres , cuatro, un mínimo de cinco pues madera hay como no solo hay que verlos jugar . Dentro de cinco años los jugadores que hoy militan en el cadete e infantil muchos de ellos debutaran en el primer equipo y parece que fue ayer que estaban en la edad de los pipolos tenian entre 6-9 años hoy estan en la edad de la madurez futbolistica y en el inicio de saber si serviran para jugar a futbol del futuro del amateur o quizas mas alto ¿ Porque no?.

MAS INFORMACION AQUI
http://www.seniacf.com/HTML/Hemeroteca/Cuadros/Temporadas/alevin2010.html

ALCANAR 1 LA SENIA 2

LA SENIA , XAVI, MARCE, XIMO, MANU,RAFA, IVAN, JORDI, ALFONSO, CARLOS , JOAN ABELLA, POL
SALIERON , QUIM , CHIS , PABLO, JOAN ZARAGOZA , JOAN MARC.

GOLES : IVAN , TOLOSA

jueves, 27 de mayo de 2010

SANT JAUME 6 LA SENIA 10





Entrenador: Enric Zaragoza
Jugadors: Eloy, David Verge, Héctor, Marc Aspa, David Martin,
Ivan, Dan, Marc Cortés, Albert i Roger.

1er quart: 1-1
2on quart:0-1
3er quart:1-2
4t quart:1-1

El partit comença malament, amb un gol del Sant Jaume
quan els xiquets encara no s’havien concentrat i els agafa
desprevinguts. Després empatem el quart amb un gol nostre.

La resta del partit, encara que el joc està prou igualat,
guanyem els dos quarts següents.

L’últim quart canvien al porter, Eloy, que fa de jugador, per
Marc Aspa fent grans aturades. Ets petit però molt
valent i això es nota al camp.

Continuem defensant molt bé l’equip i anem sumant punts.
Amb aquesta victòria guanyem una posició situant-nos en
El seté lloc. Un lloc molt respectable i amb quatre partits ajornats!!!

Felicitats, xiquets, esteu defensant la lliga molt bé, llàstima que
ja s’acabe sinó ens posem en els primers llocs.

domingo, 23 de mayo de 2010

LA SENIA 7 RAPITENCA 9


Alineació: Porteria: Jordi Dauden, Aleix Tortajada Terreny: Renato Ille, Gerard Fàbrega, Daniel Martínez, Pol Sabaté, Jordi Querol, Marc Cabanes, Lluis Capitan, Albert Abella i Samuel Gallardo.


1r. Quart: 0-1

2n. Quart: 2-1 Gols: Renato i Pol

3r. Quart: 1-1 Gols: Renato

4t. Quart: 0-1


Avui hem disputat l’últim partit de la temporada, no hem guanyat però sí que s’ha lluitat fins l’últim minut. Hi ha hagut jugades molt bones i amb molta emoció des de la graderia que semblava un galliner desbocat.

En fi, l’any vinent més i millor.

sábado, 22 de mayo de 2010

LA SENIA 3 ULLDECONA 0

LA SENIA: XAVI, FELIX ,ARKAITZ , MARCE, MANU, PACHA , IVAN , JORDI TOLOSA, ALFONSO, POL, CARLOS
SALIERON , JOAN ZARAGOZA, PABLO, JOAN MARC

GOLES . MARCE, POL, IVAN
El equipo senienc sufrio en la primera parte al jugar con diez jugadores por la expulsion de Felix en el minuto cinco en una primera fase de domonio alterno. En la segunda parte el cuadro local domino el partido y sentencio un encuentro que domino en los restantes 45 minutos a pesar de jugar con nueve jugadores por la expulsion de Marce. Partido con nervios como no en un partido de la maxima rivalidad que hubo hasta tangana.
NO DIGA POL DIGA GOL
La pasada temporada Pol que no llego a jugar toda la temporada por lesiones marco 8 goles esta ya lleva 15 y ya esta colocado entre los doce maximos pichichis de la categoria, Pol cumple su tercera campaña en el club y esta a gol de su record de 16 goles que marco en 2 regional pero el merito es marcarlos en esta categoria , felicidades Pol , felicidades pichichi senienc.

miércoles, 19 de mayo de 2010

lunes, 17 de mayo de 2010

ROSELL 1 ATZENETA 2



DIEGO; LLORENÇ, J.FERRERES, FELIPE, JUANJO; JOTA, SAM, RAUL, JOFRE, ORIOL i OSCAR GRAU.

També han jugat:
ALEIX, VICTOR i RAMON.

El Rossell ha perdut el seu últim partit de lliga contra un equip que tampoc es jugava res.
Amb la tercera plaça assegurada ha segut un partit al que li ha faltat ritme.
La primera part ha estat igualada amb ocasions clares per als dos equips. Però ha segut l’equip local el que s’ha avançat al marcador gracies a un bon gol del davanter Oscar Grau.
Durant la segona part l’Atzeneta ha capgirat el marcador amb dos gols als últims minuts de partit.
El Rossell ha tingut diverses ocasions clares de gol que no ha materialitzat.

A destacar que el president del club, Jesús Comós li ha fet entrega d’una placa en nom del club, al jugador Oscar Grau que als 37 anys d’edat es retira del futbol.

Des d’aquí felicitar al Rossell que ha aconseguit la tercera plaça.

sábado, 15 de mayo de 2010

RAPITENCA BLANC 4 LA SENIA 12




Alineació: Porteria: Jordi Dauden, Aleix Tortajada Terreny: Renato Ille, Gerard Fàbrega, Daniel Martínez, Pol Sabaté, Sergi Aparicio i Jose Hernández.


1r. Quart: 0-1 Gols: Pol, ha estat un xut potent que ha entrat directe a porteria. Hi ha hagut una ocasió de gol de l’equip contrari que Dani s’ha encarregat d’esvair.

2n. Quart: 0-1 Gols: Jose. Primer hi ha hagut una pilota al pal i rebuig, que després s’ha convertit en gol.

3r. Quart: 1-2 Gols: Dani, hi ha hagut una jugada d’equip en que el passi de pilota a quedat ens mans de Dani, que tot sol davant la porteria a culminat en gol.
Jose, gol que ha driblat perfectament i ha sabut marcar al porter.

4t. Quart: 0-5 Gols: Festival de gols en aquest quart, per ordre han estat:
Pol, Sergi, Sergi,Pol i Jose.

Avui hi ha hagut clar domini de la Sénia al camp, que ha portat el partit al seu terreny sabent administrar jugades i gols a la perfecció. Cal destacar també el treball dels porters, que cada dia milloren i això es nota a l'equip.


DELTEBRE 4 LA SENIA 3

JUGADORS: Jairo, Oriol, Roger, Miquel, Miró, Gabi, Enric, Aitor, Jaume, Capi i Quim;
També: Àlex, Joel i J.Diego
GOLS: Capi (2) i Miró (1)
DESTACATS: Capi
Bona imatge de l'equip senienc que no ha esta suficient per aconseguir puntuar al camp del Deltebre, que es jugava la lliga. Ha estat un partit condicionat pel vent, a la primera part, l'ha tingut a favor l'equip local i ha dominat i a la segona part a la inversa. Als pocs minuts, l'equip local ja guanyava per 2-0. Quan pareixia que el partit es podia trencar, ha arribat el gol de Capi. A falta d'un minut del descans a tornat a marcar el Deltebre un gol que ha acabat sent decisiu. A la segona part, tot i que La Sénia estava dominant el partit, ha arribat el quart del Deltebre al aprofitar una contraatac. Una altra vegada, com va passar al partit anterior, l'equip havia de remontar un 4-1 en contra i l'equip ha tornat a reaccionar amb casta i empenta. D'aquesta manera, han marcat Miró i Capi, donant emoció al partit fins el final. D'altra banda, destacar que també estava en joc la lluita del màxim golejador entre Capi i Marc Paga (davanter del Deltebre). Aquest duel se l'ha endut Capi, finalitzant la temporada amb la magnífica xifra de 40 gols.

EL DIA 1 DE JUNIO TENDRAN EN LA WEB EL ANUARIO SENIENC CON TODO EL RESUMEN DE LA TEMPORADA Y UN GRAN APARTADO ESTE AÑO DEL ALEVIN CON MUCHAS ESTADISTICAS Y DATOS , SE SORPREDERAN.

jueves, 13 de mayo de 2010

CUATRO JUGADORAS A LA SELECCION

Se a fet una Selecció de les Terres de l'Ebre, primer es va fer un entrenament de pre-selecció i del nostre equip van anar a Marta Munuera, Maria Vidal, Sandra Verge i Marta Vila.
Les seleccionades han sigut: Marta Munuera, Maria Vidal i Marta Vila. Ara es realitzaran entrenaments i partits amistosos.

miércoles, 12 de mayo de 2010

REDDIS 1 LA SENIA 0


JUGARON: XAVI, ARKATIZ , MARCE, PACHA , MANU, IVAN , LITMI,JORDAN , JOAN ABELLA,JORDI , POL.
RESERVAS , CARLOS , ALFONSO, CHIS , RAFA, PABLO.
En la primera parte el equipo senienc perdio a Pol y Jordan por lesion. El Reddis solo llego tiro dos veces a puerta y marco el unico gol de los primeros 45 minutos. La Senia ha llegado a el area visitante varias veces. En la segunda el dominio correspondio al equipo senienc.

CRONICA DESDE REDDIS.


El Reddis ha guanyat a casa contra la Sènia per la mínima (1-0) i continua lluitant pel primer lloc a la classificació, encara que aquesta jornada s’ha assegurat com a mínim ser segon i disputar l’eliminatòria d’ascens a Territorial Preferent. Tot i marcar només un gol, els reddisencs han sabut controlar el partit en tot moment i amb un encert d’Aleix Martí ha aconseguit tres punts vitals.El partit ha començat prou bé per al Reddis, ja que tot i que la Sènia ha apretat molt i el vent ha fet de les seves, ha pogut acabar el primer temps amb un 1-0 en el marcador. El gol ha arribat prou aviat, quan Gallego ha marxat de dos contrincants i li ha fet una bona passada a Aleix Martí, qui ha aprofitat l’acció i ha fet el gol reddisenc (15’).En la segona part, els locals no han pogut seguir imprimint el seu joc característic i han baixat una mica el llistó respecte el primer temps. La Sènia, per la seva part, ha hagut d’esforçar-se més per aconseguir el gol de l’empat, però no ha trobat mai la manera de superar Figueras. De fet, ha tingut un parell d’ocasions a punt de caramel però sense èxit final. El Reddis ha sabut aguantar i, tot i que sense oferir un joc brillant, s’ha emportat tres importants punts que el mantenen a tir del lideratge, ja que el Remolins Bítem ha guanyat per la mínima a casa en els darrers instants.
Fitxa Tècnica
REDDIS: Figueras, Rafa, Torres (Jose (Estanis), Abel, Marc Raventós, Eloy, Valentín (Lucas), Vivi, Aleix Martí, Blas (Barelles) i Gallego (Raúl).


LA SÈNIA: Xavi, Marcel, Arcais, Manu, LitMi, Jordán (Alfonso), Jordi (Rafa), Iván (Pablo), Joan, Pacha i Pol (Carlos).


ÀRBITRE: Francesc Pujol Mestre. Ha ensenyat targetes grogues als locals Torres i Aleix Martí, i als visitants Pacha, Marcel i Jordán.


GOLS: 1-0, Aleix Martí (15’).


FUENTE REUS 24.

EL DIA 1 DE JUNIO EN ESTE BLOG Y EN LA WEB


INFORME ESPECIAL 1 EQUIPO
INFORME DE LOS ULTIMOS SEIS AÑOS DE CADA JUGADOR DE LOS JUGADORES QUE MILITADO EN EL PRIMER EQUIPO EN LAS ULTIMAS SEIS CAMPAÑAS, DATOS DE TODOS LOS PARTIDOS CON LOS GOLES DE CADA ENCUENTRO, ESTADISTICAS DESDE MUCHOS PUNTOS DE VISTA , UN INFORME AMPLIO , EXTENSO CASI COMO UN LIBRO , SE SORPRENDERAN, ALUCINARAN.EL DIA 1 DE JUNIO POR LA WEB Y AQUI EN ESTE BLOG SUPER RESUMEN DEL PRIMER EQUIPO.

martes, 11 de mayo de 2010

CINTORRES 1 ROSELL 5

EQUIP TITULAR: Diego, Pallarés, Juanjo, Javi Ferreres, Felipe, Sam, Raul, Alin, Joan Giner, J.J. i Oscar Grau.
GOLS; 0-1 P.P.(Propia porta) 2’, 0-2 Joan Giner 58’, 0-3 Joan Giner 60’, 1 -3 (penalti)70’, 1-4 Oriol 80’ i 1-5 J.J. 85’
El C.E.Rossell es va desplaçar a Cinctorres per a disputar el penúltim partit de lliga i l’últim fora de casa.El nostre equip després de la victòria a domicili per 1-5 s’assegura el 3er lloc en la taula classificatòria que el fa molt meritori.El partit jugat al camp de “Pla de Michull“ de Cinctorres va tindre dues parts totalment diferenciades. Uns primers 45 minuts de partit amb moltes imprecisions per part dels dos equips i amb joc molt directe, i amb un C.E.Rossell amb molt poca intensitat i uns segons 45 minuts on l’equip va sortir amb un altra cara i es va veure una actitud totalment canviada dels jugadors que van sortir clarament a pel partit, i que es va reflectir ràpidament en el marcador on en 15 minuts ja guanyava l’equip visitant 0-3 amb un hat-trick de Joan Giner, el primer amb l’ajuda d’un contrari.Minuts més tard va arribar el gol del Cinctorres mitjançant un penal que va parar en un primer instant Diego però que el rebuig el va aprofitar el contrari pera fer el gol de l’honor.
Aquest gol no va inquietar en absolut al C.E.Rossell, que va seguir amb la mateixa serietat i gran actitud de tota la segona part i en els últims 15 minuts de partit va acabar de demostrar la seua superioritat amb dos gols més, un per part d’Oriol després d’una gran jugada tant col·lectiva com personal i el cinquè i últim gol de la tarde obra de JJ.El resultat hauria pogut ser més ampli si un gran xut de fora de l’àrea de Llorenç no hauria tingut la mala fortuna de estavellar-se en la mateixa creueta de la porteria i posteriorment botar en la mateixa línia de gol.Per últim indicar que el pròxim diumenge dia 16 de maig es disputarà al Camp Municipal de la Planeta de Rossell l’últim partit del campionat que enfrontarà al C.E.Rossell i a l’Atzaneta, per això es convida a tota la gent a que acudeixi al camp per a despedir la temporada tant interessant que ha fet el nostre equip.

domingo, 9 de mayo de 2010

LA SENIA 2 EBRE ESCOLA 2





SE TERMINO LA TEMPORADA CON UN EMPATE


C. F. LA SÉNIA : Kevin, Morales, Jonathan, Dídac Abella (c), Mario, Julen, Martí Vinyals, Ramón, Lleixà, Cristian Guzmán, Alexis.
Sustituciones: Cristian, Mayo, Koke, Sora, Julià.
Goles: 1-0 Cristian Guzmán (16'); 1-1 (52'); 1-2 (66'); 2-2 Julià penalti (80')

CRÓNICA
Acabó esta temporada con un empate que bien pareció justo a los dos conjuntos y un partido muy nivelado. En la primera mitad el conjunto senienc fue superior al visitante y las ocasiones se reflejaron en un golazo de Cristian Guzmán de un zurdazo fuera del área que fue imposible pararlo al portero del Ebre. El control del esférico en el centro del campo era de nuestros chavales y parecía que no íbamos a tener demasiados problemas esta mañana, pero el rival era peligroso.
En la segunda parte el rival salió mordiendo y con muchas ganas, de otro chut de fuera del área nos empatan el encuentro y de un contraataque letal se hicieron con el marcador a su favor. Pero con los cambios realizados por Alfredo Fuster, los jugadores seniencs volvieron a conectarse y asediando la meta rival con buenas jugadas y ya con el equipo volcado en el área y con un suspiro de partido, jugada personal de Martí Vinyals se se introduce en el área rival siendo derribado y Julià metió el gol del penalti.
Empate agónico final y chispazos de alto voltaje entre los jugadores, pero esto es fútbol, todos quieren ganar.
EL DIA 1 DE JUNIO TENDRAN EN LA WEB EL ANUARIO SENIENC CON TODO EL RESUMEN DE LA TEMPORADA Y UN GRAN APARTADO ESTE AÑO DEL CADETE CON MUCHAS ESTADISTICAS Y DATOS , SE SORPREDERAN.

LA SENIA 0 DERTUSA 1


Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: QUERALT, LLAVERIA, PAU T., MANEL, CARLOS, JULEN, FREDERIC, JORDI, MARC MESTRE, MAYO i JORGE. També: IU, ALBERT, JONATHAN, LLEIXÀ, QUIQUE, KEVIN i ERIC.

Bon partit de l’infantil de la Sénia en la darrera jornada del campionat de lliga.
L’enfrontament contra el Dertusa, que ha acabat en tercera posició, va tenir fases de bon joc pels dos equips, i el resultat més just, segurament, hauria estat un empat. No obstant, a l’equip senienc li va faltar l’encert de cara a porteria que sí que van tenir els tortosins al minut 35 de la primera part, just abans de marxar al descans.
Aquest gol, tot i quedar per davant tota la segona part, va resultar definitiu, i l’equip visitant es va endur els tres punts cap a casa
.
EL DIA 1 DE JUNIO TENDRAN EN LA WEB EL ANUARIO SENIENC CON TODO EL RESUMEN DE LA TEMPORADA Y UN GRAN APARTADO ESTE AÑO DEL INFANTIL CON MUCHAS ESTADISTICAS Y DATOS , SE SORPREDERAN.

LA SENIA 2 REMOLINS 3

Xavi , Felix , Manu, Marce, Albert, Joan abella , Alfonso, Ivan , Pacha , Tolosa , Pol .
Salieron :Ximo,Carlos , Arkaitz

Goles : Pol ,Joan Abella
.


Llego el lider y demostro su poderio y ganas de ascender. En el minuto dos ya ganaba el equipo senienc con gol de Pol pero el Remolins empataba el partido por mediacion de Marc Baiges y el juvenil Joan Abella cogia mas distancias con 2-1. En la segunda empataba Sergio Ruiz de una salida de corner y en los ultimos minutos (75) el equipo visitante sentenciaba el resultado final.El resultado justo hubiera sido un empate. El equipo senienc perdio su cuarto partido en esta temporada en nuestro feudo, Reddis , Gandesa , La Cava y esta jornada el Remolis. Una pena de resultado que despues de ganar 2-1 se perdio 2-3 pero es que el lider se jugaba mucho. El cuadro senienc jugo un gran partido con mucha fuerza y mucho poderio.

LA SENIA 3 RAPITENCA 4

JUGADORS: Mihai, Oriol, Roger, Miquel, Miró, Gabi, Enric, Aitor, Àlex, Capi i Quim; També: Jairo, Juan, Joel, Marc, Jaume i Pau.
GOLS: Capi (2) i Miró (1)
DESTACATS: Enric

La notable millora de l'equip no ha estat suficient per puntuar davant d'un dels millors equips de la lliga. L'equip ha sortit amb una actitud totalment diferent a la dels últims partits. L'equip visitant s'ha avançat als pocs minuts de començar, però La Sénia ha empatat ràpidament gràcies a un gol de Capi. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans amb la sensació que avui l'equip podia traure alguna cosa positiva. Tot i això, el partit s'ha posat molt complicat quan la Rapitenca ha marcat tres gols seguits, establint un resultat molt abultat per als mèrits que havien fet els dos equips. No obstant això, l'equip no ha baixat els braços i ho ha intentat fins al final. L'equip ha retallat diferències gràcies a un gran gol de falta de Capi i a l'última jugada del partit ha marcat Miró el definitiu 3-4.

EL DIA 1 DE JUNIO TENDRAN EN LA WEB EL ANUARIO SENIENC CON TODO EL RESUMEN DE LA TEMPORADA Y UN GRAN APARTADO ESTE AÑO DEL ALEVIN CON MUCHAS ESTADISTICAS Y DATOS , SE SORPREDERAN.

sábado, 8 de mayo de 2010

HORTA 5 LA SENIA 4

CHIS, QUIM, ERIC, RAFA, MARC, FRAN, PABLO, MARTI, JORDAN, ANDER Y JOAN MARC.

Goles: JOAN MARC, PABLO, JOAN ZARAGOZA Y QUIM

EL DIA 1 DE JUNIO TENDRAN EN LA WEB EL ANUARIO SENIENC CON TODO EL RESUMEN DE LA TEMPORADA Y UN GRAN APARTADO ESTE AÑO DEL JUVENIL CON MUCHAS ESTADISTICAS Y DATOS , SE SORPREDERAN.

CESPED ARTIFICIAL Y ALGO MAS

El primer césped artificial se colocó en 1965, nuevo estadio Astrodomo, construido en Houston , hoy en casi las principales poblaciones de Cataluña y en sus campos municipales tienen un el terreno de césped artificial, Alcanar y La Senia eran las principales localidades de estas comarcas que no tenían este tipo de césped. Pero vayamos a retormar un poco la historia , en 1968 se inaugura en campo de la Clotada , primero se jugaba en las Casetas ( Buenos Aires) , a principios de los setenta se instala el césped de hierba y durante muchos años nuestro campo fue de los mejores de estas comarcas e envidiado. En los últimos años culpa del ayuntamiento, culpa de varias directivas , que importa de quien fuera el campo ha estado en algunas temporadas lamentable para la practica del fútbol y muchos equipos han tenido que ir al campo de Bellaubi para poder entrenar. Finalmente el ayuntamiento con una voluntad encomiable ha puesto cartas al asunto y ha decido solucionar este problema por vida con la instalacion del césped artificial . La cifra es grande 590.000 euros a pagar el doce años y en veinte años quedara totalmente amortizado pues ya los costes anuales de el campo de hierba entre empleados, mantenimiento, alquiler del campo de Bellaubi y la luz de este sumaban cada año 20.000 euros. Ustedes se dirán mucho dinero si , pero cual es el deporte numero uno de La Senia de competicion con mas de 150 chavales federados y nueve clubs , que mejor inversión que el deporte y la juventud. El césped artificial permitirá tener siempre el campo en excelentes condiciones y que todos los equipos puedan entrenar adecuadamente. El inicio de obra será en Junio y las obras duraran cuatro meses mientras los equipos seniencs jugaran sus primeros partidos fuera de su campo como visitantes o como ultimo recurso en Rosell. Además de la instalación del césped , el campo es posible que se amplié a lo ancho y a lo largo, haya un tunel plegable para que los arbitros se sientan mas protegidos, se arregle los banquillos y se refuerze la luz. Lo que hace por el deporte el ayuntamiento es digno de poner en su sitio y en un puesto muy alto , hizo el polideportivo en su momento , ahora el césped artificial y el siguiente año la piscina , tener un pueblo de 6000 habitantes con estas instalaciones es como casi estar en el paraíso. La decisión de tirar adelante el proyecto del césped artificial es de de los que rigen el ayuntamiento pero uno de los que ha luchado mas es Joan Moisés que esta revolucionando el deporte local cada vez mas y quien tiene grandes proyectos que no puedo desvelar por ser confidenciales. Pero este césped artificial y esta inversión no servirá para nada si los que dirigen el fútbol senienc no cambian la mentalidad y renocen que hemos dado un paso atrás en el futbol base. El deseado césped artificial ya esta en marcha pero para que sea todo perfecto se debe recuperar el espiritu del futbol de cantera en coordinación y éxitos que en los últimos ocho años ha habido, como me manifesto telefónicamente el delegado deportes Joan Moisés “ Si el club no cambia de mentalidad esto no sirve para nada , prescindir de Paco León fue mas que un error , el tiene que volver a coger el mando para que vivamos otra vez épocas doradas y recuperemos el espiritu, se haga una juta amplia , sin personalismos“ lo dice no solo el regidor de deportes , lo dice toda la afición , todos los jugadores que le conocen y todos los que aman el fútbol senienc . El ayuntamiento ya ha dado mas que un paso para el futuro del club , tener unas instalaciones en condiciones y de futuro ahora los que rigen o regirán el proyecto del fútbol senienc tienen que tomar las decisiones sabias para el futuro de la entidad

LA SENIA 12 SANT JAUME BLANC 5



Porteria: Jordi Dauden i Aleix Tortajada Terreny: Samuel Gallardo, Jordi Querol, Daniel Martínez, Jose Hernández, Gerard Fàbrega, Albert Abella, Lluis Capitan i Renato Ille.

Partit molt ben jugat en el que tots els jugadors han participat activament fent molt bones jugades amb èxit.

1r Quart: 3-0 Gols: Gerard, Jose, Gerard

2n Quart: 1-1 Gols: Renato

3r Quart: 2-1 Gols: Daniel, Lluis

4t Quart: 2-1 Gols: Jose, Luis

miércoles, 5 de mayo de 2010

MASDENVERGE 4 LA SENIA 12

Jugadors:David Verge, David Martin, Marc Aspa, Marc Cortés
Héctor, Albert, Eloy, Joan, Ivan, Alan i Dan.

Entrenador: Enric Zaragoza



1er quart: 0-3
2on quart: 0-2
3er quart:0-1
4t quart: 0-2

Gran partit el del prebenjamí al camp del Masdenverge. Hem aconseguit acabar el partit “invictus”sense cap gol en contra. Hem dominat clarament durant tot el partit. A la meitat del partit han canviat al porter, Eloy, i han posat a Marc Aspa.. L’últim quart el Masdenverge ha començat a apretar, massa tard, però, tot i així no han aconseguit marcar gràcies a les grans aturades que ha fet Marc. Ha demostrat ser molt valent tant com a jugador que com a porter.
Molt bé xiquets, continueu així.

martes, 4 de mayo de 2010

ULLDECONA 4 LA SENIA 0

Jairo, Oriol, Roger, Miquel, Joel, Gabi, Enric, Marc, Jaume, Capi i Joel Ap. ; També: Mihai, Juan, Adrià, Àlex, J.Diego, Aitor i Pau.
DESTACATS: Mihai
L'aleví continua sense aixecar el cap i ha tornat a encaixar una nova i dolorosa derrota per un contundent 4-0 al camp de l'Ulldecona. Als 12 minuts l'Ulldecona ja guanyava per 2-0, aprofitant dos regals de l'equip senienc. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part. La segona part ha seguit la mateixa tònica i l'equip local ha marcat dos gols més. De no haver estat per les bones aturades de Mihai, el resultat hagués estat encara més abultat.

ULLDECONA 10 LA SENIA 6


Jugadors: Eloy, David Verge, Héctor, Marc Aspa, Marc Cortés,
Roger, Joan i Ivan.
Entrenador: Enric Zaragoza


Partit complicat per manca de xiquets la defensa la teníem solventada
però gairebé no teníem davanters. Hem començat amb només 6 jugadors.
Després n’han vengut 2 més.

El primer quart hem aguantat molt bé i hem acabat 0-0.

El segon quart ja han vengut més gols, un d’ells en fora de joc, però
encara contents perquè la defensa ha treballat molt bé i el porter també
ha fet molt bones aturades, fins i tut s’ha aturat un penal. El resultat 5-0.


El tercer quart hem tornat a perdre, aquesta vegada 3-0.

L’últim quart ha arribat el gol de Roger, empatant 1-1. Felicitats,
és el primer gol de lliga.

Una altra vegada serà...

lunes, 3 de mayo de 2010

ROSELL 2 S.BENICARLO 0


DIEGO; PALLARES, J.FERRERES, FELIPE, JUANJO; JOTA, JOFRE, RAUL, JOAN GINER, ALIN I OSCAR GRAU.
També han jugat:
SAM, RAMON, TORRES i ORIOL.
GOLS:
1-0 JOAN GINER
2-0 JOAN GINER

Bon partit del C.E. Rossell que ha guanyat un partit més al seu camp.
La primera part ha acabat 0-0. Els visitants han tingut alguna oportunitat clara de gol, però les ocasions més clares han sigut per al Rossell.
Els dos gols de l’equip local han arribat a la segona part, obra de Joan Giner. El primer ha arribat desprès d’una jugada embolicada dins de l’area on Joan ha pogut empalmar un baló que ha quedat solt. El segon ha sigut un golàs, bona jugada on Jota ha centrat un baló per la dreta i Joan Giner ha rematat amb el cap.
Ha sigut un partit prou net amb dos dels millors equips de la categoría (tercer contra quart), on els nombrosos aficionats que han anat al camp de “La Planeta” han pogut disfrutar d’un molt bon partit de futbol.

La semana que ve els homes de Campos visitaran el camp de Cinctorres.

domingo, 2 de mayo de 2010

REMOLINS 4 LA SENIA 0




SIN CHISPA DELANTE DE PORTERÍA

C. F. LA SÉNIA : Kevin, Jonathan, Josep Antoni, Dídac Abella, Morales, Martí Vinyals, Julen, Ramón, Mayo, Julià, Cristian Guzmán.
Sustituciones: Mario, Pablo, Lleixà, Alexis, Cristian
Goles: 1-0 (46'); 2-0 (51'); 3-0 (56'); 4-0 (70')

CRÓNICA
Pudieron más las ganas de no perder la categoría que el juego desarrollado. En la primera mitad nuestro conjunto se mereció más que el empate porque se tuvieron ocasiones claras de marcar pero la falta de acierto de los delanteros quiso que se acabara en empate los primeros 40 minutos.
En la segunda mitad como siempre esta temporada, nos llegan claramente frente al super portero Kevin, que salvó al equipo en varias ocasiones, y nos marcan un gol que nos hace bajar el rendimiento y llegan entonces más ocasiones claras. Era un resultado demasiado abultado porque el equipo estuvo bien y con ocasiones. En varias jugadas de fuerza y garra el portero del Remolins sacó varios remates de Julià, Lleixà y Julen. Al final derrota que duele mucho.
A destacar la grandísima temporada de Martí Vinyals y el partidazo que se marcó esta mañana.

JESUS CATALONIA 0 LA SENIA 1


LA SENIA . Xavi Felix , Marce, Manu,Albert, Juan abella, Jordi, Alfonso, Pacha , Ivan , Pol.

SALIERON :jordan , joan marc, ximo, carlos.

GOL : JORDAN

Buen partido del equipo senienc que domino en algunas fases del encuentro y que dio una gran imagen. La primera parte se termino 0-0 y el gol senienc no llego hasta el minuto 97 por mediacion de Jordan que marco su tercera diana de esta jornada. Debut del primer partido a nibel oficial de Joan Marc.

Buen partido de conjunto senienc con mucho respeto al rival y un partido muy serio. La defensa con Marce y Manu excelente, partidazo de Alfonso Lozano que no dejó pensar ni diseñar las jugadas de ataque a los medio centros del Jesús y estuvo siempre encima de ellos y no pudieron sincronizar ninguna jugada hacia los delanteros.
Pudo hacer más Ivan Lozano delante de portería con varias ocasiones clarísimas de gol, una en un despeje del portero que remata de cabeza dentro del área pequeña y el balón sale por encima del larguero y otra ocasión que su disparo sale fuera rozando el póster.
En el último suspiro del partido, buen balón centrado por Pacha y mejor remate de Jordan de cabeza que desató el delirio entre los jugadores senienc

FELICIDADES JUGADORES
Desde este blog felicitar a todos los jugadores por su entrega y lucha en cada partido y su mister por la gran temporada realizada y que han logrado por segundo año la permanencia en esta categoria.
VISCA EL C.F LA SENIA

PERELLO 5 LA SENIA 0

Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: QUERALT, ALBERT, CARLOS, MANEL, PAU T., JORDI, JORGE, QUIM, MARC, KEVIN i PAU R.

Partit pèssim de l’equip infantil de La Sénia en què, durant la primera part, no va existir cap símptoma de voler mostrar actitud per afrontar el partit. A la mitja part ja es va arribar amb el marcador definitiu de cinc gols a zero.
En la segona part es va intentar canviar la mala imatge, no obstant aquesta intenció es va quedar estèril i no va servir per res més que evitar endur-se un sac del camp del Perelló.

sábado, 1 de mayo de 2010

LA SENIA 5 REMOLINS 3


EDUARD, QUIM, ERIC. XAVI POMADA, JORDAN, RAFA, PABLO, MARTI, FERRAN, ANDER Y JOAN MARC

Tambien jugarón: JOEL, MENUT, ROBERT, XAVI GARCIA Y JOAN ZARAGOZA

GOLES:

1-1 JOAN MARC
2-2 JOAN MARC
3-2 JOAN MARC
4-2 FERRAN
5-3 JOAN ZARAGOZA

Els visitants han marcat al primer minut de joc després d'una badada defensiva dels seniencs. Ràpidament, en la primera vegada que la Sénia obria el joc per les bandes, ha empatat. S'ha tornat a avançar l'equip visitant després d'un regal defensiu de la Sénia, però una altra vegada s'ha donat pressa l'equip local a empatar primer i després a avançar-se fins el 4-2 de la mitja part.